Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada helikopter görmek

Rüyada helikopter görmek

Nakşibendi
Selamün aleyküm değerli hocam
Rüyamda fındık bahçesi içinde hangar gibi bir yerdeyiz.
Yanımda dayı oğlu var sonra helikopter beliriyor bizi geçiyor.
Helikopter çok acayip altında tank gibi bir şey var.
Sonra bize doğru hareket edip öylece geçiyor.


Yorum: Rüyada helikopter görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için istediği iş için adım atarak, çalışmalarına başlamasına ve projelerini tek tek hayata geçirmesine delalet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Yorum: Rüyada helikopter görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Hayırlı günler. Rüyamda babamla beraber helikoptere binmistik, ucuyoduk. Yağmur yağıyordu helikopterin camını açıp yağan yağmura manzaraya bakiyoduk. Acaba tabiri nedir ?


Yorum: Rüyada helikopter görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kişinin kendisine faydası olmayan ve tehlikeli olan bazı işlere bulaşmasına işaret eder. Sorun yaşanması muhtemel olan ciddi olayların işareti olarak tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


EbbkrCnbz
Selamunaleyküm

Rüyamda helikopter kullandım. Aslında hiç kullanmamış olmama rağmen gayet cesur bir şekilde kullandım. bir yere hızlıca ulaşmam gerekiyordu yanımdakiler kara yolunu tercih ettiler bense helikoptere atladım hemen ve trafiğe vs takılmadan hızlı bir şekilde varılacak yere gittim aslında ondan sonrasıda var fakat tam hatırlayamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada istimna ettiğini görmek

İnşALLAH hayırlara vesiledir.Selam ile


arifselim
Aleykum selam. Rüyada helikopter kullanmak çok hayırlı olarak tabir edilir. Rüya sahibinin kendi hedefleri olduğuna, azimli ve kendi işlerinin kendisinin planladığına ve yoluna koyduğuna tabir edilir. Ayrıca iyi bir yönetici ve çalışkan olmak olarak da yorumlanır. Görülen rüyanın hayrını dilemek daima en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sokağa devasa bir helikopter geldi kare şeklindeydi, birden altından kapak açıldı yuvarlak altınlar yağmaya aşağıda bir tepe oluşmaya başladı birkaç kişi hızla toplamaya başladı bende koştum etek varmış üzerimde altınları doldurdum,balya şeklinde paralarda vardı hiç bir şey kalmayana dek topladım .ve eve getirdim mutluydum eksik kalan işlerimi halledebilcektm artık .sonra buNu duyan uzun yıllardır görmediğim akrabalar eve doldu.


Tohat
Cesaretli kişiliğini simgelediği gibi bilgin olma ve hayatında buna önem biri olduğuna da işaret etmektedir. Rüyan aynı zamanda maddi ve manevi olarak tuttuğunu koparan ve istediklerini elde etmeyi başaran bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihare Rüyası

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Öğle uykumda ünlü ve yabancı bir dövüşçü ile birlikte pet şişeler topluyoruz. Baktık toplayacak şişe yok, biz de etrafı gezip şişe aramaya başladık. Bu arada akşam vakti, daha doğrusu gece.
Neyse, biz sokak sokak gezmeye başladık ve sonra bir sokağa girdik, karanlık sayılabilecek bir sokak. Neyse daha sonra biraz o karanlık sokaktan giderken bisikletle kardeşim geldi ve yanımdaki dövüşçü bu kim diye sorduğunda ise ben kardeşim cevabını verdim. Neyse, öyle mi falan filan dedi. Neyse karanlık sokaktan giderken bir yerden sağa döndük çünkü şişelerin orada olabileceğini düşünerek döndük, neyse döndüğümüzde ise önümüze kömür madeni mi öyle bir şey çıktı tabela üstünde.
Tabelanın hemen arkasında ise bir bant var. Banttan kastım, hani fabrikalarda falan ürünü hareket ettirmek için bant olur ya, öyle. İşte bandın üstüne çıktık ve ilerliyoruz. Bandın neredeyse sonuna geldiğimizde, madende hâlâ çalışıldığını fark ettik saatin geç olmasına rağmen. Neyse, ben dedim, hâlâ çalışıyorlar, geri dönelim dedim ve geri dönüp koşmaya başladık. Ben en öndeyim ve o yabancı döcüşçü de hemen arkamdan koşuyor. Kardeşim ise en arkadan bisikletle geliyor o bandın üzerinden. Neyse, bandın sonuna geldik ve aniden sabah oldu.
Sabah olmasıyla birlikte o an içinde her şey bir oyunun grafiklerine dönüştü. Ve o yabancı dövüşçüyü polisler yakalamıştı ve sorguluyordu. Kardeşime ne olduğundan emin değilim, ben ise başka bir yerden o yabancı ve ünlü olan dövüşçüyü polislerin onu yakalamasını izliyorum ve diyorum ki: "İnşAllah böyle bir olay oldu diye bana kırılmaz." tarzı bir şey diyorum içimden dövüşçü için.
Neyse, rüyanın birazcık daha ilerisinde bir balkondayım ve balkonda yaklaşık 8-9 yıl önce arkadaşça görüştüğüm bir komuşunun kızı var. Neyse, o komşu kızının arkadaşıyla mı ne konuşuyor galiba ve arkadaşı şöyle bir şeyler diyor: "Annem doğru düzgün hiçbir şeye izin vermiyor, bir şey yaptım mı kızıyor." tarzı bir şeyler diyor. Bu arada o komşu kızı ve onun arkadaşının balkonları yan yana.
Neyse, balkonun korkuluklarının üstünde oyuncak tarzı bir şey görüyorum. Oyuncak olmayabilir de ama kırmızı bir şeydi. Aklıma ya kırmızı paketli hafif sıkılmış ketçap geliyor ya da kırmızı bir oyuncak asker gibi bir şey geliyor, tam hatırlamıyorum o şeyin ne olduğunu. Neyse, daha sonra bu komşu kızı hafif bağırıyor çünkü bir şey oluyor o anda ama yine tam aklımda değil ne olduğu.
Ve ince sesiyle bağırdığında ne kadar da ince bağırıyor falan diyorum içimden. Rüyanın ilerlerinde bir haber görüyorum ve Türkiye Dünya’nın en büyük helikopterini mi ne yapıyormuş. Neyse, yine o yabancı dövüşçüyle beraber buluştuk. Yine o kömür madenine gittik ama bu sefer orada kömürle ilgili bir şey yoktu, onun yerine orada hava araçları tasarlıyorlardı ve rüyamın bir yerinde Türkiye en büyük helikopteri tasarlıyor demiştim ya, işte o helikopter de orada tasarlanıyordu, bir hangar içerisinde.
Neyse, orada hâlâ yapılmakta olan helikopterler ve yapılmış ve park edilmiş helikopterler vardı. Daha sonra biz bir park edilmiş helikopterin yanına doğru giderken yanımdaki o dövüşçüye yapılmakta olan en büyük helikopteri gösterdim.
Neyse, park edilmiş helikopterin yanına geldik ve içine binip helikopteri bir nevi çaldık. Helikopteri kaldırdık ama irtifasını daha fazla kaldıramıyoruz, yerden sadece 15-30 metre yukarıdayız ve öyle gidiyoruz. Daha sonra ben yukarı kaldırmaya çalışıyorum ama çok çok yavaş bir şekilde kalkıyor.
Önümüzde köprü var ve oraya çarpmaya ramak kalmışken helikopteri kaldırmayı başarıyoruz ve daha doğrusu helikopter kalkıyor. Neyse , havada tur falan atıyoruz ve daha sonra ise ne oluyor emin değilim. Sanırım rüya bitiyor. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada biri tarafından kovalanmak.

Tohat
Ve aleyküm selam. Meslek veya hayalinde istikbalini şekillendirmeni sağlayacak hangi konu söz konusuysa bunu elde etmek için hem çabalayacak hem de maddi birikime sahip olman gerektiği düşüncesine kapılarak para biriktirmeye çalışabilirsin. Çevrenin gerçekte nasıl olduğu önemli olsa bile kişi ve durumlara bağlı olmaksızın güvenli bir konuda olacak, sana zarar verecek kişi ve olaylardan uzak duracak, ayrıca kendine karşı duyduğun özgüvenin tamam olduğuna ve bu konuda kendine güvenerek hareket edebileceğine de delalet etmektedir. Hayattaki ilerleyişin hangi yönde olursa olsun içindeki çocuk sevinci ve heyecanı bitmez tükenmez bir şekilde olacaktır. Genel kültüre, ilme ve bilgiye verdiğin önemden dolayı engin bir bilgi birikimine sahip olacak ve bu özelliğinden dolayı güç sahibi olarak sosyal çevrende, iş yerinde söz sahibi olan kimseler arasında bulunacak kendine olan gücünü ve özgüvenini kanıtlamış olacaksın. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Ölen kişiyi rüyada görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Bu rüyam biraz karışık ve oyun gibi. Rüyamda; karışık, kale gibi bir yapının bir kısmında duruyorum ve yanımda uzun zamandır tanıdığım arkadaşlarım var yanılmıyorsam. Neyse, yapmamız gereken bir görev var ve görev kısaca şu. Bir şifreli kapı var ve o şifreleri bulmaya çalışıyoruz.
Oyuna başlamadan önce o ipuçlarının nerede olacağını konuşurken 3 boyutlu olarak konuşuyoruz fakat; oyuna başladıktan sonra ise 2 boyutlu oluyoruz. Ben bir ipucu buluyorum ve biraz sonra yanlışlıkla bir tane daha buluyorum ipucu. İpucundan kastım şöyle, 4 tane karenin yan çevrilmiş hali var ve onlar farklı renkteler. Mesela benim bulduklarım mavi ve kırmızıydı.
Bunun yanında yanılmıyorsa sarı ve yeşil vardı aradığımız. Bulduğumuz zaman bir kapının yanına gidiyorduk ve onları kapıya yerleştiriyorduk. Sonra ne oluyor bilmiyorum fakat kapı açılıp portaldan geçiyorduk falan. Neyse, rüyanın ilerlerinde çok çok değişik bir yer ve paranormal sayılabilecek bir yerdeyim ve sanırım minyatürüm. Bir okul var ve o okulun oraya gidiyorum, kimse yok, sadece ölen bir kızın ses kaydı var ki o da belli bir yere gelince çalıyor. Neyse bizim bir görevimiz var, yerden ulaşamayacağımız bir şeyi okulun penceresinden atlayarak almak gibi.
Ve o şey ağaç ya da kaya çıkıntısı gibi bir şeyin üstünde ve okul penceresinden oraya atlayıp onu almak görevimiz, daha doğrusu görevim. Neyse, birazcık korksam da okulun içerisine giriyorum ve merdivenlere yaklaştığımda ve çıkacağım zaman o bahsettiğim ölen kişinin ses kaydı çalmaya başlıyor, bu arada o ölen kişiyi gerçek hayatta tanımıyorum. Neyse, ben hafif irkiliyorum ama merdivenlerden yukarı doğru çıkıyorum.
En sonunda pencerenin oraya varıyorum ve o kaya çıkıntısı gibi bir yere atlıyorum. O bahsettiğim şeyi alıyorum ve aşağıda beni birisi bekliyor, ya sevdiğim kız ya da bir arkadaşım bekliyor ama kim emin değilim. Neyse kaya çıkıntısının hemen yanındaki ağaca tutunarak iniyorum ve ne oluyor emin değilim, ya o beni bekleyen kişi bir nedenden dolayı yok oluyor ya da beraber gidiyoruz ama ağaçtan indiğimde o kişi kimse artık sanki yok oluyor bir neden yüzüne diye hatırlıyorum. Rüyanın bayağı ilerlerinde artık dışarıdayım, tanımadığım bir yerdeyim.
Her taraf yine çok sessiz, kimseler yok ve biz birkaç arkadaşım ve kardeşimle beraber silah arıyoruz evlerden, çünkü ya zombilere karşı ya da saldırgan köpeklere karşı savaşacağız. Neyse, biz genişçe bir alana yayıldık ve oradan buradan silahlar arıyoruz. Ben birkaç silah buluyorum ve hâlâ aramaya devam ettiğimde bir yerden silah sesleri geliyor, hemen gidiyorum falan. Neyse rüyanın azıcık ilerisinde birkaç kişiyle yürüyoruz yolda, kardeşim de dahil. Rüyanın bu kısmında rüyanın grafikleri sanki bir oyunun grafiklerine kısa süreliğine dönüşüyor ama sonra tekrar eski haline dönüyor.
Neyse yolda bir helikopter buluyoruz. Hemen kuzey batımızda ise ağaçlı bir tepelik var. Biz helikopteri kim sürecek falan derken o tepeden köpek sesleri geliyor, sonra işte baktık köpekler koşuyor, yanımdaki kişiler ve kardeşim köpeklerden kaçmaya çalışıyor ama ben helikoptere doğru koşup biniyorum ve helikopteri hemen çalıştırıyorum. Köpeklerden bir tanesi üstüme doğru geliyorken helikopteri daha yeni çalıştırdığım için pervaneleri yavaş yavaş dönmeye başlıyor falan ve köpek gelene kadar son anda helikopteri kaldırıyorum. Helikopter ise küçük, çift pervane kanadı olan, kırmızı bir helikopter.
Neyse işte yanımdaki kişi ve kardeşime köpekler bayağı bir sarıyor. Kardeşim korkuyor ve bağırıyor falan ve bende helikopterle pike yaparak yani köpeklerin üstüne doğru sürerek onları uzaklaştırmaya çalışıyorum. Birkaç defa böyle pike yaparak onları uzaklaştırıyorum ve daha sonra helikopterden iniyorum bir sinirle. Helikopterden indiğim an artık etrafım tanıdık bir hâl alıyor.
Yani bulunduğum yeri tanır hâle geliyorum. Neyse köpeklerden ikisi beni görüyor ve ikisi de eş zamanlı olarak üstüme koşuyorlar ve üstüme atlıyorlar ama üstüme atladıkları zaman onların bana çarpmasıyla geriye dahi gitmiyorum ya da yere falan düşmüyorum, ikisinin bana eş zamalı çarpmasına karşın birde. Neyse bana çarptıklrında kendileri yere düşüyor.
Ve rüyanın azıcık ilerisinde ise artık köpekler falan yok, insanlar var, ayrıca bazı sınıf arakdaşlarım ve okuldan arkadaşlarımla dışarı çıkmaya karar vermişiz falan ve ben Ozan adlı bir arkadaşımla bir yere oturmuş keşke okul açılmasa falan diyorum. Daha sonra hemen önümüzdeki evin bahçesinden bu sene mezun olduğum okulumdan birkaç kişi çıkıyor ki zaten o az önce kurduğum cümleyi onlar çıkarken söylüyorum.
Bir tane kız var, gerçekte kapalı olmamasına karşın rüyada kapalıydı ama tekrar açılmıştı, ondan sonra Ozan veya ben o kapalı değil miydi falan dedik ama kim dedi emin değilim. Neyse işte ondan sonra rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüya yorumu: rüyada ölmüş annemi yaşıyor ve poğaça yerken görüyorum

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan çok fazla ayrıntıdan ve olaydan ibaret. Tüm bunların bir anlam içeriyor olması bir bütün olarak mümkün değildir. Günlük yaşantından etkilendiğin durumları göz önüne alabilirsin. Bunların birer yansıması rüyaya aksedebilir ve bunun peşine düşerek tabir aramak gerekmez. Nihayetinde rüya bir mesajdır. Bu mesaja göre hareket edilebilir. Fakat bazı rüyaların bu özelliği olmaz. Oyun oynamaya benzer durumlar gerçekten esinlenerek rüya alemine kaymış olma ihtimali yüksektir. Dolayısıyla sadece bir rüya olduğunu düşünmek ve bu tür durumların görülmesinin de çok normal olabileceğini kabul etmek gerekmektedir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada salaten tüncina okumak

rüyada helikopter gormek, rüyada helikopter mumsema, Helikopter görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada arabayla göle düşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada helikopter görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.