Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Korumak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Korumak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KORUMAK

Birisinin kendisini koruduğunu ve etrafında gezindiğini görse, işlerinin güçleşmesine, zahmet çekmeye ve şiddetli hastalığa yorumlanır.

Bu rüya ve zahmet içinde bulunan kimse için kurtuluştur.

Başkasının kendisini koruduğunu gören kimse zahmete ve sıkıntıya düşer.

Okudunuz mu?  Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir

Rüyada korunduğunu görmek, ağır bir yükle yorumlanır. Rüyada birisinin kendisini korumak için etrafında dolaştığını ve onu gözettiğini görmek, iyilik gördüğü bir kişinin suçlaması altında kaldığına delalet eder. Rüyasında kendisinin bir başkasını koruduğunu görmek, kendisinin düşmanlarından emin olacağına işarettir.


Cevap: Rüyada Korumak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek işlerinizde yaşanılan bazı sorunlardan dolayı işlerinizin güçleşeceğine ve bundan dolayı büyük bir zahmet çekerek hastalanacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyalara ne kadar inanmalıyız?

rüyada birini koruduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kök görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Korumak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.