Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:27
missa8
Abone

Arkadaşım benimle konuşmuyor

Arkadaşım benimle konuşmuyor

Kayıtsız Üye
Benimde arkadaşım benimle konusmuyo nedenini bilmiyorum bile sonra ona bir sürü mesaj attım cevap vermedi facebooktan beni engelledi whatsapp tan da engelledi aynı sınıfta olmadığımız için sorun oluyo onun sınıfına gidiyorum kaçıp gidiyo ona bir not yazıp sınıf arkadaşına vermesini söylemiştim oda vermiş ama okumadan yirtmis arkasından bagirdim konuşalım diye ama beni dinlemeyip arkadaşıyla gitti ama ben onu hala çok seviyorum LÜTFEN NE YAPMAM GEREKİYOR YARDIM EDİN ACIL :((((((

Okudunuz mu?  İntihar etmek günah mı?

Cevap: Arkadaşım benimle konuşmuyor

arifselim
Merhaba. Bu üzücü bir durum gerçekten ama bazen insanın üstüne düştükçe böyle davranabiliyor veya kısa bir süreliğine de olsa arkadaşını biraz kendi haline bırak. Mutlaka bir sorun olmuştur aranızda ama aslında herşey konuşarak halledebileceğimizi sanabiliyoruz bazen ama yanılabiliyoruz. Bazen kendi haline biraz bırakmak lazım. Üzerine düştükçe o daha kötü olabiliyor. Biraz sabret onu bırak eğer seni birazcık seviyorsa mutlaka seni anlayacaktır merak etme.

Okudunuz mu?  Tasavvufi Ekoller üzerine

arkadaşım benimle konuşmuyor

Bu kategoride yer alan Sırat köprüsünde sorulan 7 soru başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadaşım benimle konuşmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.