Anasayfa
15 Aralık 2021, 14:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
köpekten kaçtığımı ve köpeklerin kedileri yediğini gördüm bu nedir lütfen cevap verirmisiniz ve karşımda bir domuzun durduğunu gördüm bir kızın kedi kemiğini parçaladığını gördüm bir ses ne yaparsan yap kedilere dokunma diyodu bende kedilerin vebali çok büyük inşAllah ahı çıkıcak diyodum sonra kaçıyodum


Cevap: Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

Desert Rose
KÖPEK

Rüyada köpek görmek günah işlemekte cesaretli, zevk ve sefaya düşkün bir kimseye işarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyametin koptuğunu görmek

Dişi köpek, inatçı ve kötü bir aileden kadındır. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Eğer köpek beyaz olursa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, ailenin büyüğü olur.

Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir. Rüyada çoban köpeğine sahip olmak, rüya sahibinin bir mülkten elde edeceği menfaata işarettir. Ev köpeği, düşmandır.

Köpeklerle beraber havladığını gören kimse, arzusuna erişir. Köpekleri öldürdüğünü gören kimse, düşmanına galip gelir.

Bir kimse rüyada av köpeklerinin ava çıktıklarını görse, bu rüya bütün insanlar hakkında hayırlıdır.

Av köpeklerinin avdan döndüklerini veya şehre girdiklerini görmek, işsizliği işarettir.

Bir kimse kendisinin köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C) o kimseye büyük bir ilim öğretim ve kibirlenmesinden dolayı, Allah elinden ilmini alır.

Okudunuz mu?  Rüyada birisinin iğne vermesi

Rüyada köpek eti yediğini gören kimse, düşmanına galip gelir ve düşmanından eline mal geçer.

Köpek bekçiye ve biat sahibi bir kimseye yorumlanır.

Köpekler güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardımcılarıdır.

Rüyada görülen köpek, zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır.

Bir köpeğin ürüdüğünü gören kimse, cibiliyetsiz bir adamdan hoşlanmayacağı bir söz işitir. Köpeğin sizden kaçtığını görmek, düşmanı yenmeye yorulur.

Köpeğin ağzından üstünüze bulaşan salya, hakkınızda çıkan sözlere üzülmektir. Siyah bir köpeğin uluması, hastalığı ifade eder.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü dinlemek

Köpek öldürmek, düşmanı yenmeye işarettir.

Bir ev köpeği olduğunu ve bahçesinde veya caddede gezdirdiğini görmek, o kimsenin keyfine düşkün ve merhametli bir kişi olduğuna delalet eder. Av köpeği beslen kimse, gösterişi seven bir kişi olarak tanımlanır. Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde beslediği bütün isteklerine kavuşur.

Rüy asında kendisinin birdenbire bir köpek olduğunu görmek, onun başkalarına karşı pek kibirli ve pek mağrur davrandığına işarettir. Evvelce köpek olduğu halde, birdenbire insan olduğunu görmek, tövbe ve istiğfar etmeye ve Allah’ın yasakladığı herşeyden el etek çekmesi gerektiğine işaret eder. Rüyada bir köpeği keserek, onun etini yediğini gören kimse, düşmanından üstün olur, fakat eline haram mal geçer. Süs köpeği beslemek, eşiyle arasının iyi olmadığına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber sesi duymak

Rüyasında bir süs köpeğini kucağında taşıdığını görmek, eşine ihanet ettiğine delalet eder. Rüyasında köpek sütü içtiğini görmek, azılı bir düşmanı olduğuna ve ondan çekindiğine delalet eder. Köpeğini tasmasından tutarak, sürüklercesine çekip götürdüğünü görmek, kendisine yardım için bazı kişilerin başvuracağına işarettir.
imam Nablusi

Köpeklerin ısırdığını görmenin yorumu

Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse,
o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.
Nablusi


Yorum: Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada kedi yavrusunun köpek yavrusunu yediğini görmek neye işarettir

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak istediğini görmek

Yorum: Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

arifselim
Kedi genellikle etrafta bulunan düşmana işarettir. Köpek ise bir görüşe göre sadık olan bir dosta tabir edilir. Bundan ders almak gerektiğine ve dürüst olmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir tane kedi geldi yanıma uzun tüylü kül renginde bir kedi , sonra biraz uzağımızda köpeğe benzer bişey belirdi lakin tamda köpek deil , kediye saldırmak istedi ben kediyi korumaya calıştım ama kedi ondan hiç kacmadı kedi duvarın üstündeydi o şey kedinin buğazından ıssırıp onu öldürdü sonra bana bakıp uzaklaştı

Okudunuz mu?  Sınav için istihareye yatmak

arifselim
Bu rüyanın bir çok anlamı vardır. En doğrusu kişinin durumuna göre yorumlanmasıdır. Genellikle bu rüyalar düşmanlara ve çekemeyenlere tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


anilmgl
Rüyamda gece vakti yolda yürürken bir köpeğin kediyi yuttuğunu gördüm ve o esnada olduğum yerde kustum bu neye işarettir ?


arifselim
Bu rüyayı gören kimse için hayırlıdır. Kişiyi çekemeyen kimselerin birbirine zarar vermesine ve Allah’ın izniyle senin o kimselerin şerrinden korunmana tabir edilir. Ayrıca sonuçta bunlar sadece birer rüyadır ve yorumu olması şart değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Osman görmek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda yavru köpeğin yavru kediyi ağzından ısırdığını gördüm.Çevredekiler çekiştirip ayırdı bende ayırmak istemiştim ama onlar erken kurtardıı kediyi köpeğin ağzından.Kedi kaçmadı olduğu yerde bekledi yine biraz sonra köpek yine kaptı ağzından zavallının ama bu sefer daha bir şiddetli çevredekilerde zor ayırdı.Bu sefer kedinin ağzı bayağı kanadı çoktu yarası artık ağzı kanlı bir şekilde benden yardım ister gibi bana baktı bende tam onu okşadım kafamı yasladım üstüne ki rüya bitti bunun yorumu nedir


Tohat
Etrafınızda hem iki yüzlü insanların hem de size sadık olup sizi korumaya çalışan kişilerin varlığına işaret eder. Samimiyetsiz ve zarar vermek isteyenler üzücü hareketlerde bulunurken size sadık olanlar gizliden gizliye sizi korumaya çalışmaktadır. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Üveys zikrinde görülen rüya

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Hayır olsun inşAllah diyerek başlıyorum rüyama. rüyada Köyde doğup büyüdüğüm evin bahçesinde dolaşırken, iki yavru köpek, bir yavru kediyle oynarken, köpekler kediyi yemeye başlıyor. Kurtarmayı düşünüyorum, kedinin haline baktığımda çok geç olduğunu görüyorum. Cevap verirseniz çok memnun olurum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sana kin güden veya düşmanın olan birinin varlığına delalettir. Bu kimseyi sana yakın olan bir kişi tarafından bertaraf edilerek sana zarar vermesini engelleyebilir. Allah en doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada salaten tüncina okumak

Hasan6634
Rüyamda köpekleri görüyorum ve bir arabanın üstüne çıkıyorum o sıra arabanın ön kapısı açılıyor bir kız 12 yaşında fln , elinde kedi atıyor ortaya kedi kaçıyo köpekten o sıra kız benim yanıma çıkıyo arabanın üstüne feneri kediye doğru tutuyor izletiyor olanları , kedi önümüzdeki arabanın altına kaçınca köpek onu orda yiyormu parçalıyormu bilmiyorum göremedim ama kan gördüm uyandım lütfen yardımcı olun ne demek ??


Tohat
İyi ve kötü giden olayların veya iyi ile kötü insanların çevrende var olduğunu gösterir. İşlerinin iyi gitmesine mukabil ters gitmesi için uğraşan kişilerin varlığına delalet eder ki en doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada havuz görmek, havuza girmek

rüyada köpeğin kediyi yemesi, rüyada köpek kediyi yemesi, rüyada köpeğin kedi yemesi

Bu kategoride yer alan Rüyada kendi resmini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.