Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:46
missa7-2
Abone

Eşler Arası Soğukluk

Eşler Arası Soğukluk

Kayıtsız Üye
Eşimle Aramda 4 Yıla Yakın Bir Dönemde Soğukluk Yaşıyoruz.eşim Benden Soğuduğunu Söylüyor.4 Yıldırda Bana Yaklaşmıyor.kardeş Gibi Yaşıyoruz.ne önerirsiniz. Rumuz:bayan


arifselim
Selamun aleykum. Eşler arasında cinsel hayat her iki eşinde hakkıdır. Bu ihmal edildiğinde ve bu hata düzeltilmediğinde bir boşanma nedenidir. 4 yıl çok uzun bir süredir ve haksızlıktır. Bu konuda sizin bu sorunu çözmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekir. Eğer doktora gidilmesi gerekiyorsa gitmeniz icap eder.

Okudunuz mu?  Gölge hangi yönü gösterir

Yanıt: Eşler Arası Soğukluk

Berât1
Kardeş Allah yar ve yardımcınız olsun
Bol bol Allah’a dua ederek yardım iste
sözü dinlenir kişilerden yardım iste


eşler arası soğukluk nasıl giderilir

Gghh
Merhaba. Ben eşler arası soğukluğu araştırırken, buradaki yazılar dikkatimi çekti. Ben eşimde bu sorunu çözmek için, güzel giyinip parfümler sürüp ona her yönelmeye kalktığımda, beni itti. Ben çirkin bir bayan da değilim, arada yapardı bu tip hareketleri ben umursamazdım.Fakat, şimdi kendine hiç yanaştırmıyor, sen kimsin ki diyerek üste çıkmaya çalışıyor. Hayırdır, neden böylesin dediğimde canım seni istemiyor. Senden soğudum, sırf çocuklar için yaşıyorum seninle diyerek hakaretler ediyor. Bunu ilkezr sizinle paylaşıyorum. Sebebi ne olabilir? Görüşlerinizi alabilir iyim.

Okudunuz mu?  Nefis Terbiyesi Için Okunmalı

arifselim
Merhaba. Eşler arasında cinsel sorunlar ihmal edilmemesi gereken sorunlardır. Bunun nedenleri ne olursa olsun mutlaka çözülmelidir. Cinsel isteksizliğin mutlaka bir nedeni vardır. Eğer eşler bu sorunu konuşabilirse Allah’ın izniyle çözülebilir ama sadece soğudum demekle bu mesele halledilmiş olmaz. Bu cinsel isteksizliğin büyük vebal ve sorumlulukları vardır. Sizde bunun sebeplerini konuşun ve çözme için destek almak gerekiyorsa destek almalısınız. Allah yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Bayram ziyaretlerinin önemi

Kayıtsız Üye
Herkes aynı dertten müzdarip…:(


eşler arası soğukluk, eşler arasındaki soğukluk, eşler arasında soğukluk

Bu kategoride yer alan Cinsel arzularım çok arttı boşalmak helal midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşler Arası Soğukluk Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.