Anasayfa
1 Şubat 2023, 11:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda arkadaşımın sevdiği çocuk beni görüyor ve bunu başka bir arkadaşıma söylüyor o arkadaşım da bana çocuğun beni gördüğünü ve baktığını söylüyor yani isim vererek anlatırsak arkadaşım arzu olsun arkadaşımın hoşlandığı çocuk bulut olsun benim diğer arkadaşım arya olsun kendi rüyam içerisinde elitin hoşlandığı çocuk bulut beni yürürken görüyor uzun uzun bana bakıyor ve bunu arkadaşım aryaya söylüyor arya da bunu bana söylüyor ne anlama gelir? Ben daha önce arkadaşımın hoşlandığı çocuğu hiç görmedim


Cevap: Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya sizin için kısmetin açılmasına ve hayatın kolaylaşmasına işaret eder. Bu rüya bazen kişi için mutlu olacağı bir evliliğe tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Ormandaydık arkadaşımın sevdiği çocuk ölmüş yerde yatıyordu. Etraf kalabalık. Arkadaşım başında ağlıyordu. Ben de yanında ifadesiz bir şekilde bekliyordum.


Yorum: Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

arifselim
Bu rüya hayırlıdır ve senin için bir nasihat yerine geçer. Yani bundan kendine ders çıkarmalısın ve güzel bir işaret olarak kabul etmelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda arkadaşımın sevdiği çocuğu düğünde yolumu kaybetmişken gördüm, bir yerden düşerken elimi tutuyordu ve bir şans daha ver diyordu.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya o kişi için batıl ve hurafelere inanmaya ve meşgul olmaya işaret eder. Bir diğer manası ise kafa karışıklığına ve kararsızlık manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda birden telefon çaldı. Kankamın sevdiği kız beni arıyordu. Telefonla konusurkebde hafif hafif sulieti yabimda belirdu ve yan yana arkadaşımı konuşmaya başladık. Oda galiba arkadaşımı seviyodu bunu ima ediyodu acaba bunu yorumlayabilirmisiniz


arifselim
Bu tür rüyaların çok özel bir tabiri olmasa da genel anlamda bu rüya, güzel bir söz duyacağına ya da müjdeli bir haber alıp sevinçten havalara uçacağına tabir edilir. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sinifimiza arkadaşim ve arkadaşimin sevdigi çocuk oturuyordu. Ben ayaktaydim ve çocuğu görmüyordum. Arkadasima ne güzel seviyorsun dedim . sonra arkadaşimin sevdigi cocuk duydu ve benim sol elimdeki sivilceleri sıkmaya başladı. Cok açımisti .


arifselim
Güzel bir rüyadır ve çok uzun sürecek dostluklara işarettir. Ayrıca iş hayatında ve eğitim hayatında engelleri bir bir ve kararlılıkla aşarak çok büyük ve kimsenin tahmin edemeyeceği başarılara imza atmaya rivayet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Aldırılan kız kardeşim ahiretde büyüyor ve hatta arada benim rüyama giriyor olabilir mi?

Kayıtsız Üye
Arkadasim rüyasinda sevdigim cocuğa sosmel medyada istek atarken goruyo -ki normalde buna cesaret edemem-bu neye isaret


arifselim
Bu rüyanın çok özel bir yorumu yoktur. Bazı yorumculara göre o kişinin sevineceği bazı haberleri almaya yorumlamışlardır. Her rüya için hayırlı olmasını Allah’tan dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


1501isimliüye
Merhaba olay biraz farklı şimdi gerçekte benim hoşlandığım adamın yakın arkadaşı benim yakın arkadaşımın da hoşlandığı adam ben rüyamda bu arkadaşımın hoşlandığı kişiyi arıyorum açıyor ama sanırım yanlışlıkla bende ses vermiyorum yakın arkadaşım yanımda hatta benim hoşlandığım Adaminda onun yanında olduğunu biliyoruz onların yerini bulmaya çalışırken tesadüfen bir ara sokaga giriyoruz ve orda bir not buluyoruz sevdigim kisi yazmış hep buraya geliyormuş falan nottan bunu çıkarıyorum. Bide 12 yaş diye bisey hatırlıyorum bunu arkadaşımın hoşlandığı kişi söylüyor bide diyorki ben büyükler den hoşlanıyorum arkadaşın küçük diyor hatta kendinden 5 yaş büyük birisini kriterleri arasindaymis olay farklı anlaşılmasın numaradan beni bulur diye bir arkadaşım üstleniyor ben aradim o numaradan diye pek inanmiyor karsi tarafta oyle falan uzun biraz da anlatilcak gibi değil gerisi sürekli cadde cadde ariyoruz falan


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Gündelik hayatta var olan endişelere ve tedirginliklerin olduğuna yorumlanır. Bazen hiç farkında bile olmadığın veya unuttuğun bilinçaltına yerleşen bazı nedenlerden dolayı görülebilir. Özel bir yorumu olmadığını biliyoruz. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım rüyasında ben ve benim sevdiğim çocuğu görüyor. Benim holandığım kişi bana bakıyomuş alttan alttan ve arkadaşına ben kızı çok seviyorum ama onun iyiliği için ondan vazgeçicem diyomuş benim arkadaşımda bunu duymuş ama ben duymamışım. Daha sonra bana kötü davranıyomuş ondan vazgeçmem için ben ağlıyomuşum her önüme gelene sarılıyomuşum. Arkadaşımda beni sakinleştirmiş ve ben herşeyi duydum o seni seviyo ama sana zarar vermekten korkuyo o yüzden sana öyle davrandı demiş ve uyanmış.


arifselim
Bu rüyanın özel bir anlamı yoktur. Yani böyle görüldü diye şöyle olacak diyemeyiz. Belkide bu arkadaşının bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı görmüş olabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
rüyamda yakın bir arkadaşımla sevdiği çocuğun sevgili olduklarını gördüm sarılıyorlardı birbirlerine çok güzel bakıyorlardı ve çok mutlulardı eğleniyorlardı falan. Acaba gerçekte de olabilir mi böyle bir şey? Arkadaşım platonik de o kişiye.

Okudunuz mu?  Rüyada korkup kaçmak

arifselim
Büyük ihtimalle senin bu konuyu düşündüğün için veya bilinçaltına yerleşen bazı düşüncelerden dolayı görülmüş olabilir. Bu sonuçta bir rüyadır olmasına dair bir işaret vardır diyemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Seno
Rüyamda en yakın arkadaşımla birlikte kafede oturuyoduk daha sonra sevgilisi yanımıza geldi çok güzel zaman geçiriyolardi sevgilisi sürekli espiri falan yapıyodu şu anda ayrıldılar sizce ne olabilir


arifselim
Bu rüya senin için özel bir yorumu yoktur. Bu büyük ihtimalle senin aklında ve bilinçaltında kalan herhangi bir düşünceden dolayı görülmüş olabilir. Allah’a havale etmek en doğrusudur. Herşeyi de hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim arkadaşım rüyasında beni ve sevdiğim çocuğu aynı masada arkadaşım ben ve sevdiğim çocuk otururken samimi bir şekilde görmüş ve normalde sevdiğim çocukla aynı sınıftayız ama tanışıyoruz sadece samimiyetini yok rüyanın anlamını nedir?


arifselim
Bu rüyadan çok özel bir yorum çıkarılamaz. Belkide gören kimsenin bilinçaltına yerleşen düşüncelerden veya konuşmalarınızdan dolayı görülmüş olabilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Baycu Noyan
Arkadaşımın sevdiği ve onun yakın arkadaşı önümüzde yürüyolardı. Ben arkadan yenge yenge diye seslendim oda bana buyur Ali dedi. Arkadaşımın sevdiği kızı tutup arkadaşımın yanına getirdim sonra onları konuşturttum kafalarından aşağıya gül yaprakları döküyodum sonra onlar sevgili olmaya başlıyodu birbirlerine çok aşıklardı. Arkadaşım bu kızdan 3 4 aydır hoşlanıyo.


arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzeldir lakin benzer rüyaların genelde bir manası olmaz. Bu rüya senin bilinçaltına yerleşen bir düşünce veya etkilendiğin bir konuşmadan dolayı görülmüş olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın çok sevdiği çocuğu gördüm ve normalde benim akrabam değil ama rüyamda benim kuzenimdi. Koltukta o çocuk yatıyordu ve arkadaşım içeri girip çocuğun baş köşesine oturdu sonra çocukla birlikte odadan ayrıldılar bu rüya ne işaret ediyor.


arifselim
Bu rüyaların ne olumlu nede olumsuz bir yorumu yoktur bildiğimiz kadar. Bunlar bir konuyu konuşmaktan veya aklına bir şeyin gelmesinden dolayı insanın rüyalarına adeta bir yansıması gibidir. Allah’tan hayırlısını dilemek ve ona havale edilmesi en güzelidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın sevdiği çocuk(daha önce hiç görmedim) maskeliydi.Arkadaşımla beni öldürmeye çalışıyordu.Arkadaşım da onun sevdiği çocuk olduğunu söylüyordu. Bu ne anlama gelir?


arifselim
Böyle rüyalar iyilik ve yardım etmeye tabir edilir. Çok özel bir anlamları olmasa da bunlar hayırla ve güzellikle yorumlanır. Öldürmeye çalışmak o kişiye yapılacak olan iyilik gibi hayırlı manaya işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçek hayattaki sevdiğim çocuk yanıma geliyor elini uzatıyor. Daha önceden beni sevmediği için özür diliyor ve sarılıyor . Biz çıkmaya başlıyoruz yani . Bizi m birlikte olmamızı istemeyen arkadaşlar fln da helal be hayırlısı olsun fln diyo


arifselim
Bu rüya sadece bilinçaltında kalan düşüncelerden veya insanın etkilendiği bir olaydan ve benzeri şeylerden dolayı görülmüş olabilir. Bu tür rüyaları Allah’a havale ederek daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda kankamın sevdiği çocuk geliyodu onu sevdiğini ima ediyodu sonra el ele sıkıştılar çocuğun gözleri doldu gitti sınıfına biz çok seviniyoduk sevmediğimiz arkadaşımız da sinirden çıldırıyodu


arifselim
Bu rüya genellikle gören kimsenin o konuda bir şeyler konuşmasından veya bilinçaltına yerleşen düşüncelerinden dolayı görülmüş olabilir. Başka özel bir yorumu olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda arkadaşımdan hoşlandığını düşündüğüm erkeğin aslında diğer arkadaşımdan hoşlandığını ona açıldığını gördüm sonra arkadaşlarımla konuşuyorduk demek ki aslında Ayşegülden hoşlanıyormuş ona yakınlaşmak için seninle konuşuyormuş diyorduk


arifselim
Bu tür rüyalar genelikle gören kişinin bilinçaltına yerleşen veya etkilendiği bazı şeylerin rüyasına bir şekilde yansıması anlamındadır. Bundan özel bir yorum çıkarılamaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gamzelii
Merhaba, ben rüyamda arkadaşimin sevdigi hoslandigi erkegi gördüm okuldayiz top oynuyoruz ve ben ondan top almaya calisirken eli elime degiyor ve biseyler hissetik bir birimize karsi ama yalniz değil dik en yakin arkadaşim (Kubra) erkek arkadaşi ile di ve obur arkadaşim (Ayse) seven olan sonra ben en yakin arkadaşima (Kubra) anlattim aysenin hoslandigi erkek bana karsi bos değil diye sonra bir an kendimi ve kubrayi otobuste gorduk parka gidiyoduk kubra dedi sevgilimin yanina gidiyoz diye sonra indik ve bana dedi parkin asasinda bak biri var mi diye gittim ve o cocugu gördüm ve eylendik ve asik olmusuz bu ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba bu rüya ilk olarak çevreden ve günlü hayatta insanın yaşadığı veya işittiği şeylerde etkilenerek görülebilir. Bir diğer yorumu ise, moral bozacak ve hoşuna gitmeyecek şeyleri yaşamak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Sınav için istihareye yatmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda en yakın arkadaşımla interneti bittiği için internet dileniyorduk bize lazımdı çünkü en yakın arkadaşımın sevdiği çocuk ise diğer sınıftaydı biz istediğimizde hemen internetine bağlanmasına izin verdi arkadaşımın telefonunu hiç bırakmamıştı telefonunda en yakın arkadaşımın fotoğraflarını ara ara görüyordum arkadaşım hiç fark etmiyordu ne olabilir ne işaret ediyor bu


arifselim
Güzel bir rüyadır ve olumsuz bir anlamı da yoktur ancak özel bir şekilde tabir edilmez. İnsanın gerçek hayatta etkilendiği bazı şeylerin rüyasına bir şekilde yansıması çok normaldir ve özel bir tabiri olmaz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın sevdiği cocukla yuruyorduk sonra bir dönerciye girdik sonar arkadaşim geldi sevdigi cocuk onu Gorunce kacti sonra benim evime girdik o cocuk arkadaşimdan utanip bakamiyodu hoslaniyodu yani anlamı ne olabilir


arifselim
Diğer yorumlarda olduğu gibi bu şekilde görülen rüyaların bir yorumu olmaz. Bunlar insanın bir şeylerin etkisinde kalarak bazı şeylerin rüyasına yansımasından ibarettir. Görülen her rüyanın tabiri vardır diye bir şey yoktur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla bir köbrüde karşı karşıya duruyoduk. Arkadaşımın sevdiği çpcuk arkasından geçerken durdu ve döndü konuşabilirmiyiz dedi tabi arkadaşım şaşkınlıkla bakıyordu sonra arkadaşım sevdiğini öptü.Herkes çocuğun napacağını bberklerken çocukta arkadaşını öptü.


arifselim
Bazı rüyalar net ve açık görülmüş olabilir ama her rüya tabir edilir diye bir kaide yoktur. Bu rüyada öyledir ve özel bir şekilde tabir edilmez. En doğrusu ise, Allah’a havala ederek ondan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir binanın ya da bir yurdun camindan bakiyordum aşagida bir kalabalık vardı ve aynı sınıfta olduğum aynı zamandada en yakin arkadaşlarımdan birinin sevdiği erkek bana evlenme teklifi ediyordu


arifselim
Bekar ve evlilik çağında olan bir kızın böyle bir rüya görmesinin en açık yorumu, evlilik ile ilgili gelişmeler yaşayacağına, gönül ilişkilerine ve kısmetinin açık olmasına tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlı olanını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
meraba ben arkadaşimin sevdigi cocuk tarafindan hamile oldugunu ama cocugun beni sevdiğini ve arkadaşimin cocugunu aldirdigini gördüm ama arkadaşim farkinda degildi cocugunun aldirildigindan ben biliyodum ama söylemiyordum ama cocuktanda uzak duruyodum ne anlama geliyor lütfen aciklarmisiniz


arifselim
Merhaba. Bu rüya için ne olumlu nede olumsuz bir mana maalesef veremem. Belkide bir şekilde bazı şeylerin rüyaya yansımasından ibarettir denilebilir. Her rüyanın zaten özel bir yorumu da yoktur. Allah’u tealadan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması görmek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda arkadaşımla gece orman yolundaydım arkadaşım bir adamı sürükleyerek yokuştan yukarıya çıkarıyordu ve onu öldürüyordu silahı boynuna tutuyordu ve sürekli kafasını kaldırıp bana bakıyordu.


arifselim
Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek, bir şaşırtıcı haber almak manasındadır. Rüya sahibini duyduğu zaman çok şaşırtacak bir haber alacağına işaret eder. Yinede Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın sevdiği çocuğa benim aracılığımla yumurta gönderdiğini gördüm bu ne anlama geliyor?


arifselim
Hayırlı olacak olan bazı işlere işaret eder. Senin yumurtayı götürmen ise hayırlı bir işe aracılık etmek veya destek olmak olarak kabul edilebilir. Mevcut durumların daha iyi bir hale dönüşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım rüyasında beni ve sevdiğim çocuğu yan yana görüyor hatta sarılmış ta olabiliriz çocuk özledim demiş daha sonra bana sana yaklaşınca kötü oluyorum demiş bana bakıyormuş ne anlama geliyor acaba


arifselim
Bu rüyan sizin için değil arkadaşın açısından yorumlanabilir. Başkalarının sorunları ile ilgilenmeyi sevmeye ve yardımsever bir insan olmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bu rüyayı en yakın arkadaşım görmüş. Sınıftaymışız arkadaşla konuşurken benim sevdiğim kız gelmiş beni sormuş burada değil demişler sonra sınıftan bir kaç kişi başıma toplanıp bu kız seni seviyor git konuş falan demiş bende konuşurum tamam demişim ne anlatmak istiyor bu rüya


arifselim
Merhaba. Bu rüya o arkadaşının bu konuda olan bilinçaltı düşüncelerinden ibarettir. Bundan bir mana çıkararak tabir edemeyiz. Rüyaların çoğu zaten bu tür nedenlerden dolayı görülmektedir.


Kayıtsız Üye
Esra nin sevdiği çocuk işte Halil biz büyük bir odada oturuyoruz ama Halil sanki bana ilgi duyuyor gibi hareket ediyor saçimla oynuyor, elime masaj yapiyor giciklik yapıyor böyle tatli tatli, sonradan benim telefonumun şarj bitti ve şarj aleti sordum başka tanımadığım insanlara Halil de birden araya girdi şarjör’u verdi ondan sonra bana facebook ismini snapchatini felan versene dedi bende dedim ki kullanmiyorum sosyal medya kullanmadiğim şeyi nasıl vereyim sana.
Sonradan su ile oynadik ve ben üşüdüm orda bana kazağini verdi.
ama Halil çok havali biri okulda felan hava atmayi sever parasi ile

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre istihare namazı nasıl kılınır?

arifselim
Bu rüyan tamamen bilinçaltı şeklinde görülen rüyalardandır ve özel bir tabiri yoktur. İnsan hayatında çok sıradan bile kendisine gelen olayların bir şekilde rüyasına yansıması normaldir ve bilinçaltı olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Biz üç yakın arkadaş ayni gün benim sevdiğim çocuğu görmüşüz. Öncelikle benim rüyamda o futbol oynuyordu terliyordu ben de havlu veriyordum sonra omzumda uyuyordu.Arkadaslarina yemek dağıtıyordum.Diger arkadaşım yine benim sevdiğim çocuğu beni ve diğer arkadaşımı görmüş (3.ruya göreni).Onunkindede çocuğa şeker atıyormuş şakalaşıyorlarmış.Üçüncü arkadaşım ise sevdigim çocukla sohbet ediyormuş yine diğer arkadaşım ve ben de varım. Hayırlı olsun darısı basınıza diyormuş arkadaşım.Sevdigim cocuk da benim adimi kullanıp hayırlısı inşAllah demiş sonra da bebek fotoğrafı atmis arkadaşıma. Bana benzeyen.
Ayni gece hepimizin hemen hemen ayni şeyleri görmüş olması bizi çok meraklandırdı lütfen açıklayabilir misiniz?


arifselim
Böyle tevafuklar çok nadirde olsa zaman zaman olabilir. Üçünüzün aynı gecede birbirine yakın rüyalar görmenizden özel bir yorum çıkaramayız. Ancak bu rüyalar görenlerin günlük konuşmalarında ve gündeminde olduğundan dolayı görülmüş olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim rüyamda arkadaşım ben ve arkadaşımın eskı sevgılısı aynı aprtmanda yasıyorduk.Ben kapıdan cıktıgımda arkadaşımın eskı sevgılısı de dısardaydı ve elınde papatya vardı ben de papatyayı arkadaşıma vermesı gerektıgını soyledım bana o papatyayı verdıgınde arkadaşım gelıp papatyayı zorla aldı sonrasını hatırlamıyorum


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya çok farklı şekillerde yorumlanabilen bir rüyadır. Genel olarak sevgili olan o kişilerin çok mutlu olacaklarına ve bir evlilik yapacaklarına alamet olarak tabir etmişlerdir. Bu sonuçta bir rüyadır ve bilinçaltı olması da mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
arkadaşim ruyasinda beni ve sevdigim cocugu görmüş sevdigim cocuk benim bir esyami almis kaciyormus bende onu kovaliyormusum bana anlattigi kadariyla cikiyor gibi gozukuyormusuz yani cikiyomusuz


arifselim
Eğer bu görülenler sevgili iseler bu hayırlı olarak açıklanır. Gönül ilişkileri olan ve evlenmek isteyenler için sevinecekleri gelişmeler olacağına ve hayırlı bir evlilik yapacaklarına alamet olarak tabir edilir. Çoğu kere bu rüyaların bilinçaltı olduğu tahmin edilmektedir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ilk önce annem ben ve ablam birinin evine gitmişiz ve oradan çıkıyoruz merdivenlerden inerken arkadaşımın sevdiği çocuk beni korkutuyo sanırım rüyamda ben o çocuğu seviyorum daha sonrasında bir alışveriş merkezinde yürürken bakışıyoruz bu ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

arifselim
Böyle bir rüyadan özel bir yorum çıkarılmaz. Genellikle psikolojik olarak kabul edilir ve tabir edilmez. Bazı yorumculara göre ise sevineceğin gelişmelerin olacağına tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


elisa
Rüyamda arkadaşımın sevdiği erkek,onun arkadaşı ve ben aynı sınıftayız arkadaşı benim yanımda oturuyor ben beyaz bir kağıda imza atıyorum sonra kalemi ona veriyorum arkadaşımın sevdiği erkek bizim arkamızda oturuyor ve çok üzgün ağlayacak gibi sonra arkadaşım içeri giriyor ve ne oldu der gibi ona bakıyor o da arkadaşıma gülümsüyor,onu görünce gülüyor.Etraf çok aydınlık ve her şey netti lütfen yorumlar mısınız benim için çok önemli,teşekkürler:)

Arkadaşımın sevdiği erkek ile aynı sınıftaydık onun en yakın arkadaşı benim yanımdaydı derste beyaz bir kağıda imza atıyordum sonra kalemi ona veriyordum.Sonra arkadaşımın sevdiği erkek arkamızdaydı ve çok mutsuzdu ağlayacak gibiydi biz de ona ne olduğunu soruyorduk.arkadaşımı görünce mutlu oluyordu gülüyordu.Benim için çok önemli bir rüya şimdiden yorumunuz için teşekkürler


arifselim
Çevresinde bulunan ve arkadaşlarından olan sevgilileri görmek, genellikle insanın işittiği, etkilendiği veya bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyasına bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Bu rüyayı da özel bir şekilde tabir edemeyiz.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyda arkadaşımın hoslandığı çocuğu gördüm. Çocuk kıza pek yüz vermiyodu başıma bela oldu filan diyomuş sonra ben o çocuğu rüyamda gördüm bana arkadaşımı sordu bende tersledim ve arkamı dönüp gittim bunun anlamı ne acaba?


arifselim
Merhaba. İnsanların gördüğü her rüyanın tabiri olmaz. Günlük hayatta insanın etkilendiği şeyler herhangi bir şekilde rüyasına yansıması normaldir ve yorumu da olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Coolx
Selamun aleyküm hocam ben rüyada en yakın arkadaşımın sevdiği çocuğu gördüm ve en yakın arkadaşımda oradaydı sevdiği çocuğa onu sevdiğini söylüyorum ve rüyada istemiyorum beğenmedim bişey hissetmiyorum diyor ve rüyada arkadaşım da ağlıyor sizce nedir bu rüyanın anlamı


arifselim
Aleykum selam. Arkadaşını ve sevdiğini bu şekilde görülmesi genellikle bilinçaltında kalan düşüncelerin ve yaşananların herhangi bir şekilde rüyana yansımasından başka bir şekilde yorumlanmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda arkadaşimin sevdigi cocugu gördüm ve bu cocuk benim sevgilimin de eski arkadaşi badta her sey normaldi kuzeniyle kuzenim nisanlaniyordu bende gitmistim giderken bu cocuk bana sariliyordu normal bir sekilde sarilmiyordu ama baya sıkı sariliyordu. Gidecegimiz yere gidince bu ve birkac arkadaşi evdeydi bende eve gittim sonrasında bu yine sarildi bana en sonunda birak beni benim sevgilim var dedim elindeki bardak bir anda yere düştü bu parcalari toplarken eli kesildi dur elin kaniyor dedim elini temizliyordum. Yine sarildi öptü ben yine kaçtım. En son uyanmadan önce de kuzenim kuzeninle bende seninle evlenicem sevgilinin elinden alicam seni diyordu

Okudunuz mu?  Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Maalesef öyle rüyaları tabir edemeyiz. Bizim anladığımıza göre bu tür rüyaların yorumu olmaz. Çünkü bunlar günlük hayatta yaşanan çeşitli olayların rüyaya herhangi bir şekilde yansımasından ibarettir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın sevdiği çocuğu gördüm. Çocuk arkadaşımı kıskandırmak için bir şeyler konuşuyordu bir kızla sonra arkadaşım ne diyorsun sen diyince çocuk güldü ve arkadaşım neden güldün diyince çocukta arkadaşıma seni seviyorum işte dedi.


arifselim
Bizim anladığımız kadarıyla Böyle bir rüyanın yorumu olmaz. Esasen her rüya zaten tabirde edilmez. Gerçek hayattan etkilenerek bir çok şey görülmesi normaldir. Allah’tan hayırlısını dilemek daima yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım rüyasında eski sevgilimin benim yanıma geldiğini görmüş yani şöyle olmuş tam olarak, ben ve arkadaşım başka bir sınıfa gitmişiz sonra eski sevgilim yanımıza gelmiş ve bana hadi kalk gidelim demiş bende hayır demişim.


arifselim
Böyle bir rüya daha çok gören kimse ile ilgili olarak yorumlanabilir. Çevresinde sevilmesine ve olup biten olaylara karşı ilgisiz kalmadığına yorumlanabilir. Bundan başka özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşımın sevdigi benim alt komşum, arkadaşımda onun alt komşusu. Rüyamda onunla çok samimi olduğumu hatta saçlarımı açık gördüģünü ve selfie çekinmek istediğini gördüm. Yanında da çok yakin bir erkek arkadaşi vardi ve eli omzumdaydı. Kücük kardesi de vardı ve bizim binaya girdik bir de binada dördümüz selfie çekindik. Hepsi içten ve samimiydi.


Tohat
Her rüyanın anlamı olmaz. Bazı rüyalar yaşadıklarımızın etkisidir. Birebir veya benzeri söz konusu olabiliyor. Sizin rüyanızda buna benzer bir rüyadır.


Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda cafedeydim önümde defter vardı deftere yazılar yazıyordum önce evet yazıyordum arka sayfaya ise sevdiğim kızın adını soyadını yazıp kalp çiziyordum akşam eve gittiğimde telefona bildirim geliyordu arkadaşın hesabı bendeydi bir arkadaşımın sevgilisi beni seviyormuş arkadaşıyla konuşuyordu o da arkadaşı buna sorular Soruyordu ibadetlerini tam yapıyormu müslümanmı diye oda evet diyordu sonra deftere yazdığım sevdiğin kızıb ismi olan yeri arkadaşına atmış boşver onu o biraz ünlü zor olur diyordu arkadaşı sevgiline ne oldu diyince geçici bir hevesti diyor konuşuyorlar baya yarın çıkma teklifi etme konusunda anlaşıyorlar ben gülüyorum etse kabul etmem sevdiğime asla ihanet etmem diyordum ertesi gün arkadaş tayfası ve o kızla bilrikte buluşuyoruz bir olay oluyor kız bana bağırıyordu (sanırım tam aklımda değil sanırım çıkma teklifini sevdiğim var diye reddediyordum) bende kıza bağırıyordum ve orada bitiyordu (oraları tam hatırlamıyorum ama sanırım öyleydi)

Okudunuz mu?  Kaza orucu tutarken rüyada eşi ile ilişkiye girerken görmek orucu bozar mı

Tohat
Ve aleyküm selam. Şu an bir birlikteliğiniz varsa onunla güzel vakit geçirip sevilip sevileceğinize, eğer bir ilişkiniz yoksa ileriye yönelik kararlar alırken hayırlı olabilecek biriyle bir yola girerek mutlu olacağınız bir evlilik kurmaya çalışacaksınız. Bereketli ve huzurlu bir yuvanın temellerini atmış olacaksınız. En doğrusunu bilen bir tek Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba arkadaşım benimle ilgili bir rüya görmüş biz sınıfça biyerde dururken arkadaşımla sohbet ediyomuşuz bu sırada benim sevdiğim çocuk gelip omzuma yatıyomuş bende onun başına yatıyomuşum arkadaşımla birbirimize şaşkın bir şekilde bakıyomuşuz o sırada sevdiğim çocuk benim elimi tutmaya çalışmış bende ona izin verip onun elini tutmuşum bu rüyanın anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Böyle rüyaların özel anlamı olmaz. Çünkü insanların günlük hayatında etkilendikleri veya bir şekilde meşgul oldukları konuların rüyalarına yansıması normaldir. Bunların özel anlamları çıkarılamaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla sevdiği çocuğu gördüm bunlar tamamen imkansız gibiler normalde ama rüyamda bu çocuk arkadaşımı çok kıskanıyor onun kolundan tutup dediği şey sen benim içimde neler yaşadığımı bilemezsin benim seni ne kadar sevdiğimi bir bilsen kendi sevginden utanırsın diyip alnından öpüyor öptüğü dakika gözünden yaş dökülüyordu


Tohat
Bu rüyanın bir tabiri söz konusu değildir. Bilinç altından kaynaklı olarak görülen rüyalardan biridir. Etkilendiğin bir olay olmalı ki aklında yer etmiş. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla, arkadaşımın 4 arkadaşıyla ve arkadaşımın sevdiği çocukla bir evdeydik ve kimse ödev yapmamıştı ama arkadaşım sevdiği çocuğun ödevini yapmıştı (kendi ödevini bile yapmamasina rağmen) arkadaşımın sevdiği çocuk "parasını vericem" diyordu arkadaşıma para veriyordu ama arkadaşım almıyordu ve arkadaşım benim kulağıma fisildayarak "Eli elime değdi." diyordu. Ve arkadaşımla sevdiği çocuk hep konuşuyorlardı sanki beni bile unutmuştu hep onunla konuşuyordu. Bir de arkadaşımın sevdiği çocuğun çantasını açtığımda bozuk ve kağıt paralar gördüm. Arkadaşım ona para vermişti. Anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyamın anlamı nedir?

Tohat
Bazı arkadaşların ile aranda çıkabilecek dedikodu ve olumsuz söylemler nedeni ile aranızın kısa bir süre de olsa bozulmasına neden olacak olaylar yaşayabilir. Bu rüyanın farklı bir tabirine göre ise tüm olumsuzluklardan sonra yaşanacak hayırlı olaylara delalet etmektedir. Hakkıyla bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cenazeden geliyorduk en yakın arkadaşımla ama cenaze kimindi bilmiyorum yolda yürürken karşı kaldırımdan arkadaşımın sevdiği çocuk geçiyordu el salladı arkadaşım da salladı sonra telefonla aradı Naber Nasılsın dedi konuştular falan instagramdan takipleşelim dedi öpücük attı giderken de ben ne oluyor falan diyorum çok şaşırıyorum çok samimilerdi


Tohat
Etkilenip bir tabire sahip olduğunu düşündüğümüz rüyaların aslında zihnimizde yer etmiş olan durumların bir işaretidir. Her rüyanın tabiri mevcut değildir. Zihinsel yansımalardan oluşan bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben arkadaşımı sevdiği kişiyle beraber olduğunu gördüm rüyamda ve kimse bilmiyordu bir tek ben ve bir tane fotoğrafları vardı beraber başka bir kız kıskandı bütün okula söyledi birini tehdit ederek bütün okula o fotoğrafı yollamasını söyledi arkadaşımın sevdiği erkek birinci olmuştu kupasını da arkadaşıma verdi bunun anlamı nedir?


Tohat
Merhaba. Arkadaş çevreni oluşturmak için büyük bir titizlik gösterdiğin onların hal ve tavırlarına dikkat ederek yanlışlarını görmediğin takdirde yakınlık kurmaya çalıştığın ve bu vesile ile sağlam bir sosyal çevrenin oluşacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada arkadaşının sevdiğini görmek, rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek, rüyada arkadaşımın sevdiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kıyamet koptuğunu görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.