Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:04
missa95
Abone

Yazılan muskayı suda kaynatıp o suyu küs olan kocaya içirmek caiz midir ?

Yazılan muskayı suda kaynatıp o suyu küs olan kocaya içirmek caiz midir ?

Kayıtsız Üye
merhaba kardeslerim
benim esimle çok sorunlarim var…bizi birakmak istiyor birde kizim var…bununla ilgili olarak annem bir seyhin yanina gitmis..o kisiye kim giderse derdini buluyormus ve doğru cikiyormus dedigi..bununla ilgili bir kaç tanidiklarida varmis … hocaya gidenlerden birisi yine bu sorunla ilgili ona demiski senin bir umudun yok caba gösterme yoluna bak..kadin genede cabaladi ama olmadi..kendi hayatini kurdu ve evlendi…benim için ise hiç korkmayin bir şey olmaz bol dua edin içinizi ferah tutun namazını kilsin aksatmasinfalan demis….ve bir muska yazmis bana içinde dua bulunan bunu ben üzerimde tasimaliymisim..birtanede yine bir dua onuda suya islamali ve o suyla yemek yapip yada cay bir sekilde esime icir meliymisim..bu nekeder dogru? günahi varmi??

Okudunuz mu?  Dinimizde zevk suyu

ben dualarimi yapiyorum sürekli her namazımın sonunda rabbime siginiyorum..ama bazen çok daraliyorumm 5 ay oldu ve eşim kötüye gidiyor..bana cvp verir ve yönlendiriseniz çok hayra gececek..Allah razı olsun simdiden..


Cevap: Yazılan muskayı suda kaynatıp o suyu küs olan kocaya içirmek caiz midir ?

@mir
büyü yapmak kişiyi dinden çıkarır

Okudunuz mu?  Baskıyla boşanmak

duanızı edin
eşinizle en ince ayrıntısına kadar konuşun
sebebini bulmaya ve düzeltmeye çalışın


Cevap: Yazılan muskayı suda kaynatıp o suyu küs olan kocaya içirmek caiz midir ?

Ercan
Kardeş o şeyh Allah’ın sevdiği bir kuluysa size dua etsin yeter. Siz sadece Allah’a sığının.O’ndan isteyin. İnşAllah Rabbim yuvanızı dağıtmaz.

Okudunuz mu?  Yara bandı kalıntısı üzerinden su geçer mi

suya yazılan dualar, suda kaynatilan muska

Bu kategoride yer alan Rüyalanmamak için yatmadan önce yapılması gereken bir şey varmı,bir dua mesela? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yazılan muskayı suda kaynatıp o suyu küs olan kocaya içirmek caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.