Anasayfa
18 Ocak 2024, 2:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

kız kardeş
Hayırlı günler ben altı ay önce abimi trafik kazası sonucu kaybettim bir kaç hafta önce abimi rüyamda ezbere kuranı kerim okurken gördüm o kadar güzel okuyor duki anlatamam mumkünse yorum istiyorum lütfen


Cevap: abimi trafik kazası sonucu kaybettim bir kaç hafta önce abimi rüyamda ezbere kuranı kerim okurken gördüm o kadar

Mürid74
Sevgili kardesim,

anlattiginiz rüyanin yorumu insAllah abiniz ölükten sonra Allah (c.c.) rahmeti ile abinize muamele etmis olmasidir.
Nitekim okudugu Kuran-i Kerim onun şuan ki durumunu göstermekdetir insAllah.
Peygamber efendimizinde (s.a.v.) gördügünüz rüyayi tasdik edecek su sözleri rivayet edilmisdir:" "Cennet ehli cennette sadece Taha ve Yasın sürelerini okurlar. "

Okudunuz mu?  Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi?

Allah (c.c.) yardımcımiz olsun!!!


Yorum: Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

Kayıtsız Üye
iyi aksamlar rüyamda esimle oturmusuz odada eşim diyoki hafta sonu kucuk.kiz kardesim bize gelcek benden balik istemis van baligi,ala balik ve yabanci bir balik istemis tam o sirada buyuk.gorumcem birden iceriye geliyor rengi bembeyaz çok kotu bir sekilde ben agliyom ona vuruyom eşim agliyo diyo vAllahi ablam delirdi diyoki ben iyiyim benim halamin oglu babamin evinde can cekisiyo ben hemen diyodum kenan oglumuza bak nefes aliyomu ona vuruyodum kendine gel diye diyodu ben iyiyim ben ve iki kardesim halamin oglunun ustune kuran okuduk

Okudunuz mu?  Dua okuduktan sonra rüya görmek

rüyamda esimle oturmusuz eşim diyoki kiz kardesim bize gelcek benden balik istemis van baligi,ala balik ve yabanci bir balik istemis tam o anda buyuk gorumcem odaya giriyodu aniden rengi bembeyaz olmus ve çok kormustu ben agliyodum diyodum sana ne olmus esimde agliyodu diyodu bu defa ablam delirdi biz bagiriyoduk kendine geldiyoduk birden gorumcem ben iyiyim halamin oglu babamin evinde can cekisiyo diyodu ama korkmayin ben ablam ve kiz kardesim ustune okuduk diyodu

Okudunuz mu?  Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

Yorum: Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

arifselim
Hayırlı günler. Rüyan kötü veya olumsuz değildir ama bunu biz tabir edemeyiz. Çünkü bizim anladığımız kadarıyla bu karmaşıktır. Böylesi rüyaları Allah’a havale ederek hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada köpeğin insana dönüşmesi

Kayıtsız Üye
merhabalar ben özlem rüyamda biri tarafindan kuran okutuluyordum kim oldugunu hiç hatirlamiyorum ama kurandan Arapça kelimleri okuyordum ve kurandaki gibi değil harfler tek tek sayfadaydi ruyam bu kadar lütfen aciklayin gercekten çok merak ediyorum


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin gerçek hayatında çok büyük ve önemli şeyler elde edeceğine, maddi ve manevi rahat edeceğine ve doğru yola uyarak hatalardan uzak durabileceğine alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Eftelya
Selamûn Aleyküm hocam. Sizlere bir yakınımızın gördüğü rüyayı yorumlatmak istiyorum. Yakınım rüyasında benim kayın validemin başında pasparlak "La İlahe İllAllah" yazan bir başlık / kavuk gibi bir şey ile Kur’an-ı Kerim okuduğunu görüyor. Kur’an-ı Kerim’in yazılarının da çok parlak ve ışık saçtığını görüyor. Sizce bu rüya nasıl yorumlanır? Cevabınızı bekliyorum hocam. Hayırlı sahurlar diliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada birini öldürmek

arifselim
Aleykum selam. Bir işte yükselmek anlamındadır. Üzerinde kelime-i tevhid yazılı ise manevi açıdan iyi bir duruma yükselmeye ve güzel ahlak sahibi olmaya tabir edilir. Daha isabetli yorum için ancak kişiye özel yorumlanması icap eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

Sinan çoban.
Iyi günler hocam ben rüyamda eskiden komşumuz olan bir bayanın evinin balkonunda tele düşülmüş 10 kadar renkli kuş gördüm şakıyordu eski komşumuz anneme haber göndermiş melekler beni ziyarete geldi oglun(yanı ben) ondan çok razıyız ama dili biraz ağır dilini hafifletirse ıyi olur demişler. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya haber almak manasındadır. Aynı zamanda böyle rüyalar gören kimse için uyarı niteliğinde kabul edilir. Kendi durumuna bakarak kendisine çeki düzen vermesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede gözlük görmek

Kayıtsız Üye
H.sabahlar hocam ben kendim için hayırlı insanı görmek için niyet etmiştim rüyamda gerçek hayatta tanıdığım birini telefonda arıyorum alo diyor ve başlıyor kuranı kerim okumaya çok net gerçek gibi dinliyorum içimden Kabe imamları gibi okuyo diye de geçirdim çünkü kraat ses makam öyle güzelki mest ediyor.Hangi sure olduğunu bilmiyorum tam soracaktım ki ezan sesine uyandım


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanız etmiş olduğunuz niyetle ilgili açık bir hayır ihsan eder. Sizin iyi ve temiz bir kalbe sahip olduğunuz ve kısmetinizdeki kişinin de bu şekilde olduğunu gösterir ki rüyanızı anlatırken ki hissiyatınız da buna delildir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İslami rüyada düğün görmek

Kayıtsız Üye
Hocam Selamun aleyküm. Yaklaşık 2 ay önce tanıştığım bir bayan dostumun bana anlattığı ikimizi birden bir hoca dışarıda gülerken görüp bize kızarak benimle gelin diyor. beni karşısına alıp kuran okutuyor arkadaşım da arkamızda, ben okuduktan sonra hoca kalkıp bayan arkadaşıma sen de oku geliyorum diyor ve çıkıyor anlattığına göre Eski tip Türk evinde tahtadan bir evin içine girmişiz daha sonra hoca gidince yanına gidip tekrar gülüşmüş ve arkadaşımı öpmüşüm. Yorumlarsanız çok teşekkür ederim Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaş görmek

arifselim
Aleykum selam. Güzel bir rüyadır ama bu tür rüyalar çoğunlukla bilinçaltı olması mümkündür ve bu durumda özel yorumları olmaz. Başka bir yoruma göre ise, doğruya ve hakka uymak gerektiğine dair bir uyarı gibi kabul edilir. Allah’a havale edin ve hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada duvara çivi çakmak

rüyada birinin kuran okuduğunu görmek, rüyada başkasının kuran okuduğunu görmek, rüyada birinin kuran okudugunu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada kuran okumak ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.