Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Sedef hastalığımın geçmesi için ve çocuğumun uslanması için dua

Sedef hastalığımın geçmesi için ve çocuğumun uslanması için dua

Kayıtsız Üye
Merhaba. Benim çok yaramaz ve söz dinlemeyen ders çalışmak istemeyen bir oğlum var.Beni o kadar zorluyor ve yoruyor ki bundan dolayı sedef oldum .Her ikimiz içinde şifa duası istiyorum lütfen. Çok ihtiyacım var.Allaha emanet olun….

Okudunuz mu?  Mezi Akıntısı Nasıl Kesilir ?

Yorum: Sedef hastalığımın geçmesi için ve çocuğumun uslanması için dua

zorunluyolcu7
Kardeşim hayırlı geceler, namaz sonunda senin için dua edecem, İnşAllah en kısa sürede sağlığına kavuşursun çocuğun için dua ederim ama bu daha çok onun elinde olan bir şey ama hastalık elimizde değil.

Okudunuz mu?  Kocanın karısından dinen çocuk isteme hakkı var mıdır?

Allah yardımcınız olsun.


Yorum: Sedef hastalığımın geçmesi için ve çocuğumun uslanması için dua

Kayıtsız Üye
Okunacak dua

Bismillahişşafi bismillahil mugafi. Bismillahil vafi bismillahillezi la yadurru muasmihi şey’un fil ardı ve la fissemai ve huvessemiul alim


Yorum: Sedef hastalığımın geçmesi için ve çocuğumun uslanması için dua

Omer Faruk
Güzel kardeşim,

Okudunuz mu?  Kadına şiddete ilişkin çözüm yolları

< .Beni o kadar zorluyor ve yoruyor ki bundan dolayı sedef oldum >
Bu sözünüz, sıkıldığınızı, yol bulamadığınızı, acizliğinizi ve ümitsizliğinizi haykırıyor. Hepimiz zaman zaman bu tür imtihanlarla karşılaşırız. Ancak Allah Kur’an’da : "Onlara (iman edenlere) bir musibet isabet ettiğinde, Allah’tan geldik, Allah’a döneceğiz!…! (ayet) diyor. Sabır yatmak, hareketsiz kalmak, dua etmek değildir.

Okudunuz mu?  Sabah kalktığımızda annemin ve benim ayağımda kına vardı bunun nedeni ne ?

Özellikle çocuk eğitiminde, önce çocuğunuzu tanımanız gerekir. İşte sizin ŞİFA DUANIZ budur. Çocuklar aynen sizin gibidir. Eskiler: "bazan zorlamayla ancak pabuç yırtılır" derler. Çocuğunuzun ders çalışması için neden bu kadar kendinizi yoruyorsunuz. Siz temel davranışlarıyla ilgilenin zaten gerisi kendiliğinden gelir. Çocuklara fiziksel ceza en zararlı yoldur. Çok konuşmak, nasihat çekmek zararlıdır. Çoğunlukla yüz mimiklerinizle konuşmalısınız.

Okudunuz mu?  Hz. Vahşi kimdir? Kısaca hayatı

Koyduğunuz kuralları iyi düşünüp koyduktan sonra da vazgeçmemelisiniz. Çocuk genellikle bizler gibi kurallardan hoşlanmaz onu kırmak için her yolu dener. Bunlar sizin için kısa tavsiyelerdi. Şimdi size daha önemli bir kitap ismi vereceğim. Çocuklarım küçük iken ben de çok faydalanmıştım. Etkili Ailelerin 7 alışkanlığı. Bu kitabı eşinizle adım adım uygulayın 3, 4 ay içinde pek çok şey yoluna girecektir. Bu en GÜÇLÜ DUANIZ olacak. Bundan sonra ise çocuğunuza her gün yatmazdan önce peygamberimizin hayatını, sahabeleri anlatan kitaplar okuyunuz.

Okudunuz mu?  Borçlardan kurtulmak için okunacak dualar

ALlah’a emanet olunuz.


sedef hastalığı için dua, sedefte şifa duası, Allah..sifa.sedef.sebepler.

Bu kategoride yer alan Rüyada Birşeyin üstüne Bastırması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sedef hastalığımın geçmesi için ve çocuğumun uslanması için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.