Anasayfa
16 Şubat 2022, 7:15
missa8
Abone

Eşimle aramızdaki soğukluk

Eşimle aramızdaki soğukluk

Kayıtsız Üye
esimle aramiz acik bana çok soguk davraniyo kizimla ve benle konusmuyo.ayni evde yabanci gibiyiz kalbini yumusatacak bizi birbirimize isindiracak dua istiyorum sizden lütfen


Cevap: Eşimle aramızdaki soğukluk

r1dv4n06
Bir kimse eşinden yakınlık ve sevgi göremiyorsa bir bardak yada sürahi suya786 defa Bismillahirrrahmanirrahim okuyup içirir ise,eşi ona karşı sevgi ve iliği duyar.Bu işlem 7 gün devam edilirse çok daha faydalı olur.

Okudunuz mu?  Çeçenistan şehit isimleri

Taha suresinin 39.ayeti olan; Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni 41 defa bir suya okunur ve içilir.

"Ya Vedud, ya Vedud, ya Vedud." şeklinde bu İsm-i şerifi sık sık tekrarlama tavsiye edilmiştir. Birde "La Havle Veka kuvvete illa billahil aliyül azim"duası sürekli okunur. Çünkü bu duanın içinin ferahlatması ve sıkıntıları daha az dert etmeyi sağlayan çok faziletli bir duadır.

Okudunuz mu?  Erkek arkadaşımla oruçluyken öpüşürsem orucum bozulur mu ?

Bununla birlikte Resulullah Efendimiz (S.A.V) geçimsizliğe karşı her gün 3 ihlas ve 1 Fatiha Suresi okumanın çok faydalı olacağını buyurmuştur.


ve elgaytü aleyke mehabbeten minni, vel kaytu aleyke mehabbeten minni, ve elkaytu aleyke mehabbeten minni

Bu kategoride yer alan Cennette muhabbet kuşuma kavuşabilir miyim ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle aramızdaki soğukluk Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.