Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anne babanın kavga edip ayrıldığını görmek

Rüyada anne babanın kavga edip ayrıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda annem babamın kavga edip ayrıldığını görüyorum sonra gece oluyor yatıyorum şimşek çarpıyor bir bakıyorum annem babam beraber yatıyor korkup onların ortasında yatıyorum lütfen acil yorumlarmısınız.


Yorum: Rüyada anne babanın kavga edip ayrıldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya annen ve babanla ilgili olarak yorumlanmaz. Bu rüya gören kimse için bazı aksilikler yaşaması manasındadır. Örneğin eğitim ve iş gibi konularda adımlarını dikkatlice atmalı ve tedbirli olması gerektiğine işaret eder. Bu sonuçta bir rüyadır ve kesinlikle yorumu kesin değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada subhanAllah çekmek

Rüya da kavga görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam 3 rüya gördüm size sormak istediğim 1.annemin babamın çok şiddetli kavga ettiğini gördüm bağıra çağıra anneme durun yeter artık dedim ağlayarak(bundan tam emin değilim annem de benim boynumdan tutup havaya kaldırdı bıktım artık gibi bir şey dedi
2.rüyam da da yada bu rüyamdan sonra arka başımın sol tarafının şiştiğini gördüm.
3.rüyam da annemin vefat ettiğinin haberini alıyorum ya birileri söylüyordu ya da annem yanımdayken annem söylüyor bu haberi yakın zaman da böyle olacak diye ben de ağlıyorum.(tam olarak ağladığımdan emin değilim)
Allah Razı Olsun @arifselim Hocam.

Okudunuz mu?  Rüyalara ne kadar inanmalıyız?

Yorum: Rüyada anne babanın kavga edip ayrıldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Birinci rüyan hayırlıdır. Annen ile baban arasında meydana gelecek olan muhabbetin ve mutluluğun artacağına işaret eder. İkinci rüyan berrak değildir ve tabir edemem. Sonuncusu ise çok hayırlı ve güzeldir. Annen için eğer yaşıyorsa uzun ve sağlıklı bir ömre tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sübhaneke duasını görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben rüyamda vefat eden annemi babamla kavga ederken gördüm aralarına girip ayırmaya çalıştım ama olmadı saç baş tekme tokat bir kavgaydi çok kötü bir rüyaydı yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu kötü bir rüya değildir ve bu rüya aralarındaki muhabbete ve özleme işaret olarak tabir edilir. Ona bol bol dua edin ve kabrini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İki gecedir istihare namazı kılıp bir konu ile ilgili rabbime dua ediyorum. 2 gecedir rüyada gördüklerimi hatırlamıyorum

rüyada anne babanın kavga etmesi, rüyada anne ile babanın kavga etmesi, rüyada anne ve babanın kavga etmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada kıyafetini başkasının giymesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anne babanın kavga edip ayrıldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.