Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:48
missa91
Abone

Resmi nikah ile boşanıp tekrar resmi nikahı kıymak Dini nikaha zarar gelir mi?

Resmi nikah ile boşanıp tekrar resmi nikahı kıymak Dini nikaha zarar gelir mi?

Kayıtsız Üye
eşimle anlaşarak boşandık daha sonra tekrar biraraya geldik fakat eşim dinen beni boşamadığını söyleyerek tekrar dini nikah yapmadı resmi nikah tekrar yaptık acaba dini nikahımız geçerli mi

Okudunuz mu?  Her girdiğim işten çıkarıldım her şey ters gidiyor,neden olabilir?

Cevap: Resmi nikah ile boşanıp tekrar resmi nikahı kıymak Dini nikaha zarar gelir mi?

imamhatipli42
Nikah çocuk oyuncağı değildir ne demek anlaşarak boşandık. Hakimin boşaması şayet üç kere üst üste erkeğe boşadın mı diye sormadıysa tek talak olarak kabul edilir. Bu durumda nikahınız devam eder. Lakin Allahın nimetlerini nefsiniz için heba etmeyin.

Bu kategoride yer alan Sinüzit için burun spreyi kullanmak orucu bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Resmi nikah ile boşanıp tekrar resmi nikahı kıymak Dini nikaha zarar gelir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.