Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

İnsanlar benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım ?

İnsanlar benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım ?

İlhan 1995
Hayırlı günler. Ben askere gidecekken son anda karar değiştirip tecil ettim özel nedenlerden dolayı. insanlar bana ya istediğin şey olmazsa ya istediğin şey olumsuz olursa sen neden böyle karar verdin? gibisinden şeyler söylüyorlar. Ama ben inanıyorum Allah benim durumumu görüyor Bana yardım edecektir. Bu bana Kafii Ne yapmalıyım yardım edin ?

Okudunuz mu?  Kasten kötü düşünmek günah mıdır helal mıdır ?

Yorum: İnsanlar benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım ?

mum
Bu dalga geçmek değildir. Dinimizde bir işe başlamadan bir işe karar vermeden önce istişare yapılır, istişare olumlu ise istihare yapılır buda olumlu olursa gereken yapılır. Sende bunları yaptıysan milletin ne dediğine aldırma.

Okudunuz mu?  Namaz surelerinin sırası

Yorum: İnsanlar benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım ?

Kayıtsız Üye
Bu muydu be tek derdin be adam bazıları dayanılmaz sıkıntılar ve sinir krizlerine giriyor Acıları nefret olup derinlere inenlar var Alay eden kişiye karşılık Deki Allah ım bana yapılan kötülüğe karşılık sabrediyorum karşılıkta vermiyorum o kişiyi sana hevale ediyorum de eyer bu kişinin harbiden Kaşıntısı varsa Sende hakkını ara korkak gibi olma unutmaki çok iyi olursan ezilirsin çok kötü olsursan üzülürsün Tek takılma aklını çalıştır toplu takıl ve bunu bilki sürüden ayrılanı kurtlar yer

Okudunuz mu?  Zina yapılan kişiyle evlenilirse zina günahı af olurmu yada hafiflermi?

hep dalga konusu olma

Bu kategoride yer alan Sedef hastalığımın geçmesi için ve çocuğumun uslanması için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanlar benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.