Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyamda bekir ismini söylüyordum

Rüyamda bekir ismini söylüyordum

Kayıtsız Üye
Rüyamda bekir ismini söylüyordum Birisinin rüyasında bekir ismini söylemesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: rüyamda bekir ismini söylüyordum

HİZMETKAR
Rüyada İsim Duymak Yazmak Koymak Söylemek
Rüyanızda isminizin değiştirildiğini ve başka bir isimle çağırıldığınızı görmeniz; yapınızda bir değişikliğin meydana geleceğine ve bu durumdan da memnun olmayacağınıza işaret eder.

Tabir 2: Rüyada ismini değiştirdiğini gören kimsenin falının hayırlı olması ile işaret eder. Rüya sahibi mutlu ve selametle olur. Başka bir isimle çağrıldığını gören kimse, eğer çağrıldığı isim kötü bir isim ise büyük bir ayıp ve şiddetli bir hastalığına işaret eder. Eğer güzel bir isimle çağrıldıysa, bu ismin manasının güzelliği derecesine göre yüceliğe şerefe ve keramete nail olacağına işaret eder.


ruyafa ismini vaska soylemen, rüyada bekir ismini duymak, Rüyada Bekir ismini söylemek6

Bu kategoride yer alan Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyamda bekir ismini söylüyordum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.