Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Benimle Dalga Geçiyorlar

Benimle Dalga Geçiyorlar

SerapGrkm
Öncelikle merhaba. Ben size çoğunlukla karşılaştığım ve nefret ettiğim sorunu anlatacağım. Şimdi her insanı Rabbimiz özene bezene yarattı. Benim yüzümdede 3 tane ben var. Yüzüme direk bakilınca 2 si belli oluyor. Ve senelerdir sırf yüzümdeki benler yüzünden bana çirkin diyerek beni aşağılıyorlar. Bu durum beni çok üzüyor. Bunun günahı nedir? Bu durumda ne yapmak gerekir? Allah a dualar etsek o kişleri cezalandırıp günah yazar mı?

Okudunuz mu?  Bayanların rukuda tam eğilmemesi

Cevap: Benimle Dalga Geçiyorlar

imam
Dalga geçenler cezalarını bulacaklar merak etme. Çünkü eseri kötülemek, bir nevi eserin sahibini kötülemektir.
Sen benlerinden rahatsız isen aldırabilirsin


Cevap: Benimle Dalga Geçiyorlar

rüzgargülü88
insanlarla alay etmek islam dininde kesinlikle yasaklanmıştır, haramdır günahtır kötü huylardandır.
detaylı bilgi için bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim

Okudunuz mu?  Ağza 3 defa yerine 2 defa su almak


bu arada Allah hakkında, "özene bezene yaratmış " ifadesini kullanmak doğru değildir, Allahü teala özenmez çalışmaz çabalamaz dikkat edelim inşaAllah.
sen onların alay etmelerine aldırış etme üzülmeye değmez


Cevap: Benimle Dalga Geçiyorlar

Şema
Ey mü’minler, bir topluluk diğer bir topluluğu alaya almasın, belki de onlar kendilerinden daha iyidir. Kadınlar da kadınları alaya almasın, belki onlar kendilerinden daha iyidir. Kendi kendinizi ayıplamayın. Birbirinizi kötü lâkaplarla çağırmayın.

Okudunuz mu?  İçki içilen bir mekanın işi yapılırmı kazanılan para harammı

Hucurât Sûresi, 11

Dalga geçen mutlaka dünyada ölmeden kendisi ile dalga geçilir ve ahirette de cehennemi boylar. (Helallik dilemezse)


loser
@Şem’a
Ne zaman arkadaşlarla sokaklarda ellerinde tesbih, saçların yanları kazınmış, kapkara suratlı, çakma nikeları giymiş aptal aptal bekleyen kekoları, serserileri görsek dalga geçip güleriz. Ne yani bu alkolik, madde bağımlısı, hırsız kekolardan helallik mi alacaz? Almazsak cehenneme mi gidecez? Helallik almaya gitsek 5 tl ver diye adam bıçaklarlar. 2 dal sigara için adam öldürürler. Savunmasız gördüğü kişileri zevkine darp ederler veya karşı cinsse sözleriyle taciz ederler. Benim gözümde onların derecesi köpeğin de altında. Susuzluktan ölseler bir avuç su vermem. Hepsinin canı cehenneme.

Okudunuz mu?  Hafızların kullandığı mushaf-kuran hangisi?

Kayıtsız Üye
///Loser;
Kusura bakma ama seninde onlardan bir farkın yok o zaman!

O bıçakla bıçaklamış sen arkadan-uzaktan sözle bıçaklamışsın ne anladık yani illa kan mı akması lazım. Niye hor görüyorsun ki görme kardeş diline sahip çık!dil senin değil mi?


loser
@Misafir üye
Afedersin ama gelip de burda tecavüzcü, katil, gaspçı, hırsız kekoları savunma. Onlar her haltı yapmasa ben arkalarından öyle şeyler düşünmem merak etme. Birgün tek başına bağcılara, adanaya, samsuna gidip kekoların, serserilerin yanından geç de gör neler olacağını. Hepsinin canı cehenneme.

Okudunuz mu?  Burna su verince sümük gelmesi

Kayıtsız Üye
Siz Allah’a güvenin. Kimseyle dalga geçmeyin. Herkes bu dünyada da ahirette de hakettiğini yaşar. İnsan gibi yaşarsan insan gibi ölürsün. Köpek gibi yaşarsan köpek gibi ölürsün.


Kayıtsız Üye
Loser/;

Haklı olduğun taraflar var fakat küfür edip-ağzını bozmak zorunda değilsin değil mi?

Okudunuz mu?  Şeyhler yalan mı söylüyor?

Bu seni yükseltmez düşürür sen tebliğini et,Allah’tan onlar için hidayet iste.Cehennem varılacak en kötü yerdir neden sözün güzeli dururken küfür-kötü söz,kötü temenni.bizler peygamberimizi örnek almalıyız.Bela okuyucular olmamalıyız ve tabi ki onların yaptıklarını onayla demiyorum ama senin yaptığın da doğru değil.git onlara tebliğ et,kötü davranma ve cehennam ateşinden uyar!

Okudunuz mu?  Allah'a sığınmak için okunacak dualar

Kayıtsız Üye
Hadisede buyuruyor….
Kötülük yapan kötülük bulur
Kim kötülük yapmışsa kendine zülm etmiştir
Sabret kardeş Ayete kürsi oku
Allah Biliyor Görüyor onun Yaptığı kötülük karşısında ona fazlasıyla cezalandırır


dalga geçilmemek için dua, dalga geçilmekten kurtulma duası, kerem önder

Bu kategoride yer alan Günah olduğu bilindiği halde işlenen günahın tövbesi kabul olurmu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Benimle Dalga Geçiyorlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.