Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ekmek görmek

Rüyada Ekmek görmek

Kayıtsız Üye
Bismillahirrahmanirrahim

gecen gece rüyamda ekmek gördüm; buyuk yuvarlak(tas firin ekmegi diyorlar yanilmiyorsam) kenarindan pir parca koparip yedim…ustelik çok gercekci bir rüya idi hatta sabah emin olmak için ablama dun aksam boyle bir ekmek yedik mi die sordum hayir dedi, ve rüya oldugunu onayladim, ustelik sadece o ekmegi gördüğümü ve koparip yedigimi hatirliyorum baska bisi yoktu sanki o bolum sabaha kadar surdu, yani sanki onca saat bir kaç saniyelik sahneyi sabaha kadar surdu yada sadece o bolumu hatirliyorum bilemem.
internette bu rüya tabirleri ile ilgili bircok bilgi var, kimisi bereket diyor kimisi darlik, ekmek karaysa soyledir, beyazsa soyledir, temiz olarak yapilmissa anlami sudur evet ama ben onun yapilisini gormedim ki temiz mi degilmi bileyim gördüğüm ve hatirladigim yukarida soyledigimden ibaret acikcasi bunun yorumu hakkinda hemen hemen basimiza gelebilecek hersey var, onu biliyorum zaten ama hangisi, en azindan genel yorumu hangisi onu bilmek istiyorum. su gördüğüm rüyada mesela iyi mi kotumu bir isaret var? Allah’in selami uzerinize olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Ak Sakallı Bastonlu Dede Görmek

Cevap: Rüyada Ekmek gormek

Muhasibi
Rüyada ekmek görmek, çok kısa bir zaman sonra muradınıza ereceğinize, iş yaşamında başarılı olacak, bol para ve berekete kavuşacağınıza tabir edilir. Zengin ve hayatınızdan memnun olacağınıza tabir edilir.
Rüyada darı ekmeği görmek, biraz zorluk ve sıkıntıdan sonra refaha ulaşılacağına tabir edilir.
Rüyada ekmeğin çöplükte görmek, ucuzluk ve bolluğa tabir edilir.
Rüyada geniş yufka ekmek görmek, bol rızık ve uzun ömüre tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak üzere olduğun eşini görmek

Rüyada ekmek istemek

Temuçin
Selamün Aleyküm Hocam Rüya da Yengem Yeğeni ni görüyor şu şekilde ekmek istiyor karısı ve oğlu da var rüyasında karısına ekmek istiyorum diyor yok diyor teyzeside bilseydim ben alırdım oğlum diyor ve sonrasında karanlık bir alana giriyor bunun tabiri nedir hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir?

Hocam Yengem namaz ında kitapında iyi bir insan az çok bilir rüya tabiri ama RÜYASINI ben anlatmak istedim o bana söyledi bende size söylim dedim.


Yorum: Rüyada Ekmek görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı daha açık ve daha oturmuş cümlelerle izah etmen gerekirdi. Net bir şekilde anlayamadım. Dilersen farklı bir şekilde yazarsan tabir etmeye çalışırım inşaAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada kuzenini görmek

Temuçin
Hocam yengem rüyasın da Yeğenini görmüş yeğeninin karısı ve oğlu da var rüyasın da bu Yeğen i ekmek istiyor karısından eşi yok diyor yengem de oğlum bilseydim ben alırdım ekmeği diyor sonrasın da karanlık bir yere giriyor.Rüya böyle hocam


arifselim
Ekmek, güzel günlerin, huzurun, mutluluğun ve bereketin habercisidir. Ekmek yok denmesi bazı eksikliklerin olmasına işaret eder. Yengenin ben sana alırdım demesi ise, yardım etmeyi sevdiğine alamet eder. Unutma, bunlar sadece birer rüyadır ve kesin anlamlar çıkarılmamalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Yalan Rüya Anlatanın Günahı

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda lisedeki okulumun merdivenlerinden 2.kata çıktım bir banka 2 , 3 öğrenci oturuyordu. Biri sanırım ayaktaydı. Elinde boyu kadar büyük kocaman bir somon ekmeği vardı. ekmeğin yüzeyi büyük kalınlığı da bir karış kadardı yaklaşık. ama ince gözüküyordu sanki pide ekmeği gibi gözüküyordu. Rüyadan uyandığımda saat tam 10.10 du. yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada anne babanın hacca gitmesi

Selamün Aleyküm.Rüyamda lisedeki okulumun merdivenlerinden 2.kata çıktım.Bir banka 2 yada 3 öğrenci oturuyordu.Biri sanırım ayaktaydı. Elinde kocaman boyu kadar bir somon ekmeği vardı.ekmeğin kalınlığı yaklaşık 1 karıştı ama yüzeyi çok geniş olduğundan ince görünüyordu.Pide gibi görünüyordu. Rüyadan uyandığımda saat tam 10.10 du. Bu rüyanın anlamı var mı bilmem ama varsa da
Lütfen sadece mumsema hocaları(yöneticiler vs) yorumlasın!

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kan görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ekmek rüyayı gören kişi için hayırla tabir edilir. Hem rızkın bereketin timsali olarak artarak devam edecek bolluğa hem de hayatın hayırlı, güzel, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşanacağını işaret eden hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede umreye gitmek

rüyada yuvarlak ekmek görmek, rüyada ekmek görmek imam nablusi, nablusi rüyada ekmek gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada boğulan birini kurtarmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ekmek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.