Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kirli suda balık görmek

Rüyada kirli suda balık görmek

Kayıtsız üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda kale gibi yüksek bir yerden (etrafı çevrili) dışarıya bakıyordum büyük göl vardı fakat yavaş yavaş çekiliyordu ve bu beni korkutuyordu. Daha sonra su iyice çekilip bulunduğum yerin hemen yakınlarına bir yere akarken gördüm. Suyun içinde küçük küçük(hamsi boyutunda) onlarca balık vardı, su kahverengi kenarları siyahtı ve kirliydi. Su aktı ve gözden kayboldu nereye aktığını göremeden uyandım. Yorumu nedir. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada İstediğin Okulu Kazandığını Görmek

Yorum: Rüyada kirli suda balık görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. plansız ve düşünmeden harcanan paraların seni zor duruma sokarak elini daraltacak ve yapmak istediklerin konusunda çaresiz bırakacak. Kararsızlık, çaresizlik, pişmanlık yaşayacağın günler olabilir. Bu sırada önündeki kısmetleri değerlendirmek için çareler arayabilirsin. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız arkadaşını erkek olarak görmek

rüyada pis suda balık yakalamak, rüyada camurlu suda balik gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kirli suda balık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.