Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak

Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak

Elifdn
Hayırlı akşamlar hocam.Dün sahura kadar 1000 adet Ya hayyu ya Kayyum dile getirmiştim.Ve onun öncesinde İsmi azam ve diğer kuran da olan duaları ve sıkıntı gideren duları okuyup sabah namazımı kılıp uyudum.Fakat sabaha doğru görmüş olduğum rüya da bir sebepden dolayı karanlık bir yer ve ben korkmuştum.Ve korkmanın etkisiyle uyandım yine korkum devam etti.Rüya da korkmanın anlamı ise iyiye işaret olduğu belirtilmiş.Yorumlarsanız memnun olurum.Hayırlı akşamlar.Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin bana küfür etmesi

Rüya da korkmak Hayırlı günler hocam.Dün sahura kadar Ya Hayyü Ya Kayyum isimlerini 1000 kere zikrettim.Fakat sabaha karşı birden korkarak uyandım.Yani rüyamda birşeyden korktum ama nedir bu bilmiyorum.Rüya da korkmanın anlamına baktığım da ise korkmanın kötü değil iyi bir şey olduğu rüya tabirlerin de belirtilmiş.Bilgilendirirseniz memnun olurum.Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  İstiharede asker görmek

Yorum: Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Evet dediğin gibi rüyada korkmak genellikle tersi ile tabir edilir ve çok hayırlıdır. İnsanın korku, endişe ve sıkıntılarından kurtulmasına tabir edilmiştir. Daima Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak

Elifdn
Hocam tekrardan merhabalar, size sormak istediğim bir konu vardı.Görmüş olduğum bir rüyayı başkasına yorumlatmıştım ve o kişi ise bana şu açıklamayaı yapmıştı;Rüyalarınız şu minvalde, tek bir hedef var ve tamamen şeytanın kurduğu tuzaklardan ibaret. Şeytan tuzağı kuruyor, siz o tuzakların peşinden, içine düştüğünüz acabalar ile sürükleniyorsunuz. Şeytanın kurduğu tuzak, sürekli yaşamış olduğunuz veya yaşamak istediğiniz duyguları rüya ile hatırınıza getiriyor olmasıdır. Acabalarınız ise bu tekrar eden duygulardan sebep oluşuyor. Çünkü insan hayal ile gerçeği bir birinden ayırt edemez. Bu sebeple rüya halindeki ve uyanıkken düşündüklerinizin oluşturduğu duygular birleşip, sizin mevcut günlük duygularınızı oluşturuyor. Haliyle sürekli o duyguları yaşıyor ve hayatınız o duygular etrafında şekilleniyor.
Kişinin kendi görüşü böyleydi ama benim görmüş olduğum rüya güzel bir rüyaydı.Yani hiç aklım da yokken öyle bir rüyayı göricem diye de kendimi şartlandırmamıştım.Böyle bir şey var mıdır?Şeytan rüyalara müdahale edip kılığa girebilir mi?Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini üç harfli olarak görmek

Yorum: Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak

arifselim
Merhabalar. Biz rüyaları çok fazla ayrıntılı yapma taraftarı değiliz. Doğru bir yoruma en yakın olabilecek bilgilerimizle iktifa etmeye çalışıyoruz. Bize göre bu yeterlidir. Güvendiğin tek bir yerde tabir etmeni tavsiye ederim. Bir kaç kişiye bir rüya tabir edilmesi doğru değildir.

Okudunuz mu?  İstediğin şeyi rüyada görmek için ayet

Kayıtsız Üye
Hayırlı Ramazanlar.
Rüyamda iki kişiyle bir evde oturuyorduk. Sosyal medyada gördüğüm insanlardı. Evi tanımıyorum. Annemler çaya çağırdı telefonla. Ben ve diğer kişi gitmedik. Ikimiz kaldık ben ders çalışırken biranda kapıda birisi belirdi ve ismimle çağırdı beni. Çok korktum. Çağıran bir erkekti. Hiç gormediğim biriydi. Irkilip uyandım sonra.
Allah razı olsun..

Okudunuz mu?  Rüya (Uyku sırasında aynen uyanıkmış gibi çeşitli olayların yaşanması hafi, düş)

arifselim
Hayırlı ramazanlar. Bu rüya gerçek hayatta da bazı korkularının ve endişelerinin olduğuna işaret olarak kabul edilir. O kişileri tanıyıp tanımamak aynı şekildedir ve korktuğun şeylerinin olduğu anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada korkarak uyanmak, rüyadan korkarak uyanmak, rüyada korkarak uyanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kulaklık takmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.