Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:49
missa03
Abone

SübhanAllah türkçesi

SübhanAllah türkçesi

Kayıtsız Üye
SübhanAllah Türkçesi nedir ne anlama gelir?


Cevap: sübhanAllah türkçesi

Hoca
sübhanAllah türkçesi: Allah’ı noksan sıfatlardan tenzih ederim


Cevap: sübhanAllah türkçesi

yasemin
Sübhan, her türlü noksandan her türlü kusurdan ârî ve münezzeh olan Allah demektir. Allah’ın sübhan olduğunu biliniz. Ta ki onun katında ve onun nazarında, utanılacak durumlara düşmeyesiniz. Sübhan olan Allah sizdeki bütün düşünceleri ve bütün sırları bilir. Beyaz sütün içinde bir siyah kıl gibi, her karanlık duygu, düşünce ve hareket onun malûmu olur. Çünkü Allah alîm ve habîrdir.

Okudunuz mu?  Peygamberler Tarihi ile ilgili Kitap Serisi Önerileri - ?

subhanAllah, subhanAllah ne demek, subhanAllah ne demektir

Bu kategoride yer alan Kur'an harflerinden (zı) kalın ve peltek mi okunur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

SübhanAllah türkçesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.