Anasayfa
7 Mayıs 2021, 22:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kadın resmi görmek

Rüyada kadın resmi görmek

Kayıtsız Üye
Selam,
Rüyamda bir evdeydim,eski bir evdi.Eve giremiyorduk,evin içinde bir tablo vardı,tabloda sarışın bir kadın vardı. Bu kadın için hamileyken öldürülmüş diyorlardı.Bilinçaltı olması ihtimali yok ve oradaki evi daha önceden görmüş o hikayeyide duymuş gibiydim eski rüyalarımda falanmı gördüm bilmiyorum.Şeytani rüya heralde…Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşla mesajlaştığını görmek

Cevap: Rüyada kadın resmi görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Eğer bilinç altına yerleşen bir olay yoksa bu rüya üzücü olaylara ve planlarının bozulmasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Gözlerde ateş

Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle birlikde mobilya mağzasındayız. Masa soruyoruz fiyatını soruyoruz eşim masamız var diyo bende oğlumun getirdiği masa çok büyük bu tam odaya göre küçük. Sonra yükseldim aşağıya bakınca birdemcn düşmeye bir taplo sarışın kadın gözleri ateşti bu şeytan dedim hemen kelimeyi sabadet getirmeye başladım kelimeyi şahadet getirdikçe yavaşladım Allahü ekber diyince uyandım. Çevirirseniz sevinirim tskler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kız Kuzen Görmek

Yorum: Rüyada kadın resmi görmek

arifselim
Hayat akışında geçmişinden ders almaya, tecrübe sahibi olmaya, yanlışların ve kötülerin farkına vararak tedbirler almaya alamet olarak tabir edilir. Daha isabetli bir yorum için bu tür rüyalar kişiye özel bir şekilde tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Hamza'yı Görmek

rüyada kadın resmi görmek, rüyada kadın fotoğrafı görmek, Ruyada.kadin.resmi

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimizi rüyasında gören, O'nu gören sahabilerden sayılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kadın resmi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.