Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kötü koku duymak

Rüyada kötü koku duymak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda ben bir sınıftayım. Sınıfta kötü bir koku oluyor ama ben bu kokuyu almıyorum ya da rahatsızlık hissetmiyorum. Daha sonra o sınıftan bir arkadaşım bana o koku senin kıyafetlerinden gelen rutubet kokusuydu diyor. Ben de kıyafetlerimi değiştirmem gerek diye düşünüyorum ama bunu dert edip utanmıyorum. Yorumladığınız için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

Yorum: Rüyada kötü koku duymak

arifselim
Aleykum selam. Kendisinden kötü koku yayıldığını gören kimse, gizlediği ve bilinmesini istemediği bazı şeylerin ortaya çıkması anlamındadır. Ayrıca kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin arkamızdan konuşması ne anlama gelir? tabiri nedir?

Yorum: Rüyada kötü koku duymak

Kayıtsız Üye
Selamlar, rüyamda az önce kendimden yaşça küçüklerin okuduğu bir okuldayim ve kantine girdiğim an çok kötü bir koku alıyorum ve aniden cikip çayımı dışarı istiyorum ne manaya gelir acaba hocam


Yorum: Rüyada kötü koku duymak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı ancak genel bir manada yorumlayabiliriz. İnsanın hoşuna gitmeyeceği ve rahatsız olacağı bazı olaylarla karşılaşacağı anlamında yorumlanabilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kadınlar tuvaletine girmek

rüyada pis koku, rüyada birinden pis koku gelmesi, rüyada kötü koku

Bu kategoride yer alan Rüyada küs olduğu birinin evine gittiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kötü koku duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.