Anasayfa
27 Ocak 2024, 15:09
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede tanımadığın birini görmek

İstiharede tanımadığın birini görmek

Papattya
Ben istihare namazı kıldım. Sevdiğim çocuk için. Hakkımda hayırlı mı değil mi diye. Rüyada hiç tanımadığım bir insan gördüm. Bana bakıyordu yemyeşil gözleriyle. Ama ben onu tanımıyorum ve bu namazı sevdiğim insan için kıldım. Başka birinde yeşil görmem bana garip geldi . Acaba rüyamda gördüğüm kişi mi benim hayatıma girecek olan insan yoksa gerçekten sevdiğim insan için kıldığım namaz bana sevdiğim insanın hayırlı olduğunu mu söylüyor.


Yorum: İstiharede tanımadığın birini görmek

arifselim
Evlilik için bu kimse ile bir adım atamadan sadece sevgili olmakla istihare yapılmaz. Rüyan ise hayırlıdır ve rüyada gördüğün tanımadığın biri ile hiç bir alakası yoktur. İstiharede en önemli işaret senin içine gelen hissindir.

Okudunuz mu?  Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ?

Rüyada tanımadığın birini görmek

Kayıtsız Üye
Meraba ben bir kaç gün önce rüyamda evden çikiyorum kaldirimda beş alti kadin oturuyor annemde yaninda oturuyor bana bakiyolar sonra bir genç cocuk geciyor bisikletle bana bakiyor gözleri kahve rengi kendi esmer gözlerinin içi gülüyor beni cagiriyor kafasini kafama koyup yarin yemege cikalimmi diyor ben git burdan babam görcek bizim evin yanindayiz diyorum sonra ailem ögreniyor fakat burayi pek hatirlamiyorum sanki beni tanimadigini sölüyor ben bu rüyayi size yazmistim ama nerede oldugunu bulamadim bu rüyadan sbir iki gün sonra kirtasiyeye gittim orda tarif ettigim çocuk vardi ve ben girer girmez ayni bakişlar ve ayni gülümseme o gülünce bende istemsiz gülümsedim ona bu bişeye işaretmi acaba yorumlarsaniz sevinirim birde ben bu çocugu hiç görmedim gercek hayatta

Okudunuz mu?  Gördüğüm rüya ve kelime i şehadet getirmek

Yorum: İstiharede tanımadığın birini görmek

arifselim
Merhaba. İnsanın gördüğü bazı rüyalar aynen yada yakın bir şekilde çıkabilir bu normaldir. Böyle bir rüyadan çok özel bir anlam çıkarılamaz. Genel bir şekilde ise bu rüya, sevineceğin güzel gelişmelerin meydana gelmesi olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam beni 3 çocukla kapıya koyan eşim bizi tekrar çağırıyor bende gitmem hayırlı mi diye istihareye yattım.rüyamda evimizin balkonunda çok yeşil çok kuvvetli çok güzel çiçek var ben bu çiçeği kış geliyor diye saksisindan söküyorum köklerinde o kadar kuvvetliki ve bahar gelince tekrar dikerim diye bir kenara koyuyorum kuruması için. Yorumlar mısınız hocam

Okudunuz mu?  Babayla aynı rüyayı görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan olumlu değildir. Ancak öyle bir konu için bir rüya yeterli değildir. Mutlaka güvenilir ve bilgili kimselere danışarak bir karar ver ve sonrasında Allah’a tevekkül et. İstiharede önemli olan rüya değil kalbine gelen hissindir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Rüyamda Arkadaşım Seni Seven Bir Kız Arkadaşım Var Bir Konuş Diyordu Bende Tamam Diyordum buluşma yerine gittiğimde kuzenimle oturuyordum sonra kız(lar) geliyordu baya kalabalıklardı tanıştıktan Sonra biz ayrı masaya geçiyorduk orada konuşup ona hediye veriyordum ve sevdiğimi söylüyordu kabul etmişti sonra camiiye gidip namaz kılmıştım gerisi biraz biraz saçmaydı

Okudunuz mu?  Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hiç ummadığı ve menfaatinin olmadığı birinden iyilik görür anlamındadır. Ayrıca sevineceği gelişmelere ve isteklerinin olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İstihare de iki tane tesktil dükkanı gördüm kapılarında birini bekliyordum sonra bir adam çıktı ve beni çağırdı gittim adam bana benim yanında kalcaksin dedi ama ben kaçmaya başladım ve oda kovaladı en sonunda beni yakaladı tekrar tesktilin önüne getirdi ama oraya gelince düzgünce konuşup beni serbest bıraktı ve bende dedemlere gidip balkonda oturmaya başladım.anlamı nedir yada her hangi bir anlamı var mıdır

Okudunuz mu?  Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

Tohat
Rüya olarak değil de istihare rüyası olduğundan olayların bir ehemmiyeti yoktur. kalbinize düşen his olumlu mu olumsuz mu dikkat etmeniz gereken budur.


Meçhul yoldaş
Selamünaleyküm ben sizden bir rüyam hakkında yorum istiyorum benim için çok önemli bir rüya ben Rabbim den kimliğimi sormuştum hacet namazı kıldım dua ettim ve yattım gece 3 civarı bir rüya gördüm kapalı bir yedeyiz yanımda tanımadığım birisi var öylece duruyor ve önümde bir varlık var hastalıklı bir varlık hertarafı yara bere içinde ben ölecek yardım edin diyorum yardım istiyorum kimse cevap vermiyor ona o varlık ölüyor ama tekrar gözlerini açıyor ve kelimei şahadet getiriyor ve bana dönerek sen ümmetin başına geçeceksin sizler cennetin efendilerisiniz diyor ve ona gökyüzü ayrılıyor atlarla birileri yeryüzüne iniyor inenler in isimlerini söylüyor peygamberimiz hz hasan hz hüseyin yani ehlibeyt in isimlerini söylüyor sahabeler ve o an kalbimden ALLAH diyorum sanki kalbim yerinden çıkarcasına o heyecanla uyanıyorum bu rüyamı yorumlarsanız memnun olurum bu rüya benim için çok önemli ALLAH razı olsun inşAllah kardeşim

Okudunuz mu?  Uzun Süre Rüyada İhtilam Olamamak ve Meninin Uzun Süre Vücutta Kalması, Atılamaması Zararlı mıdır?

arifselim
Aleykum selam. Kimliğimi sormak için derken ne kastettiğini anlamadım. Ama hacet namazı için bir rüya görme şartı yoktur. Sadece çok hayırlı ve güzel bir rüya görmüşsün denilebilir. İnsan her ne kadar çok özel gibi zannettiği rüyalar görse de şunu unutmamalıdır; bu sonuçta sadece ve sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kemal kılıçdaroğlu'nu görmek

ddddsss
Selamun Aleyküm,
ben sevdigim erkek için istihare namazı kıldıktan sonra bir rüya gördüm; Rüyada ailem ile ormanlik, yemyesil çok güzel bir yerde piknige gidiyorduk. Piknik yapacagimiz yere doğru giderken bir irmagin yanindan geciyorduk ve sevdigim kisiyi o irmagin kenarinda bana gülümserken gördüm (hatta üzerinde yesil bir gömlek vardi yanlis hatirlamiyorsam) sonra devam ettik ve biri bana bu piknik olayini sirf beni görmek için sevdigim kisinin ayarladigini söyledi. Sonrasinda ise rüya biraz sacmaladi. Ondan sonra uyandim, tekrar uyuyunca ise sadece bir saniyeligine bana çok güzel bir sekilde bakarken/gülümserken gördüm onu ve yine aniden uyandim. Sonrasinda ise icimde çok güzel bir his olustu.
Bu beni umutlandirmisti lakin kisa bir süre önce rüyama girdi yine ve ben rüyada çok üzgündüm, tek bir kelime bile etmiyordum, beni sevmedigini düsünüp ondan uzaklasmaya calisiyordum o ise bana yaklasmaya calisiyordu ve olumsuz konusuyordu, bana üstü kapali bir sekilde beni istemedigini/vazgectigini söylemeye calisiyordu, gözleri ise tam tersini söylüyordu, hatta ‘kardesim’ de demisti bana, sonra daha çok üzülüp kalktim gittim ve bir gecitten gectim karsimda az önce arkamizda olan annesi ve ablam birden denizin karsisinda bir bankta oturmus bize bakiyorlardi.
Ayrica bundan bir yil önce, ona karsi henüz bir sey hissetmiyor iken (yada yeni yeni basladiginda ve ben tam olarak farkinda değil iken) rüyamda beni birinin istemeye geldigini görmüstüm ama o geleni istemiyordum ondan sonra su an sevdigim erkek geliyordu onunla sözleniyordum ve ikimiz de çok mutlu gözüküyorduk.

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek

Yani kafam çok karisti, durum olumlu mu olumsuz mu, hayirli mi değil mi anlamadim?!


arifselim
Aleykum selam. İstihare yapabilmek için öncelikle o kişi hakkında evliliğe uygun mu değil mi diye araştırma yani istişare yapmış olmak gerekir. Buna rağmen kararsız kalırsa işte o zaman istihare zamanı gelir. Ayrıca önemli olan sen istihare esnasında veya uyanınca kalbine gelen hissin nedir işaret olarak bu önemlidir. Rüyanın bir önemi yoktur.

Bu kategoride yer alan Ölen kişiyi rüyada görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede tanımadığın birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.