Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:42
missa09
Abone

Benimle Hep Dalga Geçildi

Benimle Hep Dalga Geçildi

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Ben Mezun Olan Bir Kardeşinizim Bu Hayatı Hep Zorlanarak Yaşadım Yeri Geldim Ağladım Yükü Taşıyamam Dedim Taşıdım Ortaokul 6.Sınoftan İtibaren Mezun Olana Kadar Tüm Sınıf Arkadsşlarım Dalga Geçti Özel Konularımla Tipimle Derslerimle Ettiğim Her Sözde Dalga Geçtiler Onlar Yüzünden Ben Çok Değiştim Herşeyden Şüphe Duydum Duygularımı Gizledim Psikolojik Sorunlar Yaşadım Ki Hala Yaşıyorum Allahıma Havale ettim onları Birde Dolandırdılar Beni Hakkımı Sonuna Kadar Haram Olsun Asla Helal Etmiyorum Etmeyeceğimde Bunlar Nasıl Azap Bekliyor Bunları Acaba?

Okudunuz mu?  Eşimle aramızdaki soğukluk

Yorum: Benimle Hep Dalga Geçildi

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm kardeşim,benzer şeyler benim başıma da geldi.hayatimda günahlarım da tövbe ettğim ; şimdi günahlarıma bakıyorum , yaşadığım sosyal eziyetler , kul haklarına bakıyorum birden umutlaniyorum.bu yaşadığım eziyetlerin günahlarımı hafifletmesini bekleyerek.vesselam sen tasalanma.


Yorum: Benimle Hep Dalga Geçildi

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm kardesim,

Okudunuz mu?  Geçmişte kılmadığım namazları nasıl kılarım

Onlari nasıl bir durumun bekledigine bence takılmamalisin. Aksine şükür et ki, seni Allah’a yaklaştirmiş bazi durumlar. Aman kardesim, kibirlenmede. Sadece Allah’a havale et ve onlarinda da doğru yolda olabilmeleri için dua et ve daima Rabbimden hayirlisini dile. Rabbim seni de cümlemizi de hayirli merhametli insanlarla karsilastirsin ve öyle kullarindan eylesin.

Okudunuz mu?  Annem beni sevdiğime vermiyor

Allah’a emanetsiniz.

Bu kategoride yer alan Sabrı cemil mi sabrı celil mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Benimle Hep Dalga Geçildi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.