Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

Kayıtsız Üye
Sık sık rüyada kadın topluluğu görmek ne anlama gelir? Bugun gördüğüm rüyada bir yerde kadınlar beni kovalarken bir evdede yemek daveti verdiğimi gördüm. Bir kaç defadır kadın topluluğu görüyorum


Yorum: Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

arifselim
Selamun aleykum. Sık sık kadınlar gören kişi için gezmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğine ve önemli olan bir çok işini aksattığına tabir edilmiştir. Yani iş ve aile hayatından çok sosyal hayata çok önem verdiğine ve bundan dolayıda önemli diğer işlerini aksattığına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamda bekir ismini söylüyordum

Bana dik dik bakan kadınlar

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum bir rüya gördüm çok etkisinde kaldım yorumlarsaniz çok ama çok mutlu olurum rüyamda tanımadığım bayanlar vardı ben sokakta yürürken sağdan soldan arkamdan beni takip ediyorlardı farkına varıp onlara baktığımda aniden kayboluyorlar ama tekrardan olur olmaz önüme çıkıyorlar dik dik bana bakıp değişik alaycı bir yüz ifadeleri var ben onlara baktığımda aniden kayboluyorlardi ben korkarak yoluma devam ediyorum ama yol boyunca dua oku okuyorum hiç uyuyamadım bütün gece sabaha kadar bu rüyayı gördüm hayatımda ilk kez böyle bir rüya goruyorum garip olan bir şey daha var Birde benim kizimda aynı gece rüyasında insanlar birini korkutacaklarmis kızımdan yardım istemisler önce kızım kabul etmis sonrada engel olmuş kızım uykudan uyanırken şeytani bir ses ona cirkiiin diye seslenmiş bağlantılı gibi bunlar

Okudunuz mu?  Rüyada birini akan bir suya kapılmış olarak görmek ve birinin onu kurtarması

Yorum: Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

arifselim
Aleykum selam. Her iki rüya arasında bir bağlantı yoktur. Kızının gördüğü rüya kabus olup tabir edilmez. Senin rüyan ise, kötü durumlara düşmeye ve nefsine esir olmaya işaret eder. Eğer korku ve panik hissi vermişse buda kabus ve şeytani bir rüya olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler..gece rüyamda kına gecesindeydim. Tanıdık değildi gelin adayı ama baya kalabalıktı ..çok eğlendik ve oynadık. Nerdeyse tüm arkadaşlarım ordaydı.. rüyam ne anlama geliyor yorumlaya bilir misiniz acaba? Şimdiden Allah razı olsum


arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin hayatındaki düzene verdiği önemle ilgilidir. Titiz, temiz, düzenli ve çevresi ile ilgili olmaya yorumlanır. Ayrıca çok hesap yapmayı seven ve bin düşünüp bir yapan kimse olmanın da alameti olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber sesi duymak

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bir odanın içinde tanıdık tanımadık kadın topluluğu gördüm ve hepside aynı yöne dönmüş bir yere bakıyorlardı .Kadınların arkasında iki tane yabancı adam vardı bunlar Kim deyince adamlar bana kötü kötü baktılar.Aynı rüyanın içinde kadın heykeli gördüm sadece kafası vardı sürekli ağlıyordu.Acaba rüyamın tabiri nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızı dövmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin eğlenmeye, gezmeye ve nefsine düşkün olmasına işaret manasındadır. Dikkatli olmamasından dolayı kötü, zor ve sıkıntılı durumlara düşeceğine ve bundan dolayı acılar yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir arkadaşımın doğum günü partisindeydim ve konuşurken 2 arkadaşımın ismini karıştırıp gamzeye gözde gözdeye gamze dedim sonra bir yanda oradan çıktım karanlık bir ortamda canım çikolatalı şeker istiyordu tam onu çalacaktım ki vazgeçtim ve o sırada demir turuncu bir kapı bir kadın tarafından kapandı sonra kapalı kapının arkasında kilitli kaldım ama yalnız değildim yanımda bir sürü kadın vardı ben bir şey yapmadım beni çıkarın diyordum

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre istihare namazı nasıl kılınır?

Tohat
Ve aleyküm selam. Birini uzun zamandır görmemen ona duyduğu özlemin göstergesi olarak görülen rüyanın yakında alacağın bir haber ile yakından ilişki olabileceğine ya da sürpriz bir haber ile mutlu olacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


rüyada kadınlar topluluğu görmek, rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek, rüyada kalabalık kadınlar görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kirli suda balık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.