Anasayfa
24 Mayıs 2022, 22:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Babayla aynı rüyayı görmek

Babayla aynı rüyayı görmek

Kayıtsız Üye
Hocam bizde ailecek buyu oldugunu ogrendik. (Annem bes ay önce evi terk etmisti buyu yuzunden terk etmis) babam buyuyu bozmak için basladiginda ilk gun bayildim. Ilk gun babamla ayni ruyayi gorduk. Ruyamda annemin oldugu evi gorduk evin rengi koyu yesildi. Babam annemi geri goturmek istedi annem itiraz edince babamda annemin koluna tasla vurdu

Okudunuz mu?  Rüyada su ve para görmek

Yorum: Babayla aynı rüyayı görmek

arifselim
Bu rüyadan sana doğru bir yorum yapmamız mümkün değildir. Büyük ihtimalle yaşadıklarınızın bir şekilde senin rüyana bir yansıması olarak kabul edilebilir. Allah’a sığın ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Üç gün üstüste aynı rüyayı görmek

Mete34
Selamünaleyküm ben üç gecedir aynı rüyayı görüyorum rüyamda bir deniz ama denizin kenarındaki evler denizin içinde kalmış ben ve babam yüzmek istiyoruz fakat babam diyor ki ben tam denize atlayacağım sıra dur atlama köpek balığı geliyor gelsin geçsin gitsin ondan sonra güzelim diyor ve sonra Köpek balığı geliyor geçiyor gidiyor ondan sonra ben denize atliyorum aynı şekilde babamda yüzüyoruz rüyam bu şekilde

Okudunuz mu?  Rüyada dut toplamak olgun dutları görmek

Yorum: Babayla aynı rüyayı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için geçireceği kötü, sıkıntılı ve aksiliklerin yaşanacağı geçici bir dönem olacağına alamet edilir. Bundan sonra Allah’ın izniyle ferahlamaya ve mutlu olacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu sevmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Merhaba.. Bir iki gün arayla babamla aynı rüyayı gördük önce ben gördüm bu rüyayı daha sonra babam ben bir düğündeyim halam da var orda ve onunla konuşmuyoruz bunlar biraz annemle tartışıyolar ben sıkılıyorum dışarıya çıkıyorum biraz yürüyorum daha sonra ilerde arabanın içinde iki tane adam arabadan inip beni kaçırıyorlar. Babamda beni kaçırdıklarını görmüş beni biryere kapatmışlar babam kapıyı kırıp beni kurtarmış.Acaba ne anlama geliyor bu rüya yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kendini gelinlikle görmek ne demek

arifselim
Merhaba. Öncelikle o evde nazar olduğu anlamında kabul edilir. ayrıca zorla yaptırılan bazı işlerden keyif ve verim alınamadığına ve bu yüzden çok zorlu zamanlardan geçildiğine tabir edilir. Senin kurtarılman ise sonunda bu dönemin geride kalacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kesilen hayvan görmek

üç gün aynı rüyayı görmek, babamla beraber ayni ruyayi cagrilmayi gormek, aynı rüyayı görmek ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan Rüyada kiraz görmek neye işarettir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babayla aynı rüyayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.