Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada su ve para görmek

Rüyada su ve para görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada suyun içinden bir miktar para çıkardım rüyamda anlamı ne acaba tabirini yapar mısınız ?


Cevap: Rüyada su ve para görmek

burcealtug
Bende suyu ilim öğrenmek diye biliyorum.
Çünkü arkadaşım beni rüyasında gördüğünde etrafta çağlayanlar havuzlar varmış
O sırada da ilim öğrenme hevesim başlamış kuranı arapça öğreniyordum araştırıyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada kızlığın bozulması

Yorum: Rüyada su ve para görmek

Uğur Ceylan
Rüyamda deniz gibi bir yer elimde bozuk parayi tutuyorum sonra suya düşüyor ben sonra dibe dalıp o parayi alıyorum iki kerede


Yorum: Rüyada su ve para görmek

arifselim
Rüyada bozuk parayı düşürmek çok hayırlıdır. Çünkü bozuk para düşman ile yorulur. Onu tekrar dalıp almak ise olumlu değildir ve sana dikkatli olmak için bir ikaz olarak tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada korkup kaçmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda eskişehirdeyim sokaklarını dolaniyodum sonra batıl inanca göre suyun içine bozuk paralar atıyorlar dilek dilemek için. Suyun içine bakıyorum bir sürü bozuk paralar var sonra yerlerde de bozuk paralar vardı alıp topluyodum bozuk paralar hep 1 tl di snra arkadaşıma diyorum hadi bizde atalım bende var para dyodum 1er tl atiyoduk galiba hatirladgima gore

Okudunuz mu?  Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak

arifselim
Maddi açıdan kendin için uygun göreceğin bir işe girmeye veya maddi açıdan olumlu bir adım atarak kazançlı çıkmaya tabir edilir. Bazende bu tür rüyalar birinden gelecek olan bir destek ve yardım anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda tanidik birinin evine gitmek istiyorum . ama tek gidersem yolu bulamam diyorum. elimde su bidonu su temiz kapiyi acıyorum . bakiyorum o tanidigm kisi bulamam demistm buluyorum . suyu oraya goturuyorum . onumde terlik var onuda giyorum acik renkli terlik. tanidik kisinin yaninda bir kaç kisi vardi tanimadigm.

Okudunuz mu?  İstiharede arkadaşını görmek

arifselim
Sabırlı, azimli ve her türlü sıkıntıya göğüs gerebilen birisi olmaya, hedeflerine ulaşabilmek için engelleri aşmaya işaret eder. Eğer borçlu ise, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bir deniz kenarindayim. Elimi suyun içine daldirip yosunlarin içerisinden eski bozuk paralar cikariyorum daha sonra tek tek paralara bakiyorum ve ruyam bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada kızını kaybetmek ve bulamamak

arifselim
Merhaba. Bozuk paraları bulmak olumlu manada yorumlanmaz. Genel olarak rüyayı gören kişinin canının sıkılmasına ve neşesinin kaçmasına neden olacak bazı tatsız olayların yaşanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada suyun içinde para görmek, rüyada suda para görmek, rüyada suda para toplamak

Bu kategoride yer alan Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada su ve para görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.