Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kına gecesi görmek

Rüyada kına gecesi görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Ben bir iki ay önce rüyamda kına gecemin olduğunu görüyorum, ama kaynanam dan hariç bir görümcem ve annem var sadece. Kaynanam elime kınayı yakarken görümcem de koluma bir parmağı ile kına yakıyor ve diyor bizim yöremizde böyle yapılır. Sonra ama elbiseme sürülmesin diye silelim dedim. Sonrasında kına yakıldıktan sonra anneme gösteriyorum diyorum anne altını koymamışlar . Annem de görmüyorsun kınanın ıçınde dıyor. Bu rüyayı görmeden önce görüştüm birisi vardı onun annesı ve ablası oluyor rüyamda. Yorum yazarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Abdülhamit hanı görmek

Yorum: Rüyada kına gecesi görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hem kendisi için hemde çevresine karşı çok düzenli, temiz ve bakımlı bir insan olduğunu ve böyle görünmeyi çok sevdiğine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise kısmetinin açık olması ile çok sevineceği gelişmelerin olacağına bir alamet olarak tabir edilmiştir. En doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada kına gecesi görmek

Kayıtsız Üye
Yorumunuz için Allah razı olsun. Hayırlı geçeler diliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada küvet içinde balık görmek

Ben ve kızım kına gecesi ne gittik

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum
Ben ve kızım kına gecesi ne gittik..eğlendik önce çok güzel bir yerdi sonra kızımın ayakkabısının topuğu kırılıyor
Sonra diğerini kendisi koparıyor, ben ardiye gibi bir yere giriyorum ama orada kapı varmış bir dede bir şeyin üzerine bavulları çekip geliyor büyük bavulun içinden bir cocuk bıçaklı bana doğru yöneltiyor ben bıçağı tutup LAİLAHE ILLALLAH çekiyorum
Oradan çıkıp masaya geçiyorum oradaki kişiler " buna birşeyler olmuş diyorlar " kızım geliyor yanıma masanın üstüne oturuyor
O dede sahneye çıkıyor ve anlatmaya başlıyor.
Birde biri herhalde bana nisa süresinin 49 veya 97. Ayeti oku diyor
LAİLAHE illAllah derken elimdeki o kesici alet düzeliyor

Okudunuz mu?  İstediğin şeyi rüyada görmek için ayet

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın ilk kısmı dışında tabir edemeyiz. Topuğun kırılması, güzel bir hayat sürerken bir anda hayal kırıklığı yaşayacağına ve canının sıkılacağına işaret eder. Allah’a havale ederek hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm hocam. Hayır olsun bu sabah rüyamda kına gecem olacakmis ve ben bindalli giymistim. Normalde açık biriyim. Ama bindallinin üzerinde kına yeşili bir başörtüsü var ama baya geniş çarşaf üstü gibi tüm omuzumu kapatıyor. Onu düzeltin filan diyorum etrafta. Sonrasında fotoğraf çekilmeye gidiyorlar arkadaşlarım siz gidin benim akşam çok çekerler burda kalayim diyorum. Kına için arabaya bağlamak için bez dağıtılmış komşumuzdan iki tane istedim bana da verdi. Araba henuz gelmemisti. Sonra kapıya çıktım siyah lüks bir mercedes minubus gelmiş. Bu mu olcak düğün arabasi filan diyorum çok mutlu oluyorum. Hocam normalde açık biriyim. Evlenme nisan gibi bir durumda da değilim. Öyle bir kimse yok hayatımda da. Hayatımda yolunda gitmeyen seyler var idari bir dava da sonuç bekliyordum red geldi temyiz olacak suan. Hayatım çok belirsiz dua edip yatmıştım. Sabah namazından sonra böyle bir rüya gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Her konuda titiz ve kaygılı olarak olaylara yaklaşan bir tavra sahip kimse olarak tasvir edilir. Bu nedenden ötürü günlük yaşantını evhamlı olarak geçirmek, geleceği çokça düşünmek gibi huylar edinmeye delalet etmektedir. Allah’a tevekkül etmek her kapının açılmasını sağlar. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm ben nişanlıyım rüyamda da kına gecemi görüyorum ama normal bir kına gecesi değil nişanlımla beyaz mavi takımlarımızı giymişiz el ele herkesin ortasından yürüyoruz üstümüze çiçekler atıyorlar sonra degişiyor rüya ben bunları telefondan izliyormuşum kına gecem olmuş ve videosunu izliyormuşum aynı bu görüntüyü… sonra gene değişiyor rüyamda kucagımda bebek var sanırım tam hatırlamıyorum başımdada çok farklı baglanmış gelin başı var beyaz tesettür bir gelin başı var aynaya bakıp düzeltiyorum tesettürümü. sonra gene atlıyor bir kıza kendi gelin başımın aynısını yapıyorum kızın kına gecesi oluyor kınası için kızı hazırlıyorum ama gelin başı yapıyorum tesettürünü düzeltiyorum kızın . böyle bir rüyaydı şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında esenlik bulman anlamına gelen bir rüyadır. Hayallerinin istediğin doğrultuda gerçekleşip her şeyin tam takır bir düzlükte gitmesi, şansının ve kısmetinin açılıp mutlu olacağın anlar geçireceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam,
Ben rüyamda önce kahve dünyası tarzında bir kafede annem ve bir yakınım ama kim olduğunu bilmiyorum. Onlarla birlikte oturuyorum. Sonra tam kafeden kalkacakken sözde bizim akrabalarımız kafeye binadllıları giyinmiş bir şekilde geliyor ve kına gecesi yapacaklarını söylüyorlar. Önce kafenin ortasında kına türküsü söylemeye başlıyorlar. Sonra birden kafenın arka tarafına geçiyoruz çok güzel bir kına gececi mekanı varmış kafenin arkasında orada kına devam ediyor. Ben de bindallı yok diğerlerinde var. uzaktan izliyorum kınayı birde arada müzik değiştiriyorum oynasınlar diğe.
Yorumunuz için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyametin koptuğunu görmek

Tohat
Merhabalar. Rüya sahibinin hem süslere olan düşkünlüğüne hem gereğinden fazla titiz oluşuna hem de kıyafet ve eşyalarına verdiği özeni ve bunları kullanış şeklinin çok iyi olduğuna işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada kına gecesi görmek imam nablusi, kına gecesi, rüyada kınanın olması

Bu kategoride yer alan Rüyada elma görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kına gecesi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.