Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kar ve buz görmek

Rüyada kar ve buz görmek

Kayıtsız Üye
ben evlenicem kisi için hayirli degilmi die istihare namazı yaptirdim yenlerime ilkinde bir kalabalik apartmanin içinde merdivenler komle kar ve buzmus ikincisindede hastanede kalabalik bacesi yemyesilmis benim saglikla ilgili skntilarimda var normalde zaten bunlar ne anlama geliyor acaba hayirlimi degilmi

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlatmak istiyorum..

Cevap: Rüyada kar ve buz görmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada kar ve buz bu şekilde görmek hayırla tabir edilmez. İstihare için başkası yatırılmaz herkesin kendisi için istihareye yatması gerekir. Ayrıca istihare için önemli olan rüya değildir önemli olan kalbinize o konuda gelen olumlu veya olumsuz istektir. Bu sizin için bir işaret olur.

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve kan görmek tabiri nedir

Rüyada kar ve buzların erimesi (baharda)

Kayıtsız Üye
Rüyada kar ve buzların erimesi (baharda)
Rüyamda birilerine misafirliğe gitmişim. Ama hava biraz soğuk. Odada kalabalık bir şekilde oturuyoruz. Ama tanımadığım kişiler. Yaşlı, genç, çocuk. Misafirperver insanlar. Sonra kızak kaymaya çıkıyoruz. Yokuş aşağı kayarken buzun çok incelmiş ve bazı yerlerde asfalt ve toprağın görünür olduğunu fark ediyorum. Artık kayılmaz bugün yarın tamamen erir diye geçiriyorum aklımdan. Saçma ama rahmetli Kemal Sunal ile aynı kızakta kaydığımızı hatırlıyorum. Ben öndeyim o arkada ve gülüyor mutlu çocuklar gibi. Bir kez kayıp eve tekrar dönüyorum. Suda haşlanmış kestane görüyorum tencere içinde. Misafir gittiğim evdeki yaşlı bir adam herkesin tabağına koyuyor kestaneden. Bana da sen kendin al diyor. Çok iri kestaneler. Ben de kendi tabağıma bir miktar koyuyorum. Tencerede biraz da bırakıyorum aç gözlüklük olmasın diye. Yabancı yerde olduğum için yemeye biraz çekindiğimi hatırlıyorum. Bu sırada Eşim aradı ve uyandım. Yermiydim yemez miydim bilmiyorum ama kestaneyi çok severim.
Şimdiden teşekkürler. Hayırlı yorumlarınızı bekliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada büyü yapan birini görmek

Yorum: Rüyada kar ve buz görmek

arifselim
Görmüş olduğun rüyanın başı da sonu da tam bir uyum içerisinde yorumlanabilir. Rüya sahibinin hayatının bir bölümünde çektiği sıkıntı ve zahmetlerin biteceğine ve maddi sıkıntılarının biterek helal rızık ile rızıklanacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada büyü yapıldığını görmek

istihare ruyasinda buzun erimesi ni gormek, rüyada kar buz görmek, rüyada kar buz gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada anne babanın kavga edip ayrıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kar ve buz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.