Anasayfa
29 Ekim 2022, 12:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

Kayıtsız Üye
merhaba günaydin rüyamda yaklaşık 7 8 tabutlu ölü gördüm tabutun birini bana veriyolardı fakat almadım biyere yetişicek gibiydim sonra bir odada ölüler vardı namaz kılınacak benim tam yanı başımda kefenli bir ölü vardı fakat kefen çok şeffaf gibiydi adamın gözleri açık tı korkup ön tarafa gidiyodum namaz için.


arifselim
Merhaba. Genelde bu rüya gören kimsenin kendisinden çok toplumla ilgili yorumlanır. Önemli ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir. Ayrıca bazen kişinin hayatına yön veren, düzenini sürdürmesine ve yolunu belirlemesine yardımcı olan bir aracı yitirmesi demektir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda daha ölmemiş yakın bir akrabamın cenazesini eve geliyor. Tabutu açıyorlar ve cenazeye bakıyoruz. Akrabam o anda gözlerini açıyor ve bizle konuşuyor. Ben herkese ölmemiş diye bağırıyorum.Herkes beni susturuyor ve çok iyi bir şekilde öldüğü için bana öyle geldiğini söylüyor.Sonra Allah birdir tamam mı diyip gözlerini yumuyor.


arifselim
Selamun aleykum. Ölü ile konuşmak hayırlıdır. Bu tür rüyalar görüldüğü şekilde tabir edilir. Eğer güzel şeyler konuşulmuşsa o rüyada güzeldir. Ayrıca ölü ile konuşmak uzun bir ömre yorumlanır. Genel olarak hayırlı haber olarak da yorumlanan ölü ile konuşmak, kişinin kafasındaki karmaşıklığın giderilmesine ve yaşayacağı hoş gelişmelere de delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.

 


Kayıtsız Üye
Rüyamda 7 tane tabutun içinde kefenlenmiş ama acık bir yeri yoktu bir tane tabutun içindeki kişi tabutun içinde kücuktu


arifselim
Genellikle bu rüya düzeninizin biraz bozulmasına ve bazı nimetlerinizi kaybetmeye işaret eder. Rüyada tabut içinde ölü erkek görmek, maddi gücün, rızkın, işin, sağlığın, mutluluğun, saadetin ve huzurunu en aza inmesi demektir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kefenli biri yüzü falan gözükmüyor komple kefenli yani hemen yanındada boş tabutu vardı bende öyle bakıyordum yorumlarınızı sevinirim.


arifselim
Merhaba. Rüyada kefenli birini görmek, dinin güzel olmasına, güzel ahlaklı olmaya ve muhafazakar olmaya işaret eder. Tabut ise bazen dünyevi açıdan maddi açıdan eksilmek olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
kızımın ölüm haberini alıyorum.fakat başka bir şehre gitmem gerekiyor.her ne hikmetse cenazeye katılmadan o şehre yola çıkıyorum.fakat birden kendimi cenazede buluyorum.teyzem cenazeye katılmam gerektiğini söylüyor.evimden mezarlık gözüküyor.uzak tarafta 2 tane iri kıyım kefenli cenaze görüyorum.mezarlığın ortasından girerek kendi kızımın cenazesini arıyorum.mezar sığ kazılmış.mezar kenarlarına basarak kızımın kefenli halini görüyorum.fakat saç kısmının birazı ve ayağı açıkta.amcam mezarın içinde.o sırada kızım kefenli haldeyken o sığ mezarın içine düşüyor.fakat mezar o kadar sığ ki hemen kenara çekiyorum.babam bana sigara ikram ediyor.ağlıyorum.o sırada kızımın ayak parmağı hareket ediyor.ona ismiyle çağırıyorum.ve irkilerek uyanıyor.bu sırada ağzında pamuk varmış onu yutuyor.bende kızımı kefenli halde kaldırıyorum.vücudu buz gibi olmuş.koşarak mezarın dışına çıkmaya hamle ediyorum.


arifselim
Rüyan hoş olmayan bir rüya gibi gelse bile rüyan hayırlıdır. Sosyal hayatta yaşanan sıkıntıların geçmesine ve maddi açıdan rahatlamaya delalettir. Ayrıca sosyal hayatta uzun zamandır sorun olarak görülen bir durumun gün geçtikçe düzeltilmesine ve bu sayede duyulan endişeden kurtulup mutlu olmaya delalet edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kötü Yüzlü Adam Görmek

Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzeninin evine gidiyorum onunla tartışıyoruz ve beni evden kovuyor. Sonra yolda gelirken ölü bir dede görüyorum böyle kır saçlı sakallı temiz yüzlü bir dede. Dedeyi yıkamaya götürüyorlar. Sonra biraz daha gidiyorum arkadaşımla karşılaşıyorum onunla biraz konuştuktan sonra o dedeyi bu sefer kefenli tabutun içine konmuş bir cenaze arabasının içinde evinin önünde görüyorum. Dedeye bakıp oradan uzaklaşıyorum. Anlamı ne acaba ?


arifselim
Rüyan hayırlı manaya yorumlanır. Güç, kuvvet ve başarıya ayrıca sabırlı ve şefkatli olmaya delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler,

Rüyamda, en başta 7 rahmetli sahipsiz insan vardı yerde uzanmış yatıyor ben de bunların başındayım. Büyükçe boş bir dükkan tarzı yerdeyiz. Benim de tanıdığım benden başka 2 kişi daha var ama onlar ölülerle ilgilenmiyor adeta sahiplenmiyor kimsesizler zaten, bizene modundalardı. Ben de 7 sine birden tabut ayarladım. 7 ayrı tabut. Bunları güzelce defin için hazırlattım. Ordan sonra rüya bitti. (Rüyanın en belirgin kısmı bu 7 ayrı tabutu önümde dizili gördüğüm zaman idi; ancak rüya süresince sıkıntılı bir modda değildim bilakis rahat tavırlar içerisindeydim)


arifselim
Selamun aleykum. Bu şekilde ölü kimseleri görmek iyidir. Eğer rüya sahibinin sıkıntılı olduğu bir zamanda görülürse iş hayatında ya da aile hayatında yaşadığı endişenin ve üzüntünün etkisi ile kötü olayların yaşanacağına delalet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uzun zamandır görmediğim eski Erkek komşumun öldüğünü ve kefenli bir şekilde eski evimizde yattığını başında kuran okunduğunu ve daha sonra tabuta konulup mezara götürüldüğünü gördüm bende çok uzgundum daha çok genç öldüğü için. Birde sofrada yenmiş yeşil zeytin çekirdekleri gördüm


arifselim
Rüyan hayırlıdır. Hayatta olan birisinin öldüğünü görmek güzel bir rüyadır. Çok uzun, hayırlı ve bereketli bir ömür sahibi olmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Üç gün önce Cuma günü defnedilen kişilik ve amir olarak mükemmel bir insan olan komşumuzu gördüm. Erkek. Kefene sarılmış musalla taşındaydı. Ben yüz metre ilerisinde oturuyordum. Etrafımda şu anda hatırlamadığım insanlar vardı. Birden ruhu bedeninde çıkmaya başladı. Başında erkek vardı. Ben korkmadan ruhun bedenden çıktığını müdür beyin derin bir nefes alıp kefenin içinde göğsünün kabararak indiğini ve son nefesini verdiğini gördüm. Ruhunu teslim ettiği zaman zaten ölüydü. Birden bu olay olldu. Rabbim hayırlara çıkartsın. Sevgiler


arifselim
Allah rahmet etsin. Bu rüya hayırlıdır ve inşaAllah o kişinin durumunun da güzel ve iyi olmasına delalet eder. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Evlilik niyetine istihareye yatmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda tam eve geliyorum evden amcamın kaslı arabası çıkıyo arkasına 2 adet içi dolu tabut koymuşlar diğer amcam arabaya biniyor ama gayet mutlu.AMCA kim öldü diyorum.bir kişinin adını söylüyor ama dediği kişinin öyle bir oğlu yok.sonra gidiyorlar.arkalarından bakıyorum tabutları görüyorum…yorumlardan çok sevinirim çünkü beni çok etkiledi…


arifselim
Rüyan hayırlara delalet eder. Rüyada tabut görmen, sıkıntılardan, zorluklardan ve borçlardan kurtulmaya işaret eder. Aynı zamanda bol kazanç ve rızık manasına tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir evdeyim iki kişi var bebek desem değil ufak süratli biri kefenliyoruz diyorlardı bana ama ölünün gözleri açık etrafa bakıyordu anlamı ne bunun


arifselim
Bazı işlerin bozulmasına ve planların aksamasına tabir edilir. Genellikle bazı şeylerden kaybetmeye delalettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tabuta cenaze yerlestiriyorum. Ama küçük küçük 3 tane 30 cm büyüklüğünde kefenlenmis , soruyorum Bunlar ne diye ? Bunlar cenaze değil diyorlar. Sonra 50 cm büyüklüğünde kefenlenmis cenazeyi tabuta koyup kapatıyorum


arifselim
Genel olarak rüyan hayırlara işarettir. Dileklerin ve isteklerin kabul olmasına, başarıya, düşmana ve rakibe karşı galip gelmeye delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyada kaynanam vefat etti kefenlendi kefeninde siyah lekeler vardi oyle ucak la turkiye ye yolcu etik ama sonra yine diri olarak geri dondu


arifselim
Kefenin temiz olması güzel bir ahlaka ve çok sevilmeye işarettir. Kirli olması ise olumlu değildir. Ölünün tekrar dirildiğini görmek ise hayırlıdır ferahlamaya ve esenlik bulmak olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Gnvg
Rüyamda ölmüş dayımın evinin önüne getirilmiş tabutunu açtılar yüzü açıktı kefeninin üzerine yelek giydirilmiş hoca yeleği çıkariyoŕ hoca dayını kucağına alıyor ve üzerini düzeltiyor o sırada kefeni beline kadar düşüyor belinde de açık yara vardı


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya hayırlı bir rüyadır ve gören kimsenin elinin çabuk ve cömert olması anlamındadır. Bazende bu rüya maddi anlamda düşüş yaşamak olarak yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda evimizde ölmüş dedem ve babamın tarafından kişilere ait birkaç tabut ile birde uzaktan akrabamiz olan bir erkeğe ait kapatılmış taburlar vardı. Bu kişiler öleli çok uzun yıllar oldu ancak rüyamda taburlar yeni görünüyordu, tahtalari yeni idi. sanki kısa süre önce ölmüşler gibi düşünüyorum ve neden gömülmemişler bunlar acaba hala diyorum. Çok korkuyorum dualar okuyorum öyle ki ayetel kürsü ile nas surelerini okuyarak uyaniyorum. Yorumlarınızı için şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Hayırlı günler. Görülen tabutların yeni ve temiz olması çok olumlu ve hayırlı olarak yorumlanır. Başarılı olmaya, takdir toplamaya ve çevresinde sevilen birisi olmaya alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi

Kayıtsız Üye
Meraba ben rüyamda bir yakınımızı beyaz tabut içinde gördüm tabutun başında babam vardı ve çok ağlıyordu aynı şekilde bende. Tabutun kapağını açtı ve tabutu kırdı yakınımız kefenliydi fakat yüzü görünüyordu birden gözlerini açıp bana baktı ve ben korkup besmele çektim bunun anlamı nedir. Lütfen cevap atın çok merak ediyorum ve çok korkuyorum lütfen kayıtsız kalmayın yanıtını sabırsızlıkla bekliyorum


arifselim
Merhaba. Bu rüyadan her ne kadar korkmuş olsan bile hayırlı bir rüyadır. Bu rüyayı gören etrafında oldukça sevilen değer gören ve vazgeçilemeyecek bir insan olduğuna işarettir. Cenaze ve ölü görmek genellikle hayırlı olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba..rüyamda vefat eden teyzemin oğlunu tabutun içinde kefenli gördüm..kefen sıkı şekilde bantlıydı. yarıya kadar tabut pencere şeklinde yandan açıktı. ben ve vefat eden ablası taşıyorduk.nereye gittiğimizi bilmiyorum..sonrasında vefat eden ablası ( teyzemin kızı ) ile eve geldik. arkamızdan teyzemin oğlu geldi. teyzeme oğlunun yaşadıgını söyleyemedik. vefat eden teyzemin kızı bana benim hayatta oldugumu öğrenince bir süre kendine gelemedi oğlununda yaşamasını şuan saklayalım snra söyleriz dedi..bunu nasıl yorumlarsınız


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya sahibinin iyiliğe, hayra ve rahata kavuşacağı anlamına gelir. Hiç haberi yokken ve hesapta hiç yokken yardım ve destek görmeye yorumlanır. Ayrıca içinde kalıp bir türlü kurtulamadığı sorunlarını çözeceğine işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamı tabutun içinde gördüm bizde 3 4 tane insanla dua edip agliyoduk babamda tabutun içinden sağa sola bakarak kim var diye bakıyodu ne anlama gelir acaba


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin maddi imkanlarının azalmasına ve maddi açıdan sıkıntılara gireceğine alamet eden bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
3 gün üst ustte tuhaf rüyalar görüyorum.1 gece yıllardır konusmadigim ve görmediğim babam evime geliyor.2 gece evimin balkonuna çıkıyorum sokakta saglı sollu tabut içinde kefenli cesetler cesetlerin yüzlerine seffaf poşet takmislar yüzleri gozuyordu tabutlarin başında aileleri ağlıyordu.3 gece 4 aylık kızım var onun dişi nin çıktığını gördüm. Hayır olur inşAllah. Ben genelde pek rüya görmem 3 gün sürekli rüya görmem tedirgin etti beni. Lütfen rüyamı yorumlayın


arifselim
Bütün rüyaların aslında hayırlıdır ancak bunlar sana kendine var olan hatalarına çeki düzen vermek için birer uyarı gibi kabul edilebilir. Bu rüyalar tedbir alınmazsa hem maddi hemde manevi açıdan zarar edilmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız üye
Rüyamda vefat etmiş babaannemi tabutu içerisinde gördüm. Tabut dışarıda sanki cenaze namazı kılınacakmış gibi hazır edilmiş ti. Ve tabutun kapağı açılınca babaannemi kefeninde sarılı gördüm lakin ölmüş olduğu için sadece iskelet halinde kalmıştı. Hayr olsun diyelim lakin böylesi karışık bir rüya neye yorulur. Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

arifselim
Bu rüya babannen için o hayattayken ona karşı hissettin bazı pişmanlıklara alamettir. Bu rüya kişinin onlara duyduğu özlemi veya onlara karşı yaptığı bir yanlıştan ötürü vicdan azabı çektiğine işaret eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 1 hafta önce ölen ananemi renkli bir kefen içerisinde rengi hatırlamıyorum net olarak renkli renkliydi . Birde kefeni boğumlanmış biçimde Bebek kundaklanır ya hani öyle işte kupkuru kalmış tabutun içinde yatıyordu


arifselim
Merhaba Allah annene rahmet eylesin. Bu rüya çekilen çok büyük bir özlemin işareti olduğu gibi, gerçek hayatta annesini kaybetmiş kişilerin elleri kolları bağlanmış gibi hissettikleri manasındadır. Ona dua etmeli ve imkan varsa kabrini ziyaret etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben evli ve çocuklu olan kız arkadaşımı ölmüş bir tabutun içinde gördüm ama üzerinde kefen yoktu açık saçık bir gecelik vardı yorumlar sanız hemen sevinirim


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya gören kişi veya görülen kişi ile yorumlanır. Genellikle görülen kimse hakkındadır. Bu rüya hayattaki bazı kriterlerin ve olanakların eksilmesine, rahatın kaçmasına ve yaşam standartlarının düşmesine yorulur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda peygamber efendimizi gördüm 3 sefer ilkinde beraber namaz kıldık ikincide bana evinde yoğurt verdi üçüncüde benden kaç dı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
İlk iki rüyan hayırla ve ona uymakla yorumlanır. 3. rüyan ise sana bir ikaz olarak kabul edilebilir. Kendine çeki düzen vermeye ve salih ameller işlemeye alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda şu anda yaşıyan 11 yaşında ki kızımı kefenlenmiş halde sade yüzü açık idi herhalde bir odada bir tabutun içinden çıkarıp bir başka tabutun içine yerleştirmeye iken uyandım. Yani öbür tabutun için yerleştirmeden uyandım. Uyanmadan önce de ALLAH ım çocuklarımız ömrünü bizimkisinden daha uzun eyle dedim ve uyandım.(3kızımız ve 1oğlumuz var).


arifselim
Aleykum selam. Bu endişelenecek bir rüya değildir. ancak bu rüyayı gören kişinin maddi anlamda bazı eksiklikler yaşayacağına veya bazı olanaklarının azalacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 1 taput içerisinde 3 kişiyi gördüm birisi çocuk birisi orta yaşlı öluydü.üçüncüsü gencti ve canlıydı çocuk olan cenazeyi öpuyordu .onlar gayri müslimdi heralde rüyamda bunları böyle çıplak ve 2 kişi gömuyorlar heralde diye yorum yapıyordum.tabutun içindekilerin üst kısımlarını görüyorum kefensiz çıplaktılar.


arifselim
Tabutun içerisinde ölülerin görülmesi hayırlıdır. Yakın bir dönemde sıkıntılarından kurtulacağına işarettir. Eğer borcu ve maddi sorunları varsa Allah’ın izniyle bunları atlatacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir ay önce ölen eşimin babaannesini gördüm aynı şekilde yatıyordu. Kefenini açtım yüz kısmı gözüküyordu ve sıcacıktı yüzünü açtım baktım çok güzel uyuyordu kapatmaya calisirken elini kaldırdı ellerime doğru ama dokunmadı ben tamamen kefenini kapattım.Kendisiyle konuştum Ama ölmediğini hissettim nefes alıyordu. Eşime söyledim sonra eşimde dayanamadı uyandırdık sonra uyanınca başkası gibi oldu yada oydu. Yaşayan bir arkadaşımın annesi gibi konuşarak kızının saplantılı bir adam tarafından öldürüldüğünü söylüyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada subhanAllahi ve bihamdihi subhanAllahil azim demek

arifselim
Ölmüş olan kimsenin bu şekilde dirilmesi çok hayırlıdır. Ferahlamaya ve önemli olan sıkıntılarının geçmesine alamet eder. Ayrıca bu rüya Allah’ın izniyle güzel fırsatlar yakalamaya, sıkıntıları ve dertleri atlatmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda babamı kefenleyip tabuta koyduk tabutun üstü açık babamın da yüzü görünüyor du babam yaşıyordu o gün ölecekti sonra ağladım , balık pişirip getirmişlerdi onu yedim babam nasıl yjcek bunu diye soruyordum


arifselim
Merhaba. Eğer baban yaşıyorsa bu uzun ve hayırlı bir ömre işarettir. Maddi açıdan da bol ve bereketli bir hayat sürmenin manasında yorumlanır. Balık pişirilmesi çok hayırlı ve bereketlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 veya dört tane tabut ve içlerinde kefenlenmiş ölüler vardı. Sahilde 2 kişiydik ve bunları tabuttan çıkartıp denize atmamızı söylemişti. Be öylede yaptık. Bunun anlamı nedir.


arifselim
– Bu rüya karşılaşılan ve atlatılması zor olan sorunların yaşanması anlamındadır. Ayrıca hayattaki bazı olumlu kriterlerin eksilmesine tabir edilir.

Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kefene sarılıp tabuta girdiğimi gördüm ve tabutun içinde kız kardeşimde vardı oda kefene sarılıydı ama konuşuyorduk sanki birilerinden saklanıyorduk yorum nedir


arifselim
Son anda hata işlemekten vazgeçmeye delalet eder. Bazende bu şekilde kefen içinde kendisini görmek planlarının bozulmasına, başkasını kefene sarılı görmesiyse bir kimsenin yardımını alacağına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir tabut vardı mezarlıkta mezarlığa indirilmiş bende yanında oturmuş ona bakiyordum tabutta olan kişi çocuk ve gözleri açık tam yüzü kefen ile kapalı değildi ben başında oturuyordum o gözlerini açıp açıp bize bakıyordu ne anlama geliyor acaba


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için hayatındaki bazı kriterlerin ve olanakların eksilmesine, rahatın kaçmasına ve yaşam standartlarının düşmesine tabir edilir. Özellikle de maddi manada eksiklik meydana gelmesi manasına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda üç dört kefenli ölü vardı beklemiş ve biraz morarma şişme olmuş ölülerdi bunlar. Yol gibi bir yerdeydik araç gibi bişey vardı yakınında. Babam ve tanımadığım birkaç kişi ile bu ölüleri gomecektik uyandım


arifselim
Merhaba. Rüyada bu şekilde ölmüş cesetler görmek hayırlı yorumlanmaz ancak onları gömmeye çalışmak veya gömeceğini görmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin kendisi için hayra vesile olacak şeyler yaşaması ya da birinden fayda görmesi şeklinde tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada koyun çobanı görmek

nicknamenicky
rüyamda bilmediğim bir evde, evin açık kapısından ayak ucu görülen bir tabut vardı. içinde ölü var mıydı kestiremedim, bir şey vardı ama kefen yığını gibiydi. Allah’ tan kötü rüyaların şerrinden sığınma dileyip size de anlamını sormak istedim. En son ön alt dişimin birden çıkıp ağzımdan düştüğünü gördüğüm rüyadan yaklaşık 3 ay sonra annem vefat etmişti.


arifselim
Rüyada alt dişlerin dökülmesi anne tarafından birisinin vefatı veya alınacak üzücü bir habere yorumlanır. Tabut ve ölü ile gördüğün rüyan ise, maddi yani ekonomik durumunda düşüş yaşanmasına yorumlanır. Bu tür rüyalar ise bir uyarı olarak kabul edilebilir ve tedbir alınabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merbaba. Bugün rüyamda kendimi kefen içerisinde ve bir tabutun içinde gördüm. Yüzüm açıktı ama tabutun da kapağı kapalı değildi. Sonra uyanıyorum arkadaşlarım beni tabuttan çıkartıyor. Korktuğum bir rüyaydı. Neye işarettir acaba?


arifselim
Merhaba. Öyle görülen rüyaların en açık anlamı insana ahirete, hesaba, cennet ve cehenneme dair bir uyarı olarak kabul edilir. Bu rüyadan gören kimse kendisine bir ders çıkarmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir minibüste olduğumu görüyorum sanki sadece ben ve şoför var.. bir cami önünden geçerken duraksıyor ve avluda büyük küçük birçok tabut görüyoruz üzeri komple kapatılmış yeşil bezler örtülmüş şekildeler ben çok şaşırıyorum ne olmuş diye şaşırıyorum


arifselim
Merhaba. Rüyada cami avlusunda bu şekilde tabutlar görmek, rüya gören kişinin çevresinde meydana gelecek olan bazı sorunlar olmasına ve bu sorunlarla uğraşacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda amcamın kızını ölmüş gördüm kendim gusül abdesti alıyorum cenazenin yanına gitmek için sonra tabutun içinde yeşil örtü ye sarılmış görüyorum yüzü açık


arifselim
Yaşayan birini bu şekilde görmek, o kimse için hayırlı ve uzun bir ömrün işareti olarak yorumlanır. Gören kimse içinde ders ve ibret alması manasında işaret olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dedemi tabut içinde defnedilirken gördüm. Defnedildikten sonra geri çıktı… Acaba ne anlama
gelir


arifselim
Bu hayırlı manaya delalet eder. Çünkü tabuttan ölünün çıkması Allah’ın izniyle sıkıntı ve sorunlarından kurtulmanız anlamındadır. Eğer dedeniz vefat etmiş ise beklenmedik misafirlerin geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yoldan geçerken kefen içinde tabut içinde yabancı hiç tanımadığım birini gördüm. Ve yanimdakiler bana sürekli ölüm ölüm diyorlardı. Ve sonra ölümün yaklaştığını söylüyorlar di.


arifselim
Bu tür rüyaların en makbul olan yorumu, dünyevi ve maddi açıdan daha kötü bir duruma düşmeye, maddi kayıplar yaşamaya yorumlanır. Ayrıca insana ölümü hatırlatan bir rüya olarak da kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve buz görmek

Yahyat55
Merhaba rüyamda 3 tabut vardı bunların 2 Si akrabalarimdi bir gün öncesine bir odaya koymuşlar ve o oda su basmıştı ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba. Bu rüya genellikle maddi açıdan azalmaya, içinde bulunduğu ekonomik durumdan daha düşük bir seviyeye düşmeye tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam olsun…Rüyamda komşumuzun ölmüş çocuğunu tabut içinde(üstünde yeşil örtüde vardı) annesi,abisi ve ben tarafından sırtlanıp bizim eve tasiyoduk,tam kapıdan eve doğru girerken taşırken hafif sendeledik tabutun ağzı azıcık acildi ve ben ölen çocuğun ayaklarını gördüm sonra ben uyandım…Rüyadan çok etkilendim yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler Allah razı olsun…


arifselim
Aleykum selam. Diğer tabut ve ölü taşımakla ilgili olan rüyalar gibi buda maddi açıdan insanın daha aşağı bir dereceye düşmesine ve maddi olarak biraz zayıflamasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda şu an hayatta olan esimi kefenlenmiş bir şekilde tabutun içinde gördüm ben yanına onunla vedalaşmak için gittiğimde ise tekrardan yavaş yavaş konuşarak dirildiğini gördüm.kefenin sadece yüz kısmının birazı aciktaydi


arifselim
Bu rüya hayatta olan kişi için çok hayırlıdır. Uzun bir ömre sahip olmak manasına gelir. Ayrıca gören kimse için ahireti düşünüp tefekkür etmesine de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kefenlenmiş baş ve ayağından bağlanmış bir ölü gördüm tabutta değildi ama açık hava bir yerdeydi evimizin bahçesinde güya bizim bir akrabamızmış nedir acaba


arifselim
Rüyada kefenlenmiş birisini görmek hayırlıdır. Genellikle birisinin yardımını ve desteğini alacağına ve bu şekilde işlerini yoluna koyacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aykut1414
Hayırlı geceler öncelikle.
Rüyamda bir sürü tabur ölü gördüm kimisi kapalı kimisi açık tabutların birinin içinde ölü var yüzü açık birisi de üstüne çıkmış makyaj yapıyordu ona her yer bembeyazdı rüyamda.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyayı gören kişi için farklı alanlarda ve bir çok yönden maddi açıdan kayıplar yaşamaya, ekonomik seviyesinin düşmesine ve eksilmesine işaret eder. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda,32 yaşındaki kızımı n ölmüş ve kefenlenmiş olduğunu sadece yüzünün açık ve tek gözü kör ,tek gözüde açık bir şekilde üstü açık bır tabuta konulduğunu gömülmek üzere hiç tanımadığım bir kaç kişinin onu bir otobüse bindirdiğini ağleden kimse yoktu ve ben durun bikere kızımı göreyim diyerek ağlamıyorum sadece yavrum falan diye haykırıyorum .saati iki kere hoca efendiye soruyorum ,bana saatın 7:30 olduğunu söylüyor .otobüsün içinde bir sürü kadın erkek yolcular varmış oturuyorlar biz yalnızdık …lütfen Allah için bana bu rüyamı tefsir edebilirmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada sakalının döküldüğünü görmek

arifselim
Bu rüya kızınla değil seninle ilgili olarak tabir edilir. Zor ve sıkıntılı bir döneme girildiğine işaret eder. Kızının ölmesi ve bu şekilde görülmesi karşı karşıya kalacağı sorunlar manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tabut içinde kefeni bir ölü gördüm ve tabutu tek başıma taşıyordum tabut elimden kaydı ve düştü cenazenin yarısını gördüm kefeni haliynen ve yardım edin diye bağırdım yardıma geldiler ve tabutu düzelttik kapağını kapatıp rüyada kefeni cenazenin ve beyaz ve yeşil görmek ne anlama gelir.


arifselim
İyiliklerle, hayırlarla veya hiç hesapta yokken iyi insanlarla yolunun kesişmesine işaret eder. Rüyayı gören kişi için hayatında çok önemli gelişmeler olacağına tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda ananem Dayım ve ben tabutun başındayız üstü açık kefeni açtık ve dedem hiç bişey olmamış yeni vefat etmiş gibi be dedemi yanağından öpüyorum nedir acaba teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüyayı gören kişinin dedesine dua etmesine ve mezarını ziyaret etmesi gerektiğine işaret eder. İyi bir şekilde görmek onun ahiretteki durumunun iyi olduğu ümit edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba ilk önce şuan hayatta olan babaannem ve dedemle cami avlusunda olduğumuzu gördüm kalabalık var ve ben namaz kılanların arasındayım ama kılmıyorum. sonra gece karanlığında ablanın birisiyle bir tabut gördüm küçük bir evin bahçesi tabutun kapagı hafif açık bir kefenlenmiş yatan var ama kim olduğu belli değil mezar kazmamı istedi abla benden tanıdığım birisi gerçek hayattada bu abla bende kazıyordum uyandım bana bir işaret mi var sizce uzaklaştım bayagı dinden imandan korkuyorum şahsen


arifselim
Merhaba. Bazen görülen rüyanın insana nasıl bir işaret olduğu insanın kalbine doğar. Sende bunu hissetmiş isen en isabetli yorum budur denebilir. Çünkü yorumu da ancak kişinin Allah’ın rızasına kendisini yaklaştıracak amellerde bulunması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş kefenleşmiş dedemin tabutun içinden benim sırtıma düştüğünü gördüm . Böyle ben yerde oturuyodum namaz kılıyodum sanırım arkamda da dedemin tabutu vardı ve ölmüş dedem sırtıma düştü. Çok korkmuştum annemlere haber verdim onlar da düşen dedemi tekrar tabuta koydular


arifselim
Böyle bir rüya ancak rüya sahibinin durumuna göre yorumlanabilir. Eğer rüya sahibi sıkıntılı bir durumda ise bunların etkisinde daha çok kalarak üzüleceğine işaret eder. Bazende uzun süre göremediği bir akrabasını göreceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir buçuk sene önce vefat eden eniştemi gece rüyamda gördüm morg da yıkanıyor herkes bağırıyor ağlıyorlar daha sonra tabuta koyarken düşürüyorlar tam tabuta yerleştirirken başka bir tahta tabut getiriyorlar buna koyacağız diyip o tabuta koyuyoruz sizce bu neye işarettir

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

arifselim
Her ne kadar gören kişinin hoşuna gitmese de vefat etmiş olanı ve tabutu bu şekilde görmek iyi ve hayırlıdır. Hem rüyayı görene hemde tabutu taşıyanlara isabet edecek olan hayırlara ve iyiliklere işaret olarak tabir edilir. Allah’tan daima görülen rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ece.ergün
Ben rüyamda 2 ölüyü kefene sarılmış bir şekilde gördüm ama yüzleri açıktı.Rüyamda o 2 ölüyü asansöre koymuşlardı ve bende asansörün önündeydim.sonra o 2 asansör içinde ölüler varken birden asansör düştü.Ve ben hemen asansörün olduğu yerden bir kaç adım geriye gittim.Sonra da ölüleri gördüm yüzleri açıktı.Ondan sonra da asansörü yapmak için birkaç kişi geldi.Ve ölüler içindecekmiş asansörü tamir ettiler . Ben bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum lütfen bu rüyanın anlamının öğrenmek istiyorum lütfen anlamını söyleyin


arifselim
Böyle bir rüya her ne kadar gören kişiyi ürkütse bile esasen çok hayırlıdır. Uzun zamandır görmek istediğin birisini görmeye, güzel ve müjdeli bir haber almaya işaret eder. Asansörün düşmesi ise seninle ilgili değildir. Kötü ve ciddi sorunları gözlerinle göreceğine ama senin uzak duracağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda mezarlıga gitmişiz orda bir cenaze bekliyoruz sonra cenaze geliyor 2 tane kefenli çocuk birini bir bakıyorum benim oğlum çılgına döndüm ağlaya ağlaya sonrada uyandım.

——–

Merhaba,
Rüyada kayınpederinin öldüğünü be tabut içinde kıyafetleriyle özelliklede çoraplarını fark ettim bizler yani kayınvalide oğlu ve ben gelini ağlıyorduk bu şekilde taşınması nedir şimdide teşekkürler.


arifselim
– Rüyada Evladını ölü olarak görmek her ne kadar insanı çok üzse de esasen hayırlıdır. Sevineceğin gelişmelerin olmasına ve evladın için uzun bir ömre işaret olarak yorumlanır.

– Özellikle de maddi olanakların azalmasına ve maddi açıdan eksilme olarak tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kucağıma içi açık bir tabut verdiler ve içinde kefene sarılı biri yatıyordu. Yüzü görünmüyordu. Tabut normalden uzun ve dardı. İçindekide zayıf ve uzundu. Onu taşırken hiç yorulmadım. Ağırlıkta vermedi. Ve bir masanın üzerine bıraktım. Masanın üzerinde üstü açık başka bir tabut vardı. Rüyamda hiç korkmadım.


arifselim
Bu şekilde rüyada tabut görülmesi gören kimse için hayırla ve iyiliklere yöneleceği anlamındadır. Ayrıca hiç ummadığı bir anda hayırlı kimselerle karşılaşılacağı manasında da tabir edilir. Sende Allah’tan rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda 2 tabut gördüm tabuların üzerinde yeşil örtüsü serili birinin baş kısmında beyaz yemeni örtülü. bir akrabamızin kayinvalidesi olmüş herkes ağlıyor ben tabuta doğru bakarken bir anda içini gördüm kefenlenmiş teyze.


arifselim
Böyle bir rüya tek bir şekilde tabir edilmesi çok zordur. Genel bir manada ise, rüya sahibinin özlem duyduğu birini göreceğine, bir problemin çözümüne ve kısaca seni çok mutlu edecek olayların meydana geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili hadisi şerifler

Kayıtsız Üye
Merhaba

rüyamda ailem ile birlikte bir eski evimizde oturuyoruz babam ölmüş bir kişiyi ertesi gömüleceği yere götürmek için kefenletip tabuta koydurmus ve evimizin alt katında bekletmektedir. Ben soruyorum babama neden bu cenaze evimizde diye oda bana zaten yarın gidecek bir şey olmaz diyor bende sadece kefenli halinde gördüm cenazenin


arifselim
Merhaba. Güzel ahlaklı, dindar, edebiyle ve iyi ilişkisiyle yaşayan birinin varlığı anlamında kabul edilir. Eski evinize gitmek ise hem vefalı olmaya hemde rüya sahibinin geçmişe çok takıldığına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda düğündeydim fakat düğünün bir tarafındada yas tutuyorlardı biri ölmüştü ve tabutun içinde yatıyordu ama düğün devam ediyordu ve etrafındada birden fazla boş tabut vardı rüyamdaki düğün bayramda katılacağım akrabamın düğünü bu arada bu ne anlama geliyor bilgilendirir misiniz


Tohat
Merhaba. Parasal gelirin atacağınız adımlar, atılımlar ve girişimler sayesinde gerçekleşecektir. Rahat bir döneme gireceksiniz. Başarılı ve çalışkan olmanız sizi iyi bir noktaya getirecektir. Allah en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Dün gece rüyamda babamların eski evin çatısında asma yaprağı topluyordum ama hava karanlık cep telefonun ışığı ile daha sonra bir aileden dediler 7-8 tane tabut içinde kefelenmiş ölü vardı onun peşinden yengemi ağbimin ilk eşi ve kızını gördüm ve dayım da yanlarımdaydı en küçük dayım


Tohat
Hayat standartlarının bugünden farklı bir hal alabilir. Sağlık, iş, maddiyat gibi durumların düşmesine neden olacak bazı olaylar yaşayabilirsin. Asma yaprağı toplaman ise eline geçen paraların helal olması konusunda emin olman gerektiğini gösterir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu rüyayı 3 gece gördüm.Büyüdüğüm evdeyiz.balkondan sokağa bakıyorum.üzeri açık tabutlar var çok sayıda ve içinde ölüler var.ölüler arada uyuyomuş gibi sağa sola dönüyor. 6 ay önce ölen annem de çamaşır asıyor.sonrada bir odada görüyorum kendimi.morg gibi birçok ölü var. bazısı bebek.kimisinin ölmediğini görüyoruz.


Tohat
Hayatında üzülmene neden olan bazı olaylar yaşamış ve yaşamakta olduğunu bunun duygusal olarak sende bıraktığı izlerin taze olduğuna, bu sıkıntının devam etmesi, ailevi bazı sorunların yaşanması gibi durumlar söz konusu olsa bile kendini toparlayarak hayatındaki düzeni sağlayabileceksin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada kefenlenmiş ölüler görmek, rüyada tabutun içinde kefenli birini görmek, rüyada kefenlenmiş cenaze görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.