Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada boğazının kesilmesi

Rüyada boğazının kesilmesi

GoSHawk.
Rüyamda kişiler tarafından yakalandım. 2 kişi başıma geldi. Birinin elinde balta gibi bir şey diğerinde jilet vardı. Beni kesin öldürecekler belli. İçimden diyorum "jiletli öldürsün bari şah damarımdan vursun can çekişmeden öleyim" diye. Jiletli olan ben öldüreceğim dedi. Jileti aldı boynumu komple kesti. Jilet o kadar keskindi ki, hiç hissetmedim. Kestiği yer yarıldı rüzgar değdiğini hissediyordum. Yavaş yavaş nefes almakta zorlandım. Ölümü hissettim sanki. Göz göre ölüyordum. Büyük bir bez parçası aldım kan kaybı fazla olmasın diye boynuma sıkıca bağladım. Ama hala hala göz göre nefes alamıyor, hissizleşmeye başlıyordum. Baktım ki kan kaybından öleceğim. Birini buldum. Nasıl yaptıysam adamı öldürdüm. Vücudundaki kanı torbaya koydum. Kendime bağladım.

Okudunuz mu?  Rüyada altın kolye görmek

Not: Sabah namazlarını normalde kılmıyorum kalkamıyorum çünkü. Dün akşam kılmaya karar verdim. Saatimi sabah 5’e kurdum. Sabah alarm çaldı. Uyandım. Ama namaza kalkmadım. Gözlerimi açtığımda namaz kılmaya üşenmedim. Tam hatırlamıyorum ama Allah’a inanmama konusunda kendi kendime konuştum. Ateist, Deist tarzı cümleler kurdum kendim için. Sonra bu rüyayı gördüm. Bunun bir etkisi var mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada boğazının kesilmesi

arifselim
Rüyanın bu anlattığınla bir ilgisi var mıdır bilemem. Bu rüyanın yorumu, rüya sahibinin hayalini kurduğu ve olmasını çok istediği şeylerin olacağına ve arzularına kavuşacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada boğazının kesilmesi, rüyada boğazının kesildiğini görmek, rüyada boynumun kesilmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada buket çiçek görmek ve anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada boğazının kesilmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.