Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada köpek ve domuz görmek

Rüyada köpek ve domuz görmek

mavigokyuzu
Merhabalar,
Dün rüyamda bir kurt köpeği gördüm bana tam saldıracakken babam tasmasından tuttu ama köpek üstüme zıplayıp kolumu ısırmıştı acı hissetmedim ama direk uyandım köpek bizim değildi bu arada rüyamda, diğer rüyamda ise bir AVM’ye yaban domuzu girmişti babamla beraberdik işte diğer insanlar gibi bizde domuzdan kaçıyorduk bulunduğumuz mağazaya girdi işte bizde babamla kaçarak başka mağazaya girdik, sonra başka rüyamda ise müzikli bir ortamdaydım işte müzik felan vardı clup müydü acaba bilemiyorum ama utanarak söyliyeyim dün sularımız kesikti gusül abdesti almam lazımdı teyemmüm almayıp uyumuşum biraz uzun oldu ama yorumlayacak kişiye şimdiden teşekkür ediyorum.


Yorum: Rüyada köpek ve domuz görmek

arifselim
Merhabalar. Birinci rüyan sana herkese güvenmemen gerektiğine ve büyüklerinin sözünü dinlemen gerektiğine işaret eder. İkinci rüyan ise, hemen hemen benzeri şekilde tehlike ve günahlardan korunmak için adımlarını dikkatli atmak manasındadır. Son rüyanın yorumu ise umursamaz bazı tavırların olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Hatice Annemizi Görmek

Yorum: Rüyada köpek ve domuz görmek

Kayıtsız Üye
rüyalarınızdaki hayvanlar sizin nefsi emmare olduğunuzu gösteriyor yani ibadetlerini yerine getiremeyen itikadi kurallara dikkat etmeyen birisi olduğunuzu anlatıyor. babanızın size çok duası var bu sizi birçok yönden koruyor ama yeterli değil avm-müzikli ortam vb gibi yerler sizin çevrenizin de bozuk olduğunu gösteriyor. biraz dini yaşantıya yönelmeniz selametiniz için gerekli

Okudunuz mu?  Rüyada korkup Allah demek ne anlama gelir

——————-

Merhabalar rüyamda deniz kenarında bir ev vardı ve bu evin bir avlusu vardı.Biz deniz kenarına gidemiyorduk çünkü orada beyaz büyük bir köpek vardı ve akrabalarımizla denizin yanına gidemiyorduk sonra kopek köpeğe benzeyen bir ölü domuz çıkardı ve avluda gizlice bir saga bir sola koşmaya başladı onu yemek için bize bir şey yapmadi ve biz sonra içeri girdik ve anneannen geldi elini öptüm ve annemin dikiş diktiğini gördüm kopekten korkmuştum


Yorum: Rüyada köpek ve domuz görmek

arifselim
Merhabalar. Rüyan karmaşık bir rüyadır. Köpek ve domuz sinsi bir düşmana yada iyiliğinizi hiç istemeyen ve engeller çıkaran bir kimsenin varlığı anlamında kabul edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyametin koptuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda denizde arkadaşlarımla yüzüyordum.Denizin içinde köpekler ve domuzlar da yüzüyordu.Ben domuz beni ısırmasın diye sürekli boğazından tutuyordum.Sonunda yüze yüze domuzla cebellese cebellese karaya çıktım.


arifselim
İnsan hayatındaki zorluk ve düşmanlara işarettir. Denizde yüzmek hayırlı olsa da köpek ve domuzu bu şekilde görmek iyi değildir. Zararlı ve kötü niyetli düşman manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ali Gökçe
Rüyamda ablam la bir otele gidiyoruz ablam wc ye gidiyor bende kapıda bekliyorum bir adam var görevli 2 tane baya büyük domuz var normal domuzun 2 katı yine aynısı gibi köpek var 2 tane normal köpeğin 2 katı ben domuzun burnuna ayağımda dokun duruyorum benden uzaklaş sın diye korkuyorum da yaklaşıp üstümü kokluyor ve uzaklaşıyor bende oradaki görevliyle konuşuyorum orada neler yaptığını anlatıyor ve işe birini aldırmış onu anlatıyor 1.90 boylarında aslan gibi çalışıyor falan diyor sonra uyanıyorum çok merak ettim bu rüyayı gördükten sonra aklıma takıldı yardımcı olun şimdiden teşekkür Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

arifselim
Rüyanı tabir edemeyiz maalesef. Çünkü bizim anladığımız kadarıyla karmaşık bir rüyadır. Birbirinden bağımsız ve bir çok şeyin görüldüğü rüyaları tabir etmiyoruz. En doğrusu ise Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yengemin evindeyim. Misafirler falan var , kalabalık ev. Birden kolumda acı hissediyorum , bakıyorum ki bir kaz gelmiş kolumu ısırıyo. O anda yengem gelip hayvanın ağzını açmaya çalışıyo ki beni bıraksın hayvan . Sonra kurtarıyo. Değişik bir rüyaydı . Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Sınav için istihareye yatmak

arifselim
Bu rüya zenginlik ve bolluk anlamındadır. Rüya sahibinin bir kişi vesilesi ile büyük bir yardım ve destek göreceğine ve bolluğa kavuşarak nimetler içerisinde yaşayacağına alamet olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda oturdugumuz yere yakin bir yere domuz giryordu bir gun kopegimle bakmaya giderken domuzlarla citlrin arkasnda karsi karsiya geldik domuzlar iri yarydi ama kopegimde besiliydi kopegm önce cite gavlayim on ayaklariyla vurdu sonra bn domuzun kopegimi oldurecegini dusunup geri cekildim ve neden bilmiyorm ama uzaklistiktan sonra kopegime tuttut dedim ve kopegim kosarak citin ustinden atlamaya calsti o domuzlardan biri dekopege bnziuordu kafasi ve buu bnm kopegimi olduru dedum o domuzda kacmiyprfu bnm kopegime saldrmaya calidiyordu kopegim i ne kadar cagrsamda gelmiyordu ve kopegim tam citlerden atlicakken uyandm rüyada babamdq vardi babam da domuzlarin girdigi yeri kapatmak istiyordu ana bn baska yerden gireceginide soyleyip tuzak kurup oldurmemiz gerektigini doyluyordum ve sonrasinda olanlar yukarda anlatigim gibi

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

arifselim
Böyle bir rüyayı doğru tabir edebilmek için gören kişinin durumunu ve yaşadığı ortamını bilmek gerekir. Yoksa doğru bir tabir olamaz. Genel bir manda böyle bir rüyanın manası, kendisini düşmanlarından koruyacak bir dostun varlığına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede damat görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bahçemizde iki tane köpek vardı onlara bir poşet yemek veriyordum köpeklerden daha sokak köpeği gibi olan sevincinden zıplıyordu ve insan gibi konuşuyordu bu sırada. Dİğer köpeğin de birsürü yavrusu vardı yanımda bir anda annem belirdi köpekler ne tatlılarmış dedik .sonra kömürlüğün içinden kedi miyavlama sesi geldi anneme bakmasını söyledim kovalım da gitsin dedim. Annem elinde süpürge ile içeri girdi ben de üzerime kedi sıçramasın diye bahçenin ön tarafına gittim sonra kömürlükten bir domuz çıktı annem de arladan bu kedi domuzu dedi. Domuz benim üzerime gelir gibi yolunu değiştirdi sonra ben kaçtım o sırada arka bahçede beslediğimiz köpeklerden birisi gelip domuza saldırdı ve öldürdü. Bu rüya ne anlama geliyor acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

arifselim
Bu rüya sahibi açısından hayırlı bir rüyadır. Çünkü bu rüya sana dost olacak, iyilikte bulunacak ama başkalarına zarar vermeyi düşünecek bir kimse ile vakit geçireceğine ve seninde onunla dost olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Rüyamda bembeyaz yavru köpek görüyorum ve ablamla ondan korkuyoruz eve girmeye çalişiyoruz sonra köpek yanimiza geliyor ve kafasi bir anda domuz kafasi oluyor ve bende onu seviyorum.


arifselim
Merhaba. Bu rüya iyi değildir. Özellikle iş ve benzeri hayatta zarar verdiğin birinden seninde zarar göreceğini işaret eder. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve gerçek anlamını kesin bir şekilde sadece Allah bilir.

Okudunuz mu?  İstiharede tanımadığın birini görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda dışarıda gezerken köpeğime oynarken babam aradı domuz varmış bizim civarlarda öyle dedi bende hemen yavru köpeğimi alıp bizim çardağa girdim ve yavru bir domuz gördüm domuz bize doğru geliyordu zorla kapadım çardağın kapısını ama o yine açtı ve kollarımı filan tırmaladı ısırdı o arada da köpeğim dışarı çıkmış köpeğimi de öldürmüş hemen içeri aldım zorla onu ama olmuştu başında ağlarken birden uyandım


Tohat
Merhabalar. Bazı kimselerden beklenti içinde olmaman gerektiğine, para ve manevi yönden ihtiyacın olsa bile bunu yapacak imkanları dahi olsa fedakarlık göstermeyeceklerine, etrafındaki bazı insanların kötü niyet barındırdıklarına ve dikkatli olmanda fayda olduğuna delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada kiraz görmek neye işarettir

rüyada domuz ve köpek görmek, rüyada köpeğin domuz yemesi, rüyada köpeğin domuzu öldürmesi

Bu kategoride yer alan İslami rüyada düğün görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada köpek ve domuz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.