Anasayfa
18 Aralık 2022, 12:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Sınav için istihareye yatmak

Sınav için istihareye yatmak

Kayıtsız Üye
Merhaba. İstihare rüyası yorumu için yazıyorum ilgilenirseniz çok sevinirim çünkü kafam gerçekten çok karışık yardımınıza ihtiyacım var. Ben 20 yasındayım üniversite sınavlarına mezun olarak hazırlanıyorum (Tıp istiyorum fakat kafam bu sene çok karıştı) ve bunun için geçen sene ablam istihareye yatmıştı , tekrar hazırlanmam hayırlı olur mu benim için hayırlı olan meslek nedir? diye niyet ederek . Rüyasında beni görüyor ve etrafımda 4 5 kişi var hepimizin üzerinde beyaz önlük önümüzde de yeşillikler varmış , ablam acaba orada ne yapıyor diye rüyasında düşünürken ben arkamı dönüp ablama elimde olan bir şeyi göstererek ‘tohum’ demişim . Yorumunuz için şimdiden çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili tekerleme

Yorum: Sınav için istihareye yatmak

arifselim
Merhaba. Meslek seçimi için öncelikle istişare edilmelidir. Elbette istiharede yapılabilir lakin asıl olan danışmak ve araştırmaktır. İstihareyi herkesin kendisi için yapması gerekir çünkü sünnet öyledir. Bu görülen rüya hayırlı olarak yorumlanır. Ancak esas olan ise istiharede kalbin bir yöne meyletmesidir. Kalbinin yöneldiği his kişiye en açık işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi ruhunu görmek nedir

Istihare

humeyra
selamünaleyküm hocam ben üniversite sınavına hazırlanıyorum hedefim konusunda biraz kararsızım bu yüzden istihareye yatmak istedim dün gece istihare namazı kılıp tesbih çekip hayalimdeki meslek benim için hayırlı mı nasibimde var mı varsa hayırlı mı diye dua edip yattım tam uykuya dalmamıştım gözüm kapalıydı ben içimden dua ederken sanki göğsümden bir güneş çıktı açık sarı ve parlaktı beni etkiledi hocam yorumunuz nedir

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Yorum: Sınav için istihareye yatmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekte yaşanmış gibi görülen bu tür durumlar kişinin samimiyetine, içtenliğine ve kalbinin temizliğine göre kişiye ilham olarak gösterilir. Gördüğün istiharenin sana hissettirdiği ile alakalı olarak yorumlanır. Olumlu hislerdeysen ilk istiharen hayırlı kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

universite için istihare, üniversite için istihare, sinav için istihare

Bu kategoride yer alan Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sınav için istihareye yatmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.