Anasayfa
27 Aralık 2022, 19:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada subhanAllah çekmek

Rüyada subhanAllah çekmek

Kayıtsız Üye
Rüyada subhanAllah çekmek ne demek kişinin rüyada subhanAllah çekmesi ne anlamı nedir


Cevap: rüyada subhanAllah çekmek

Fetva Meclisi
Rüyada tesbih çekmek

Rüyada yapılan tesbih, saliha bir kadına, helal geçime, veya askerlere işarettir. allah-u Teala’yı tesbih ettiğini gören kimse mü’min bir kimsedir. Rüyada SubhanAllah dediğini gören, üzüntülü, hapis, hasta veya bir şeyden korkuyorsa allah-u Teala, ummadığı yerden, üzüntüsünü, hapsini, korkusunu giderir. Eğer tesbihi unuttuğunu görse, hapse düşer, üzüntü ve kederi girer. allah-u Teala’yı tesbih ettiğini gören kimseden Allah, bütün sıkıntıları giderir. Rüyada farz namazı kılıp, arkası sıra tesbih, tehlil ve tekbir ettiğini görse, borç ve zimmetten kurtulmasına, nezir ve ahdını yerine getirmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Ezanı rüyasında görerek peygamberimize gelip haber veren ilk sahabe

Yorum: Rüyada subhanAllah çekmek

Kayıtsız Üye
İyi hocam
Ben bugün sabah namazından sonra rüyamda Aralık bir kapı vardı ahşap kapıyı açmaya çalışıyorum, ama önce açamıyorum sonra subhanllahi ve bihamdihi velhamdullilahi …. İlla billahi alliy azim. Tamamını sürekli okurken kapıyı açtım içeride kediler vardı onları kocaların uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Seher vaktinde görülen rüyalar

Yorum: Rüyada subhanAllah çekmek

arifselim
Bu rüya hayırlara ve güzelliklere işarettir. Bu rüyayı gören kişinin karşısına hayırlı yollar açılacağı ve Allah’ın kendisine yardım edip onu yaşadığı zorluğun içinden çekip çıkaracağı anlamına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda çok korktum sürekli beni bişeyler korkutuyordu. Ve sonra sübhAllahi ve bihamdihi dedim karşımdaki insanları istediğimi yaptım. Biri dalga geçti yatağın ters çevrilsin dedim oldu. Biri cinsel içerikli bişey söyledi öyle kal dedim hiç hareket edemedi nedir hocam bunun hikmeti ???

Okudunuz mu?  Rüyada birine sarıldığını görmek

arifselim
Hayırlı ve anlamı güzel olan rüyalardandır. Özellikle de manevi alemin zengin olmasına, huzursuzluk veren şeylerden kurtulmaya ve rahatlamaya delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam iki gün önce rüyamda hz peygamber efendimizi gördüm deve üstünde geldi yeşil bir elbise vardı üstünde namaz kıldı ve benimle konuştu dizinin dibine oturmuştum. Bugünde gece rüyamda tatli ve tuzlu suyun birbirine karışmadığını gördüm ve subahan Allah diyerek uyandim ne anlama geliyor yorumlarısınız

Okudunuz mu?  Rüyada kıyamet koptuğunu görmek ne anlama gelir

arifselim
Bu her iki rüyanda çok hayırlıdır. Öncelikle peygamber aleyhisselamı görmek sahih rüyalardandır. Hacca gitmeye, sünnetine uymaya ve ona olan muhabbete tabir edilir. Diğer rüyan ise sana çok ağır, çok zor ve mümkün gibi gelmeyen bazı işlerin üstesinden geleceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin hacca gidip geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar,sahurdan sonra namazı kılıp yattım rüyamda SübhânAllâhi velhamdü lillâhi velâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil-azîm. Tesbihini seri bir şekilde ve durmadan çekiyordum, uyandım. SubhanAllah ın hayrılı olduğu ile ilgili yorumlar var fakat benim rüyamda çektiğim tam tesbihi rüyada görmenin manasını bulamadım yorumlarsanız sevinirim Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

arifselim
Hayırlı günler. Bu tür rüyaların tam bir yorumu yoktur. Ancak zikir etmek, tesbih etmek ve duada bulunmak olarak açıklanabilir o kadar. Hayırlı bir rüyadır ve duaların kabulüne işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada görülen hayvan kişinin nefaidir. Kedi ise şehvetperestliği temsil eder. Şehvet inden kurtulabilrsen şayet, çok güzel makamlara ancak öyle erişebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

rüyada subhanAllah çekmek, rüyada subhanAllah demek, rüyada sübhanAllah demek

Bu kategoride yer alan Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada subhanAllah çekmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.