Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:14
missa6
Abone

Eşler arası soğukluk için dua

Eşler arası soğukluk için dua

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bir dua için rica ediyorum eşim başka bir kadını seviyor. Aile içi sevgiyi artıracak dua istiyorum.


Cevap: eşler arası soğukluk için dua

imamhatipli42
Kardeşim böyle bir durum için bir dua mevcut değildir. Allah (cc) aranızdaki muhabbeti artırsın kardeş. Eşinin böyle bir girişimde bulunmasının mutlak bir nedeni vardır. Acaba önce sorunu çözmeye kendinizden başlasanız mesela keşinize karşı kadınlık görevinizi tam olarak yerine getirebiliyor musunuz. Eş olmak çamaşır yıkamakla, bulaşık yıkamakla, yemek yapmakla vs bitmez kardeş. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaALLAH eşinde en kısa zamanda yaptığı hatadan döner.

Okudunuz mu?  Bir İnsanın İntihar Etmesi Kaderimidir

Cevap: Eşler arası soğukluk için dua

Kayıtsız Üye
Eşim cinsel anlamda sürekli yaklasmama rağmen isteksiz bunun için bir dua ve yöntem varmi


Cevap: Eşler arası soğukluk için dua

Kayıtsız Üye
Esim asik olmak istiyor hayatinda birinin ildugunu telefonunu sakliyor iki yildir cinsel hayat yok elizabet takiliyordu bir haftadirda onu yapmiyor benim sansimin olmadigini soyluyor bu evliligik için calismiyorum cocugunun annesi olrak bu evlilik yurusun ve her yaptigina katlanmami istiyor yardim edin bana lutfenbes yasinda bir oglumuz var

Okudunuz mu?  Aile içi geçimsizlik nedenleri

Kayıtsız Üye
Yuva yıkanların , bu uğurda büyü yapanların ve yaptıranların derdi dermansız olsun iki cihanda!!!


Kayıtsız Üye
Benim eşimde beni sürekli aldatiyor.Bitmez.tukenmez bahanelr hazir.Bana gore eşim kandine yazik ediyor.Ben eşimin son şansiydim,benimde sabrim tukeniyor.Kuran kitabina emin ettiktan son evden çikiyor yine aldatiyor.Yç buçuk yil içinde –sozli,fiziksal şiddet alişkanlik hala geldi.Bu benim ikinci evliligim oldigi için zorima gediyor.Artik kaşki demekten başka…….?

Okudunuz mu?  Bankada faizsiz para bekletmek!

eşler arası soğukluk, aldatan kocaya dua, eşler arasında soğukluk

Bu kategoride yer alan Bedeninizi temiz tutmak için neler yaparız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşler arası soğukluk için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.