Anasayfa
13 Aralık 2023, 17:50
sizden93
Abone

Ölü birini gerçek hayatta görmek

Ölü birini gerçek hayatta görmek

Firdevss
Selamun aleyküm
Benim kardeşim çok kez geceleri ölü akrabalarımızı görüyordu bu üst üstekaç gün boyunca devam etti.aslında anlatmak istediğim çok şey var ama burda insanların okumasını istemiyorum.sizden başka kimsenin görmeyeceği bir mesaj bölümünüz varsa yazayım.benim korktuğum şey ise kardeşimin gördüğü akrabalarımızın kılıgına cinler veya şeytan girmiş olabilirmi.cinler veya şeytan ölülerimizin kılığına gire bilirmi?

Okudunuz mu?  Referans ile torpil arasındaki fark nedir?

Yorum: Ölü birini gerçek hayatta görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada cin veya şeytanın insan suretinde görünmesi sıradan görülen ve manası olmayan yorumlanmayan rüyalardır. Aslında en doğrusu her rüyayı ayrı ayrı tabir etmektir.


Yorum: Ölü birini gerçek hayatta görmek

Firdevss
Anlamadınız galiba rüya değil gerçek hayatta diyorum ya.

Okudunuz mu?  Abdest: Mesh etmek mi, yıkamak mı?

Yorum: Ölü birini gerçek hayatta görmek

arifselim
Eğer gerçek hayatta görüyorsa bir alim ve güvenilir hocaya gidin. Bunu para için yapmayan ve ihlaslı olan kimselere giderek danışın. Evde kuran okunmalı ve temizliğe dikkat edilmelidir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Bı sorum olacaktı benim kardeşim bizim ölmüş olan komşumuzu gerçek hayatta görmüş 2 defa ayrı ayrı günler içerisinde ben internette o kadar baktım ama cevap bulamadım bilen varsa açıklayan bilirmiş tşk.

Okudunuz mu?  Vucuda kalıcı dövme yaptırınca günahmıdır gusül abdesine manimidir?

arifselim
Aleykum selam. Bunun bir cevabını bulamazsın. Belkide çok benzeyen birisini görmüştür. Böyle konular üzerinde fazla durmaya bile gerek yoktur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum modemin odada isiklari kapattik tan 10 dakika sonra yanindaki masanin ustundeki ilac posetimin kurcalandigini hissettim telefonda facede arkadaşimla konusuyordum ve posetin kurcalandigini ilaclarin karistirildigini hissettim ve duydum sonra baktığımda yatagimin yanindan biri gecti ve kalbim sizladi kapi hiç acilmadi isigi yaktim kimse yoktu eski sevgilim öldu ve onun geldigini hissettim ama o olup olmadigindan emin degilim yuzunu gormedim sadece karanlik biri gecti bana bunu aciklaya bilir misiniz
Simdide teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Dua edemiyorum

Kayıtsız Üye
İyi geceler kayın validem bir kaç gündür 20 yıldır ölmüş olan kayınpederimi görüyo neden yerinden kalkıyorsun sürekli diyorum eşini gördüğünü söylüyo kalkıyo evi arıyo ve yattığı yerden sürekli kafasını kaldırıp bakıyo


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleykum. Benim kız arkadaşım gerçek hayatta 4-5 gün boyunca tekrarlı olarak annesini gördüğünü söylüyor. Benzetmiş olabilir misin dedim, hayır net gördüm dedi. Görünüp sonra direk hızlı hızlı gidiyormuş ve siyah giyiniyormus sürekli. Ayni kişiyi teyzesi de görmüş. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Okudunuz mu?  Erkeğin Göğüs Kıllarını Kısaltması Uygun mu?

mum
Bu hayalden ibarettir. Ölü gezmez ve görülmez sadece rüyada görülebilir o da kesin değildir.


Kayıtsız Üye
Annemin ilk olduğu gün onun sadece baş bölgesini pencerenin kenarında gördüm gözleri ağzı ve burnu belirgindi ve basında beyaz bir eşarp gibi bir şey vardı gözleri simsiyahtı ve sonra gözleri belli oldu gökyüzüne doğru bakıyordu ve ben her gün eve ruhu geliyor sanıyorum sizce bu nedir

Okudunuz mu?  Perşembe günü cenabet olmak

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu gördüğün sadece bir hayalden ve düşünceden ibarettir yani gerçek değildir. Ruhu içinde bunu anlaman mümkün değildir. Ona dualarda bulunman yeterlidir.


ölmüş birini gerçek hayatta görmek, uyanıkken ölmüş birini görmek, ölen birini gerçekte görmek

Bu kategoride yer alan Dost kazığı yemekten bıktım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ölü birini gerçek hayatta görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.