Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kendini gelinlikle görmek ne demek

Rüyada kendini gelinlikle görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda kendimi gelinlikle sokakta dolaşırken gördüm çok güzel olmuştum başka gelinlerde gördüm geziniyordum gezdiğim yerlerde güzel yerlerdi nedir anlamı?


Yorum: Rüyada kendini gelinlikle görmek ne demek

arifselim
Merhaba. Bekar bir kızın kendisini gelinlik içinde görmesi hayırlıdır. Kısa bir zaman diliminde nasibinin çıkmasına veya evlenmesine alamet eder. Evli kimseler içinse bu rüya dileklerinin kabul olması manasındadır. Gelinlik hayır ve duaların kabul görmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin arabası görmek

rüyada gelinlikle dolasmak, Beyaz gelinlik, Rüyada gelinlikle gördüm kendimi

Bu kategoride yer alan Rüyada Adıyaman kahta ya çağrılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kendini gelinlikle görmek ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.