Anasayfa
20 Temmuz 2022, 9:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir?

Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda cin benimle uğraşıyodu banyoya girdim orda bir kadın duş alıyodu yüzünü görmedim ama siyah uzun saçı vardı ve ben kadını cin olarak görüyodum sonra korkumdan ağladım


Cevap: Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir?

Desert Rose
Cin tabiri
Cin görmek, dünya işi ve gururu için hilekar bir kimse ile tabir edilir. Görülen cinin hekim, ihsan sahibi, alim ve hatip olması bundan müstesnadır. Rüyada, cin olduğunu gören kimsenin hilesi çok olur. Cinin kapısının yakınında durduğunu görse, o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir nezri (adağı) olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete delalet eder.Birisinin evine cinlerden girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler. Cine Kur”an öğrettiğini yahut cin tayfasından birisi kendisinden Kur”an dinlediğini görse, reislik ve valilik gibi makamlara nail olur. Cinle sohbet ettiğim gören kimse, yolcu ve sır sahiplerinin durumlarına muttali olan kimseye yakın olur. Cin görmek bazen kara ve denizde yolculuk yapmaya, kapıp kaçırmaya, hırsızlığa, zinaya, içki içmeye, bid”at yerlerine, kiliseye, dükkanlara, güzel sesle türkü veya şarkı söylemeye, zenginliğe ve çalgılara delalet eder. Cinleri görmek hokkabaz ve sihirbazlara delalet eder.Cinlerin Müslüman ve kafirleri, onların emir ve yasakları ve hareketleri arası da tefrik edilir. Şöyle ki; eğer onlardan birisi iyilikle emretse, kötülükten nehyetse yahut hayır ile haber verse o cin Müslümandır. Bunların aksini yapan kafirdir. Cinlerden biriyle evlendiğini gören kimse itaatsiz ve fasık birisine müptela olur.

İmam NABLUSİ


Cevap: Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda içi su dolu kuyunun içerisinde cin olduğunu bildigim varlıklar yasiyordu viranelik bir yerdi diyorumki burda canlı yaşadığına kim inanır ama cnn den muhabirler gelip burada araştırma yapacaklarını öğrendim orayı gezerken korkuyorum önce siyah bir duman arkamda hızla uçuyor cin diyorum yanıma yaklastiginda bir kadına dönüştü sarışın bir kadın oldu korkmuyorum artk senden dedim demekki böyle varlıklar diyorum bana zarar vermiyo bende ondan korkmadim insanlar size ön yargiyla yaklaşıyor hep demekki korkmamak gerek diyorum insanlar onlara zarar veriyo aslinda onlar korkuyomus bebegimin yüzüne elini koyunca korktum bırak onu dedim euzu besmele çektim hemen kızımı kucagima aldım böyleydi yorumlarsaniz çok sevinirim …

Okudunuz mu?  Rüyada arabayla göle düşmek

Yorum: Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir?

arifselim
Rüyada cinlerin görüldüğü ve insanın korktuğu rüyaların çoğu yorumlanmaz ve bu rüyalara şeytani rüyalar denir. Bir tabire göre ise bu rüya insanın zararlı ve şerli kimselerin şerrinden korunması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba ben rüyamda kapali kadin kiliginda cin gördüm ve sürekli seccadenin ustune oturmus bana bakiodu eşime diorumki o kadar dua okudum gitmiyo oda bana dioki ben abdesliyim bana bisey yapmaz diyor seni nasıl çarpmamıs diyor sonra ben ellerimi acio Allah’a yalvariyorum bu son olsun daha namazı birakmicam namazımı kilcam die söz verip duruyorum sonrada uyaniorum sizce nedir anlami


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın en açık yorumu, insanın günahları anlamındadır. İnsanın günahlarından tövbe etmesi gerektiğine ve kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda ablam ben sevgilim bir eve giriyorduk benim kılığımda bir cin vardı benim üzerime doğru koştu ve ben çok korktum ablamla beraber ona vurmaya başladık oda benim sevgilime yaklaştı tehdit etti vurmayı bıraktım sonra sevgilimin üzerinden ellerini çekti ama sevgilim onun yanında durmaya başladı bu ne anlama geliyor


arifselim
Eğer rüyada korkma ve ürkme gibi şeyler yaşanmışsa bunun özel bir yorumu olmaz ve bunlara kabus rüyalar denir. En doğrusu ise uyumadan önce dualarını ederek uyumaktır. Bunlar şeytani rüyalar olup insana zararı olmadığı gibi tabir de edilmezler.


Kayıtsız Üye
Ruyamda dayimin ogluyla bir köye gidiyoruz. 3-4 kadin var kuzenim anlamiyor ama ben anliyorum kadinlar bir garip tipleri yani CİN Lİ kadinlar. Onlar anladigimi bilsin diye ben dua lar ediyorum. Bana kiziyorlar ve sen kötü ruhlu bir kadin ile evleneceksin ve hayatin mahvolacak diyor. Ben gitmeye calisiyorum bize 2 adaklik koyun veriyorlar bunu kes yiyin duzelceksin diyor. Kabul etmiyorum kaciyorum koyunda peşimde ama.


arifselim
İnsanın etrafında bulunan kötü niyetli kimseler veya işlenen günahların bir işareti olarak kabul edilir. Genel olarak ise cinlerin içerisinde olduğu rüyalar şeytani rüyalar olarak tabir edilir. Her halükarda Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada boğazının kesilmesi

Eftelya
Selâmun aleykûm hocam. Annemlerde benim eskiden yattığım odada yatıyordum. Yatmadan önce de rahmetli anneannemin giysilerinden giyebileceğim birkaçını ayırıp sehpanın üstüne koymuştum. Rüyamda kadın şeklinde başörtülü bir cin, o kıyafetlerin olduğu yerde bişeyler karıştırıyordu. "Bismillah, bismillah" diyerek uyandım. Sonra tekrar besmele çekip gözlerimi yumdum. Bu sefer aynı kadın cinin biraz gerisinde bir de erkek cin vardı. Erkek cin zayıf, yaşlı, seyrek uzun kıvırcık saçlı ve saçlarında aklar vardı. Birden bana doğru dönerek "ne istiyorsun?! Hepimiz mi senle uğraşalım?! Yat uyu!" dedi. Tekrar korkarak uyandım. Bu rüyamın tabiri nedir hocam? Bir de ben sürekli olarak rüyamda cinleri görüyorum. Bazen kısa eciş bücüş yaratıklar olarak, bazen tanıdığım insanların suretinde, bazense tanımadığım insanların suretinde. Haliyle artık normal yaşantımda da korkmaya başladım evde yalnızken falan. Bu ne demektir hocam? Sürekli olarak rüyada cinler tarafından korkutulmak? Acaba gerçekten benimle uğraşıyorlar mıdır? Bunlar bir büyü alameti falan olabilir mi? Bir tahmininiz varsa bunu da paylaşırsanız sevinirim. Eğer birileri benimle uğraşıyorsa, bu konuda ne yapmalıyım? Şimdiden Allah razı olsun hocam. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalara kabus rüyaşar denir ve şeytandandır. Aslında endişe edecek ve korkacak hiç bir şey yoktur. Şeytanın hilesi o kadar zayıftır ki ihlaslı olan kulların üzerinde hiç bir etkisi yoktur. Bunu Allah kuranı kerimde buyurmuştur. Evinde temizliğe dikkat et, namazlarını kıl ve evde kuran oku. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsiyi okuyarak uyursan çok rahat edeceksin ve baş ucunda melekler sabah kadar durur bekler. Ayrıca odanda günde bir iki defa hafif sesle ezan okuyabilirsin. Allah’a emanet ol.


Kayıtsız Üye
Ben de rüyamda sarışın bir kadının evime geldiğini onun cin olduğunu anladım.Kadın bana su getirmek istedi tuvaletten su aldı ve ben içmedim sonra et pişirdi ama haram et olduğunu anladım yemedim.Nas felak okuyup dua ettim Allaha.Kadın sinirlendi beni camdan attı.Camdan gülüyordu ama ben ölmedim sonra bir dükkana girdim orada sakallı amcalar vardı Allah seni korumuş sen dua etmişsin böyle ol hep dediler bu ne manaya geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması görmek

arifselim
Rüyan çok hayırlı ve anlamlıdır. Gerçek hayatta da günahlardan ve günahkar kimselerden uzak durmaya ve şeytanın şerrinden Allah’a sığınmaya işaret eder. Daima Allah’a sığın ve ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir komşumla sokakta dolanıyorduk derken yanimda bir mezarlık gördüm mezarlikta siyahlar içinde bir kadın vardı korkunç şekilde cin e ve şeytana dönüşüyordu yanimdaki komsuma musallat oldu sonra bana da musallat olmaya çalıştı ama olamadı ne kadar denese de bana musallat olamiyodu bende o sirada dualar okuyup Allah a sığınıyordum bunun tabiri nedir?


arifselim
Bu rüya gerçek hayatta da doğru ve hakikat olan şeye uymaya, yanlış ve kötü kimselerden uzak durmak anlamında tabir edilir. Eğer rüya sadece korku ve endişeden ibaret ise genellikle bir yorumları olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.Aleyküm rüyamda kapalı teni girimsi gözleri masmavi bir cin gördüm gözlerinin içine bakıp gulhuyu okudum etrafımdakiler uyardı gözlerine bakma diye bir gurup arkadaşı ben korudum sadece çinler bana yaklasamadi dahada tenha köşelere giderken. Abdest aldım ve devamlı nasla felagi okudum bu nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde görülmesi hayırlıdır. Hem kendin için günahlardan sakınmaya ve hemde çevrendeki kimselere yardım ve destekte bulunmaya ve bir kimseye yine iyilikte bulunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Muhammed DAL
Şimdi böyle at arabasındayım ama modern bir şey yani neyse bir arkadaşımdan ayrılıyom ayrılırken böyle yanında bir sürü siyah yüzünü felan görmediğim cinniler var sonra ben otobüsteyim bir anda böyle içimden ihlas suresini okuyom besmele çekiyom sonra benim kafam eğik yere bakıyom cinni bir kız var kafamın üstünde Sonra ben içimden besmele çekip ihlas okurken çıldırıyo bu sinirleniyo ben kendimden emin bir şekilde besmele çekicem sesli bir şekilde ama yok ağzımı bile açamıyom ağzımı açamayınca bir tırsıyom tam ağzımı açtım tekrar kendimden emin oldum söylicem besmeleyi O anda uyanıyom ve besmele söyleyerek uyanıyom


arifselim
Bu rüyanın tabiri yoktur çünkü bu kabus bir rüyadır. Cinlerin görüldüğü rüyaların çoğunluğunun yorumu olmaz. Bu rüyalar şeytandandır ve sadece insanı korkutup tedirgin edebilir o kadar. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyaların En Doğru Çıktığı Zaman

Ninfa
Ruyamda kuz arkadaşimin evindeydim , birkac komsusu gelmis ve ortak bir bayan arkadisimiz daha vardi.. ortak bayan arkadaşimiz evinde korkarak kaldigini anlatiyordu ( cinden ) ben de sacmalamamasini, kendi kendini korktugunu soyleyip alay ediyordum :)) o esnada kapida birisi belirledi , koltuktan kafami uzatarak baktığımda kapali,peçeli, yuzu kap kara gozleri parlak bir kadin ile yuz yuze geldim ve ustume çullandi.. nas suresini okudum ve uyandim. 3 gundur kalabalikta bile korkuyorum , ne okabilir ?


arifselim
Bu kabus bir rüyadır ve ne anlamı nede yorumu yoktur. İçinde cinlerin olduğu ve kişinin çok korktuğu rüyalar tabir edilmez. Aslında hiç anlatmamak ve sormamak gerekir. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okursan Allah’ın izniyle korkular dağılıp gider.


Yamki51
Rüyada 2 tane güzel Bayan ama onlar cin ellerinde bir heykel dusurup kiriliyor ve bende kirilan heykeli onlara koklatiyorum ve beraber yataga gecciyoz iç çamaşır var uzerimizde birinin omuzlarinda yaralar var ve biraz yatakta oynasiyoz evli çift gibi biri karisma benziyor karima benzeyende yara izi felan yok ben karimla ilgileniyorum ayni yatakta 3 muzde duruyoruz hemen yanimizdaki kanepede bir erkek kafasini ellerinin arasina almis uzgun gibi oturuyor sonra uyandim


arifselim
Bu rüyana özel bir tabir edemeyiz. Sadece genel olarak böyle bir rüya işlenen günahlara ve tövbe edilmesi gerektiğine işarettir denilmiştir. Kabus olarak da kabul edilen bu tür rüyaları önemsememek ve anlatmamak gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam rüyamda bir cin kabilesi gördüm bulundugum mahalleye yerlesmek istiyorlarmis
Daha sonra onlarda bir kaç tanesiyle konuştum fakat ikna edemedim daha sonra Allah’a dua ettim nolur biza yardım et diye.
Bunu der demez hemen başka bir cin kabilesi geldi fakat bunlar müslümanmış. Diğerleriyle savaşa tutuştular fakat kâfir cinler bu müslüman cinlerin hepsini yaktı.
Ve benimle bir anlaşma yaptılar akşamları mahallede cinlerin olmasını gündüzleri ise insanların olmasını kararlaştırdık.
Yorumu nedir hocam çok merak ediyorum


arifselim
Merhaba. bu rüya genellikle rüya sahibi için yakın bir zamanda biri ile kavgaya tutuşmasına ve sorunlar yaşamasına alamet olarak tabir edilir. Ayrıca insanın günahlarından tövbe etmesi gerektiğine ve helal ile harama da dikkat dikkat etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve kan görmek tabiri nedir

Kayıtsız Üye
İyi günler.rüyamda bir erkek çocuğu gördüm ama aslında insan değildi anne anne diye bağırıyordu başımda ben uyuyordum uyandım odaya girdi peşimden odanın kapısına gittim donup bakıyordu bana anladım dedim ne olduğunu rüyamda arkamı döndüm geri …


arifselim
Hayırlı günler. Böyle rüyaların anlamı da yorumu da yoktur. Hatta böyle rüyaları hiç kimseye anlatmamak ve üzerinde de hiç durmamak gerekir. Eğer benzeri kabus rüyalar görülüyorsa uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okunmalıdır.


Kayıtsız Üye
Benimle sürekli uğraşıyorlar bazen zehirli hayvan kılığında genelde de babamın kılığında geliyorlar rüyada oluyor bu hep ve ben çığlık atarak uyanıyorum genelde sabah namazından sonra oluyor sürekli adet dönemlerim pek olmuyor ne yaptiysam hocaya gittiysem geçmedi ?


arifselim
Bunun Allah’ın izniyle çözümü vardır. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi oku ve uyu. Allah’ın izniyle bir daha rahatsız edici kabus rüyalar görmeyeceksin. Bir diğer tavsiyede odanda günde bir veya iki defa hafif bir sesle ezan oku. Adetli olsan da ezanı okuyabilirsin odanda. Bunları ayrıca önemseme.


Kayıtsız Üye
Admin kolay gelsin ben 2 seneden fazla önce bir kiza aşık oldum 2 sene kadar sevdim ama beni hep reddetti bugün ona hislerimi yeniden söylemek istedim ama söylemedim okuldan sonra eve geldim uyudum akşam 10 gibi degisik rüyalar görmeye başladim sonra odamda kendimi yatarken gördüm içeri koridordan bir kız sesi ismimi soyleyip gel konuşmak istiyorum die defalarca söyledi yataktan kalktim sonra vazgeçtim geri yatttım karanlıktı bir şey görmedim ama kahkaha atarak sevdigim kizin ismini soyleyerek boşver onu ben varip diyerek dudağımdan öptü daha öncedende bu tarz rüyalar görmüştüm


arifselim
Bu rüyalar şeytani rüyalardır anlamsız ve ve değerleri yoktur. Bunları gördüğünü kimseye de anlatma. Uyumadan önce mutlaka yedi sefer ayetel kürsi okursa çok faydasını göreceksin ve rahatlayacaksın Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
Merhaba benm kız kardeşim dün gece rüyada birini görmüş odaya girmis kardesim ciglik atmis yardim istemis kimse yokmus ondan sonra cin benim odama girip beni bicaklamis oldurmus bende yardim istemisim ve en sonunda uyanıp bagirdi biz gjttik yanina sakinlestirdik yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

arifselim
Merhaba. Buda diğer rüyaların çoğu gibi ancak kabus ve şeytani rüyalardan kabul edilir. Böyle rüyalar gören kişiyi çokça etkileyebilir veya rahatsız edebilir ancak bir mana ve yorumları olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda şuan içinde insanların yasadigi bir evi virane olmus halde gördüm. Ben o eve gittim selam verdim alan olmadi yuksek sesle dua okudum giren cikan olmadi sonrasinda 1 kadin cikti bana yiycekler uzatti salcali ekmek gibi. Ben onlari aldim asagi indim sonra aklima bisey geldi sormak için geri ciktim 2 arkadaşimda vardi yanimda sonra kapiyi caldim kadin geldi konustuk iceri davet etti korka korka girdik insan formunda bir suru kadin erkek cin otruyolar bizde oturduk ben orgu ormeye baslasim gir bir koku vardi oda da sonra erkek cin geldi benim sacim acikti kapattik yine ikram verdiler bu arada o cinlerinden saclari kapaliydi. Arkadas gibi bisey olduk. Ikramdan çok azcik yedim. Digerleri tamamini yedi. Uyandim.


arifselim
Merhaba. Bu rüya insanı günahlara sürükleyen bir çevreye veya arkadaşlara işaret eder. Tövbe istiğfar etmeye, manevi açıdan kendisine çeki düzen vermeye ve çevresine de dikkat etmesi gerektiğine tabir edilir. Yinede Allah’tan rüyanın hayrını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda hastanedeyim
Bi anda yerde bocek vb hasereler cikiyor
Tam o anda bir CİN cikiyor beyaz elbiseli bir kic cocugu

Ve gozleri ile bakarak temizliyor
2 defa tekrar etti bu olay
Ne anlama geliyor çok merak ediyorum


arifselim
Böyle bir rüyanın yorumu olmadığını düşünüyoruz. Bu kabus ve şeytani olarak kabul edilen ve tabir edilmeyen rüyalardandır. Yinede Allah’a havale etmek ve ondan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bizim bir apartmanimiz var ve biz 4. kat da oturuyoruz ama rüyamda bir aralar oturduğum 5. kattayim ve orda yatıyorum.Salonda bir erkek cin var. Bu erkek cin zincirlenmis kolu bacağı falan ben ordan kaçmak için karsisindan geciyorken üzerime ziplamaya çalışıyor falan ben AllahuEkber diyip ordan geciyorum ve daha çok deliriyor. Ben 4. kata yani bizim eve inicem ama ben anliyorum ki ben 3. kattayim ama evin dizayni 5. kattaki gibi. Yani yukari cikmam gerekiyor.Ben yukarı cikiyoken arkamdan birilerinin geldiğini anliyorum ve hemen kapıyı çalıp içeri giriyorum.Içeri girdiğimde 2 kadının namaz kıldığını görüyorum sonra annem bana diyoki cinler kusuyolar .Ben kapinin gözünden bakıyorum bir tane kadın cin tam kapinin önünde önünde azından bir şeyler cikariyo arkasındaki kadın cinde gözlerimin içine bakiyo ben o ara AllahuEkber diyorum ve uyanıyorum uyandığımda da Allahu Ekber demeye devam ediyordum. Bir de şöyle bir şey var ben her gece Ayetel kürsü felak nas okurum . Hatta o gece bilmediğim yeni dualarda okumuştum.Uzun oldu ama benim için çok önemli ne anlama geliyor ve belki yorumlamada işinize yarar 19 yaşındayım ve kızım

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak istediğini görmek

merhaba bizim bir apartmanimiz var biz 4. katta oturuyoruz.Ama bir ara 5. katta da kalmıştım rüyada 5. katta yatıyorum.Salonda bir tane erkek cin var zincirlenmis kolları ayakları falan .Ben onun karşısından geciyoken bir taraftan da AllahuEkber diyorum . Bu daha çok sinirleniyor üzerine atlamaya çalışıyor. Neyse ben sonra 4. kata inicem ama ben anliyorum ki ben aslında 3. kattayim ama evin dizaynı 5. kattaki gibi. Arkamdan birileri geliyor ben hemen kapiyi çaldım annem açtı kapiyi kapattım salonda 2 tane kadın namaz kılıyor.Sonra kapinin gözünden baktım kapinin tam karsininda cin kadın azından bir şey çıkartıyor.Arkasında ki cin kadında gözlerimin içine bakıyorben Allahu Ekber diyorum o ara sonra uyandığımda da demeye devam ediyordum. Ben her gece Ayetel kürsü nas felak okurum 7şer kez hatta o rüya gecesi baska dua sureleri de okumuştum Uzun oldu okuduğunuz ve yorumladiginiz için şimdiden cokkk teşekkürler bu arada yorumlamada belki yardımcı olur 19 yaşındayım ve kızım


arifselim
Merhaba. Rüyada böyle şeyleri görmenin en açık anlamı şeytani bir rüya olmasıdır. Elbette seni çok etkilemiş olabilir ancak Allah’ın izniyle hiç bir zararı yoktur ve kimseye de anlatmaman daha uygundur. Şeytanın hilesi ihlaslı kullarının üzerinde etkili değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm ben rüyamda yanımda benle beraber 2 kişi daha var
karşımızda 3 tanede 3 kadın var mavi gözlü çok güzelller ama
o 2 kişi onlarla zina yapıyor 2 siyle 3 olanda bana teklif ediyor
bende kabul etmiyorum ben evliyim zina günah diyorum
oda bana evlen benimle diyor bende kabul etmiyorum
peşimi birakmıyor sonra hangi dine tabisin diyorum
musevi oldugu söylüyor müslüman olurmusun diyorum
evlenelim bakarız diyor onunla evlenmedigim taktirde
aileme ve çocuklarıma zarar verecegini söylüyor

Okudunuz mu?  Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Senin çevrende işlenen günahlara, haramlara ve günahlara seni teşvik eden kimselerin varlığına yorumlanır. Bu rüya uyarıcı nitelikte kabul edilir ve bu şekilde ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sabah eşim işe gittikten sonra mutlaka dua okuyup yatarım yine duamı okuyup yattım yatagimin dibinde sanki birileri gidip gidip geliyordu tekrar dua okudum hafif gözümü araladım kapının ordan bir kaç kişi geçti ama onların içinde tuhaf bir şey olduğunu hissettim tekrar dua okudum biraz geçtikten sonra banyodan su sesi duydum kalktım baktım banyoda kadına benzer simsiyah başında mavi bir eşarp vardı birden göz göze geldik korktum yüzümü yıkayıp aşağıda kayınvalidemler var oraya indim eşim kayinvalidem birde torta yaşta tanımadığım bir kadın ile sohbet ediyordular kocam beni görünce ne oldu diye sordu rüya dedim gerisini konuşamadım sonra eşimde tekrar sormadı sanki anlatmamı istemiyor gibiydi. Sonra telefon çaldı ve uyandım.


arifselim
Bu gördüğün rüyan tamamen bir kabus ve şeytani bir rüyadır. Böyle rüyalar tabir edilmez ve en doğrusu da önem vermemek ve hiç kimseye anlatmamaktır. Elbette insanı çok etkilemiş olabilir ama Allah’ın izniyle insan hiç bir zararı yoktur sadece o an verdiği bir huzursuzluk olabilir. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kayıkla denize sıfır çok güzel manzaralı bir eve geliyoruz yanimda babam var. Burası artik benim evim baba diyorum. Içeriye girdiğimizde eşyalar oynuyor yerinden biz balkona koşuyoruz. 3 tane kara çarşaflı kadın arkamızdan koşuyor balkona. Bir tanesi üzerime saldırıyor yüzünü çok net görüyorum. Kendimi savunurken onu aşağıya atiyorum. Aşağı baktığımda yerde yatıyor o düşürdüğüm ve diğer ikiside onun basında yukarı bana doğru bakıyordu. Orda uyandim ve anlamını çok merak ediyorum


arifselim
Rüyayı gören kişinin huzurunu ve rahatını bozmaya çalışacak, onunla tartışacak ve hatta kavga edebilecek bazı kimselerin varlığına tabir edilir. Bundan başka bir yorum yapabilmek için gören kişiye özel yorumlanmalıdır. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kuzenini görmek

KingVizyonTv
Merhaba iyi akşamlar rüyamda çalıştığım iş yerindeydim yaşlı bir kadın yanıma geldi ben onu gördüğüm anda Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla dedim yanıma geldi bana telefonumun kilidini açar mısın dedi içimde onun yalan söylediğini biliyordum daha çok cin olduğunu hissediyordum telefonunu elime aldım eski bir telefon şifresi ne dedim bana rahman rahim dedi onu dediği anda koşmaya başladım biraz koştuktan sonra arkama döndüm ve o yaşlı kadınında koştuğunu bastona ihtiyacı olmadığını gördüm benimle aynı hızda koşuyordu sanki telefonu ona doğru fırlattı. Bir süre sonra arkamda 2 yada 3 kişi daha belirdi ama onların yüzünü görmedim sonra yüksek bir yere çıktım insanlar bana ulaşmaya çalışıyordu bende Allah’im benim günahlarımı affet dedim ve uyandım…


arifselim
Merhaba. İki şekilde tabir edilir. Birincisi günahların ve kötü kimselerin olduğu bir çevre içerisinde olduğuna ve sana bir hatırlatma olduğuna işaret eder. Diğer yorumu ise gerçekte de yardım ve desteğe ihtiyacının olduğuna yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimdeyim .gece saatleri falan olmalı.eşimi işten dönmesini bekliyorum herzamanki gibi…Birden kapımızın zili çaldı bende eşimdir diye düşünerek sol kucağımda ufak erkek çocuğumla beraber kapıyı açıyorum.Kapının dışında başı kapalı bir kadın…Apartmanın ışığı yanmıyor… Kadın kapıdan içeri girerek birtaraftan sanki evin içinde birşeyler ararcasına bakınıyo..Sol kucağımda oğlum olduğundan Sağ elimi kadına uzatarak onu tekrar kapıdan dışarı itmeye çalışıyorum..Bu arada kalbim öylesine bir hızla carpıyorki anlatamam.Birşeyler söylemeye çalışıyorum çıkması için nutkum tutuluyor ağzımdan bir kelime çıkartamıyorum…bismillahirrahmanirrahim diyorum kadını itmeye devam ederken..Sonra uyandım.. Halen etkisi altındayım…yatmadan önce aklıma geldikce her gece euzubesmele çekerek ayet-el kürsi okuyarak yatarım…Yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Yakın çevrendekilere karşı temkinli olman gerektiğine dair bir işarettir. Güvendiğin ve güvenmediğin evine rahatça girip çıkmaktan çekinmeyen herkesi süzgeçten geçirerek kimlerin sana karşı kötü niyet beslediğini anlamaya çalışarak kendini güvence altına almalısın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda dedemin eski evine arkadaşlar kalmaya gidiyoruz köy evi burası.Akşam olduğu zaman pencerenin kenarında dış tarafta mavi büyük bir örümcek görünüyor onu seyrederken dışarıdan vücudu yeşil saçları kızıl gözleri siyah bir kadın camın kenarında beliriyor ve örümceği yiyor. Sonra biz bundan korkuyoruz evin içine girmiyor hep dışarıdan pencere kenarından bakıyor. Biz dışarı çıkıyoruz Ayetel kursi okuyorum bir dumanla kayboluyor yerde bir iskelet görüyorum sonra tekrar geliyor bu sefer okumama rağmen gitmiyor. Gece bittik ten sonra evden biraz uzakta adını sesleniyorum. Adı Müslüman adı. Çık ortaya diye bağırıyorum yerden bir yılan çıkıyor ve konuşmaya başlıyor ben eskiden beri buradaydım falan diye yılan dişleri insan dışı gibi. Vurmak istiyoruz tüfekle yine kayboluyor dumanla. Uyanıp tekrar uyuduğumda bu sefer kendi evimde uyuduğum pozisyonda geliyor ben yatağımda kapıya bakıyorum onun sesi geliyor. Sağ gözüm hiç görmezken sol gözüm sanki bir resme bakıyor başımı oynatsam da hep aynı yeri görüyor. O sıra rüyamın içinde annemin gelindiğini duyuyorum yanıma oturmasını istiyorum oturuyor ama onu göremiyorum sağ gözüm kapıya kilitlenmiş gibi. Beni görmek ister misin geleyim mi gibi şeyler söylüyor. Çok kısa bir an beyaz elbiseli biri görünüp kayboluyor onun hariçinde boş kapıya bakıyorum hep. Çok dualar ediyorum ama gitmiyor. Nasıl uyandım bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Dört büyük melekleri rüyada görmenin hükmü nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Sonu aydınlığa ve feraha çıkacak bir rüya olması dolayısıyla hayırlı bir rüya olarak kabul edilen rüyalardan biridir. Var olan ve şu an sıkıntısını çekmekte olduğun sorunlarının er ya da geç geçeceğine ve senin huzuruna tekrar nail olacağına delalettir. Rüyanın başka bir tabiri de her ihtimale karşın çevrendekilere karşı gözün açık olmalı. Art niyetini hissettiğin kişileri kendinden uzak tutarak sana zarar vermelerine mani olmaya çalışmalısın. Rüyanda sana musallat olmaya çalışıp huzursuz eden kişi gerçek hayatına tekabül edebilmesi muhtemeldir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada kadın cin görmek, rüyada kadın kılığında cin görmek, rüyada dişi cin görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ak Sakallı Bastonlu Dede Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.