Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek

Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek

AdlaN
Selamun Aleykum. 2 gün önce Rüyada kendimden geçmişcesine Allah Allah diye bağırıyordum. sonra Rüyadan abi ayildim. başka röyalar görmeye başladim. Allah Allah diye bağirdiğda rüyadan ayildiğimi sanmişdim ancak Sonra Anladim ki rüya içinde rüya görmüşüm. Rüyada böyle bağırmak ne anlama gelir?


Yorum: Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya içinde rüya görmek o rüyanın daha sahih olması manasındadır. Bu şekilde bağırmak ve Allah demek ise çok hayırlıdır. Bu rüya korktuğundan emin olmaya ve Allah’ın izniyle başarılı olmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini ölü yada komada görmek

Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek

umud..
rüyada birden hareketsiz sekilde yixlaraq yerde uzanarken birnin kafanin us tarafinda oturmasi amma ben onun yuznu gormuyorum bu zaman hasda olan tarafina sanki bir elektrik ceryani verilirmis gibi bir titremenin bas vermesinden sonra zorla ayaqa kaldiralaraq sanki seni arkandan ruzgar itiyormus gibi disari cixdiqinda biri tara find sopa ile doylerken asaqi oturaraq Allah Allah diyerek Allahi caqirmaq tam bu and baqraraq rüyadan oyaniyorum

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü okumak

sikintili bir donemden geciyorym ve ben bir rüya gördüm rüyamda bir odada sanki cansiz bir sekilde yere uzanikli bir sekilde yere yıkıldım hareket etmek ses cikartmaq isdiyorum amma cikaramiyorum kafafin usdunde bir oturmusdu amma ben onu gormedim bu anda sanki beni elektrik carpdi hasda olan orqanim tarafda bir titreme bir haraketlilik oldudaha sonra sanki bir ruzgar beni ayaqa kaldirdi ve beni iterek disariya cikardi disardi eli sopali biri var idi ben yere oturdum bu sahs elindeki sopayla beni guclu bir sekilde vuruyordu been use kafami asaqi salib kisik sesle Allah Allah diye baqriyordum daha sonra baqraraq uyandim bu rüya ne anlama gelir

Okudunuz mu?  Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Yorum: Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek

arifselim
Büyük ihtimalle de bu rüyan içinde bulunduğun sıkıntılı dönemine işaret eder. Sonu ferahlık, rahat ve huzur olacak bir döneme ulaşılacağına ve bu dönemden Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare namazı sonrası

ixa
Selamün Aleyküm Arkadaşlar,2 rekat namaz kılıp uyumuştum,bir ara yarı uyanık bir halde kendi kendime bir şey düşünüyor ve konuşuyor gibiydim,daha sonra kendimi karanlık bir yerde oturuyor vaziyette buldum ama kendimi göremiyordum.Bir şeyler söylüyordum kendi kendime sanırım zikirdi ama hangisiydi emin değilim.O esnada kalbimden güm güm diye ses geldi ve arkasından bir sürü insanın sesiyle Allah Allah diye sesler gelmeye başladı artarak ve yükselerek devam etti bende oturduğum yerden Allah Allah demeye başladım,subhanAllah çok tuhaf oldum.Sesler çok artınca dayanamadım uyandım,dalgalar halinde artmaya devam edecekti lakin ben heyecanlanıp uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Korumak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konularda beklentiye girmiş olduğunuz konularda yüzünüzün güleceğine ve sıkıntı, dert gibi durumların son bulacağına hayattan hayırlı gelişmeler göreceğinize delalet eder ki en doğrusunu bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uyur halde görüyorum kendimi ve kabus görüyorum elimi kolumu kımıldatamıyorum bu karabasan diyorum ve korkup bu rüyadan uyanabilmek için dua ediyorum. Ama dua ettikçe üzerimdeki baskı daha artıyor bir güç başımı her tarafından sıkarak çekiştiriyor. O an duayı bırakıp sadece ALLAH ALLAH ALLAH diyorum ve uyanıyorum. Gerçektede uyandım. Lütfen rüyamı yorumlarmısınız? Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kafanın kanaması görmek

arifselim
Aynen dediğin gibi bu rüyan büyük ihtimalle bir kabus rüyasıdır. Seni çok korkutmuş olsa bile bizim bildiğimiz kadarıyla bunun bir yorumu yoktur. Zaman zaman insanın benzeri rüyaları görmesi normaldir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


melek38
Selâmün aleyküm,
Rüyamda, tanımadığım bir yerdeyim, sanki bir fabrika, ve birisi ile demirden bir köprü üzerinde yürüyoruz. Yanımdaki (kim olduğunu görmedim) bana bak Allah burada dedi, bende kafamı çevirdim ve kimse yoktu ama varlığını hissettim, tüylerim diken diken oldu. O kadar heyecanlandım ki içimden Allah! Allah! demeye başladım ve içimden bir ses bana cevap verdi Allah! Allah! diye.
O içimdeki sesi duyduktan sonra sevinçten hüngür hüngür ağlamaya başladım.
Yorumlarsanız sevinirim.
Allah (CC) sizden razı olsun.

Okudunuz mu?  Dua ettikten sonra görülen rüyalar

Tohat
Ve aleyküm selam. En güzel rüyalardan biri kabul edilir. Dünyadaki her türlü kötü ve olumsuz durumdan mal bakımdan elinin bollaşmasına, sağlıklı günler yaşamaya, feraha ermeye, hayırlı uzun bir öür sürdürmeye delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada Allah, rüyada Allah Allah demek, rüyada Allah Allah diye zikretmek

Bu kategoride yer alan Rüyada küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allah Allah diye Zikir etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.