Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir

Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Okulu lagım suyu kaplaması
Rüyamda okul teneffüsünde koridorda iken lagım suyu ve pislik parçaları zemine yayılıyor, pantalanomun paçalarına da bulaşıyor, daha fazla bulaşmasın diye paçalarımı katlarken elimde pisleniyor, bodruma inip okulun sporcularına ait bölümde büyük temiz bir lavaboda sabunsuz, ılık su ile ellerimi yıkıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Allahı inkar etmek

Yorum: Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir

arifselim
Bu rüya her ne kadar hoş gelmese de asıl olarak hayırlı ve güzel bir rüya olarak yorumlanır. İnsanın kafasını kurcalayan ve kendisine sorun haline getirdiği bir çok sorunların bitmesine ve çok rahatlayacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hergün aynı saatte kötü rüya görüp uyanıyorum ve rüyalarım aynı benzerler

rüyada lağım suyu görmek, rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir, rüyada lağam suyu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada vajinadan sarı akıntı gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.