Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek

Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kadın bir cinin bana musallat olduğunu gördüm. Sürekli benimle ilgileniyordu.
Gözlerinin kırmızımsı olduğunu ve şeytani bir şey olduğunu fark ettiğimde onu itmeye çalıştım.
Oda ellerimi tutup göğüslerine götürdü. Ben elimi geri çekmeye çalışırken uyandım…

Bu ruyayı yorumlayabilirseniz çok sevinirim…

Saygılarımla,


Yorum: Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek

arifselim
Bu rüya hoşa gitmese ve korkutucu olsa da olumlu bir yorumu vardır. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceği, emeklerinin boşa çıkmayacağı, hayatının da istediği gibi yürüyeceği anlamına gelir. Elbette hakkıyla manasını ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak

Yorum: Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek

Hilalsng
A s rüyamda 2 çocuk cin 1 de karı koca olarak cinler bana musallat olmuslardi ben onlardan korkuyorum onlarda korkmamami onların iyi cinler oldugunu ve bana yardım etmek için geldiklerini söylediler yalnız uyumaya gittiğimde onlarda yatagimin içindeydiler üzerimde bembeyaz çarşaf vardı kaldırdım altından çıktılar ve ben onlara ya kahir ya kahir diye haykirdim üzerime saldırmak istediler bende Allah sizi yakacak demeye başladım sonra çok garip sesler çıkartarak uzaklastilar benden hemen ardından yine iki bayan geldi sadece benim görebildiğim onlarada aynı sözleri haykırdım ama güldürer çok temizdi yüzleri korkma biz onlardan değiliz seni korumak için geldik hep yanındayız dediler ve o anda uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek

Yorum: Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek

arifselim
Selamun aleykum. Bu hayırlı rüyalardandır. İnsana zarar vermek isteyen kimselerin şerrinden korunmaya, güvende olmaya ve Allah’a sığınmaya delalet eder. Ayrıca günahlardan veya günahkarlardan uzaklaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba 40 yaşında bekar kadınım.rüyamda kadın musallat olduğunu gördüm benimle çok ilgileniyor ama cinsel anlamda değil.peşimi bırakması için bir yolculuğa cıkacaktım.Annem gitmem için ısrar ediyor ve beni tanımadığım bir sokakta uğurluyordu.birden o musallatın peşimi bırakmayacagını hissettim ve abdestsiz oldugumu fark ettim.kapalı kalabalık pis bir yerde güç bela boy abdesti almaya çalışıyordum.her defasında bozuluyor.yeniden başlıyordum.sonra orda olanların normal olmadığını fark ettim ve ordan dışarı çıktım.huzursuz uyandım.lutfen yorumlarmısınız.hayr olsun inşAllah.teşekkürler şimdiden.Allaha emanet olun ��

Okudunuz mu?  Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek

arifselim
Merhaba. Yalancı, dolandırıcı ve zararlı birisinin rüya sahibine her fırsatta zarar vermek istediğine, günahlara ve haramlara davet ettiğine veya günahkar bir yakın arkadaşa işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Misafir
Merhabalar ben rüyamda bir inşaatta çalıştığımı gördüm ve artık iş bitmişti ben de üstümü değiştirip eve gitmek için temiz elbiselerimin olduğu yere gideceğime başka bir tarafa gittim inşaatın bodrum katına içeri girdiğimde bir kapı vardı kapının önünde dişi olduğunu hissettiğim kısa boylu insan görünümlü mavi bir cin gördüm ilk başta bana güldü ben tutuldum o an ve şeytana lanet etmeye başladım geri dönmeye çalıştım beni yakaladı lanet etmeye devam ediyordum bir an uyandım ve uyuyamadım.

Okudunuz mu?  Rüyada kurt görmek

arifselim
Merhaba. Tamamen şeytani ve kabus bir rüyadır. Hiç bir anlamı ve yorumu olmayan bu tür rüyaları hiç kimseye anlatmayın, önemsemeyin ve asla düşünmeyin. Doğrusu olan böyle yapmaktır. Boş yere zaman kaybedip sormak çok yanlıştır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda cin bir kadın gördüm ve iki küçük yigenimi biri 3 yaşında diğeri 7 aylık kız çocuklarını etkileyerek beni boğmaya çalışıyorlardı ben öldüğümü hissettiğim sırada cin kadın bana bakıp gülüyordu

Okudunuz mu?  İstiharede sıkıntılı uyanmak

arifselim
Merhaba. Bunların bir yorumu ve anlamı olmaz. Belki seni çok etkileyebilir ancak şeytani olarak kabul edilen bu rüyalar hem yorumlanmaz hemde başkalarına anlatılmamalıdır. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kadın ucharfli eşime musallat oluyordu daha sonrasında tanıdık bir erkek gelip ona bişey attı ve onun ustunde tam olarak tepe taklak olarak evden çıktılar ne anlama geliyor lütfen cevap yazarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyanın rahmani olduğunu nasıl anlarız

arifselim
Böyle rüyaların anlamı da yorumu da olmaz. Bazı yorumculara göre ise o kişiye yardım edilmesi gerektiğine tabir edilir. Bunun dışında genellikle bir yorumu yapılmaz. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben rüyamda bir hocanın yanına gidiyorum yanimda da iki tane bayan arkadaşım var sonra hoca arkadaşlarıma diyor ki yere uzanın ve geçmişinize gidicez diyo o iki arkadaşıma siz birlikte geçmişinizde birisinin günahını almış kötülük yapmışsınız diyo arkadaşlarım hayir diyolar sonra o sırada dişi bir cin geliyor tırnakları koskocaman bir şekilde her iki arkadaşiminda dağ yanağına tırnaklarını geçirerek iz bırakıyor ve orda arkadaşlarıma cin diyo ki hatırladınız mı beni o bana kötülük yaptığınız kişi diyo sonra yok oluyo ve ben hocam ne oluyor bu nasıl bisey diyorum korkudan ayet-el kürsi okumaya başlıyorum ve o şekilde uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kiraz görmek neye işarettir

arifselim
Merhabalar. Maalesef bu rüyayı açık bir şekilde tabir edemeyiz. Çünkü öncelikle bunun kabus olmasına tabir edilir. Diğer görüşe göre ise işlenen günahlar ile edilen kötülüklerin bir işaretidir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran okumak ve bebek emzirmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir cin kadının kocasını öldürmüştüm ve onlar peşimdeydi beni öldürmek için ama bir şey yapamadılar sonra babama bulaştılar bende kadına dedim ki babamı bırakın kuran da yeri varsa ben senle evlenirim kadının dedesi namaz kılıyordu ona sormak için bekliyorduk birden rüyadan uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada korkup kaçmak

arifselim
Rüya sahibinin yaşayacağı kötü, olumsuz ve huzurunu kaçıracak bir olaya işaret eder. Aslında sana özel yorumlanmalıdır ki manası daha iyi ortaya çıksın. Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda musallat olduklarını çığlıklarımı oğlumun duyduğunu be ihsirah ihlas Fatiha süresi okuduğumu gördüm ütü yapacaktım korktum be sabah ezanı okundu sonrasında korkmaya gerek Yok deyip sıçrayarak uyandım me anlama gelir acaba


arifselim
Günahlardan, haramlardan ve Allah’ın razı olmadığı herşeyden uzaklaşmaya ve aynı zamanda sana yakın birine yardımda ve iyilikte bulunacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir ve en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada koyun derisi yüzmek

rüyada cinlerin musallat olması, Ruyada 3 harflinin beni bogmasi , yuxuda cinin musallat oldugunu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.