Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ev yıkılması görmek

Rüyada ev yıkılması görmek

efsanesv
dün gece rüyamda bir evde annem ile mutfaktaydık 1 kişi daha vardı lakin kim olduğunu hatırlayamıyorum. tanımadığım bir banadaydık evdeki mutfak bizim şuandaki evimizin mutfağıyla aynıydı lakin bina farklıydı aynı anda binayı hemde dışardan hem içerden görebiliyordum sonra bina yavaş yavaş yıkılmaya başladı annemle nedenini bilmediğim bir tartışma yapıyorduk sonra ben annemlere binadan çıkmalarını söylüyordum bina yıkılıyo diyorum lakin annemgil çıkmıyordu ben sürekli bir binanın dışına bir içeriye mutfağa bakıyordum bina yavaş yavaş yıkılmaya başladı sonra dışarı bir kez daha baktım insanlar binalardan yere atlıyorlardı kimisi yere düşüp sanki bir şey olmamış gibi tekrar ayağı kalkıp kaçıyorlar kimisi yere düşüp oylece yatıyor sonra üstlerine binanın taşları düşüyordu eziliyorlardı ben hala evdekileri uyarıyordum fakat dinlemiyorlardı sonra en son bir kez daha baktım insanların ezildiğini gördüm. ayrıca binada çok tuhaftı şöyle betimleyeyim 2 bina arasında köprü gibi kalın bir duvar vardı oradada pencereler vardı tıpkı ev gibi o 2 binayı tam uzaktanbakıpta göremiyordum lakin o 2 bina arasındaki köprü gibi 2 binayada yapışık olan kısmı gayet rahat görüyordum zaten yıkılan kısımın çoğu orasıydı ama tamamı yıkılmadan uyandım.uyandığımda sabah ezanı okunuyordu

Okudunuz mu?  Rüyada kadın resmi görmek

Yorum: Rüyada ev yıkılması görmek

arifselim
Rüyada evin veya binanın yıkılması genellikle aile içerisinde meydana gelecek olan sorunlara, tartışmalara ve büyük sıkıntılara tabir edilir. Böyle bir rüya gören kimse için hayırlı bir ikaz ve uyarı gibi kabul edilmelidir ve bundan bir ders çıkarılmalıdır. Her ne kadar olumsuz manaları olsa da bundan ders ve tedbir almak açısından hayırlı rüyalardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birini çıplak görmek ne demek

Rüyada başkasının evinin yıkılması sarsılması

ilhame
iyi gunler ruyayi babam tarafindan yazıyorum babam rüyada baba ocaginin şimdi o evde amcamlar yasiyor o evin catisinin ruzgardan uctugunu ve evin bir tarafi biri tarafindan kaldiriliyordu sonra da rahmetli babannem ve dedem de ordaydi dedem evim yıkıldı diyordu ruyayi yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada büyük güzel bir kuşun eve girmesi ve kıza dönüşmesinin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada ev yıkılması görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada evin çatısının uçması yada yıkılması hayırlı değildir. Aile içerisinde çeşitli sorun ve sıkıntıların, anlaşmazlıkların bir alamet olarak kabul edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


loser00
komşumuzun evi yeni yapıldı.rüyamda komşumuz evindeydi. birden evin bir kısmı yıkıldı sonra toparlamaya bağırmaya başladı komşumuz. sonra "sizin yüzünden" dedi ve evin kalanı komşumuzla beraber yıkıldı. bu rüya ne anlama gelir lütfen yardım edin internette çok kötü yorumlar okudum. korktum. şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada kulak yıkamak

arifselim
Evin yıkılması hayırlı değildir. Aslında bu tür rüyalar hiç anlatılmamalı hemen Allah’a havale edilmeli ve unutmalıdır. Özellikle de sıkıntıların başgöstermesine ve ailevi tartışmaların olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mübarek
Merhaba,

Rüyada ailecek bir apartmanın üst katlarına doğru çıktığımızı gördüm. Sonra apartman birden devrilip yıkıldı, hep moloz yığını vardı, ama bize bir şey olmamıştı, herkes sapasağlamdı.

Okudunuz mu?  Rüyada kötü koku duymak

Birde bu rüyadan önce asansör düşmesi videosu izlemiştim onunda etkisi olabilir. Bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Aileye zarar vermek isteyen, onları kötü ve günah durumlara düşürmek isteyen kişiler olduğuna işaret eder. Daha sonra kurtulmak ise bu zararlı şeylerden Allah’ın izniyle kurtulmak manasında tabir edilir. Bilinçaltı olma ihtimalide vardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüya ile amel edilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ev yıkılması görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.