Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:49
sizden01
Abone

Dalga nedir? Dalga geçmek günah mıdır? Nasıl dalga geçilir?

Dalga nedir? Dalga geçmek günah mıdır? Nasıl dalga geçilir?

OxyGen`s
Arkadaslar yaşlı teyzeler su içiyodu. Bizde dedikki arkadaşımla kendi kendimize su öyle içilmez. Önce suya bakıcaksın hani peygamber efendimzi bakıyormuş ya . Sonra suyu doldurcaksın tabi boş bardağa bakmıcaksın dedik. Gülüyoruz bu arada tabi. Sonra 3 defada oturarak içiceksin dedik. Bu durumda dalga geçmiş olmadık dimi ?

Okudunuz mu?  Şekilli Arapça İsimler

Cevap: Burda dalga geçmiş olmadık dimi ?

SoruSoran
< boş bardağa bakmıcaksın dedik >
Bu kısma güldünüz sanırım. O zaman olmaz tabi, vesvese yapmayın. Sadece latife etmişsiniz.
Misal..
< Bir gün bir yaşlı kadın Hz. Peygamber’e gelerek: Ey Allah’ın Elçisi! Dua ediver de Allah beni cennetine koysun dedi. Peygamberimiz de: Yaşlılar cennete giremez şeklinde cevap verince kadın ağlayarak geri döndü. Hz. Peygamber bunun üzerine hemen şu açıklamayı yaptı: Ona söyleyin; insan cennete ihtiyar değil, gençleşir de öyle girer. >


dalga geçmek günah mı

Bu kategoride yer alan Şafii mezhebinde sünnet olan abdest almadan güsülden sonra namaz kılınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dalga nedir? Dalga geçmek günah mıdır? Nasıl dalga geçilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.