Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:46
missa7-2
Abone

Cinsel arzularım çok arttı boşalmak helal midir

Cinsel arzularım çok arttı boşalmak helal midir

Kayıtsız Üye
Herkese selamlar ben 14 yaşında birisiyim ve çok şükür orucumu da tutuyorum benim size bir sorum olacaktı benim cinsel arzularım çok arttı acaba mastürbasyon yapsam helal midir? iftardan 2-3 saat sonra falan mastürbasyon yapsam helal midir? normalde ramazan bitene kadar dayanmaya çalışcaktım ama cinsel arzularım çok arttı acaba günaha girermiyim yaparsam hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.

Okudunuz mu?  Kardeşlik İle İlgili Maniler

Cevap: Cinsel arzularım çok arttı boşalmak helal midir

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Mastürbasyon iftar imsak arasında olursa bunun oruçla bir ilgisi olmaz. Ama bunu huy edinmek ve artık alışkanlık getirerek zevk için yapmak hem manevi hemde sağlık açısından çok zararları olacaktır. Ancak zinaya düşmemek için kişi son anda yapmasına müsaade edilmiştir.

Okudunuz mu?  Göz göze gelmek günah mı?

Cevap: Cinsel arzularım çok arttı boşalmak helal midir

Kayıtsız Üye
Ben daha 14 yaşındayım onlar büyükler için zina falan acaba bana helal midir


Cevap: Cinsel arzularım çok arttı boşalmak helal midir

arifselim
Zina ve zinaya götüren her türlü şey büyük küçük, kadın ve erkek herkese haramdır. Senin küçük olman bir şeyi değiştirmez.

Okudunuz mu?  Kızımda erken ergenlik var ne tavsiye edersiniz?

Kayıtsız Üye
mastürbasyon yapıp boşalsam günaha girermiyim cinsel isteklerim arttı porno izleyesim var ama dayanmaya çalışıyorum boşalsam helal midir? iftardan sonra

ben şimdi boşalsam helal midir aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı düşünceler falan boşalsam helal midir iftardan sonra


arifselim
İftar ile imsak arasında olmasının oruçla bir ilgisi olmaz. Ama zinaya düşme tehlikesi ve korkusu olmadan mastürbasyon caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Müslüman olmayan birini hayal etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsel arzularım çok arttı boşalmak helal midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.