Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:16
missa5
Abone

Rüyada eski nişanlıyla barışmak

Rüyada eski nişanlıyla barışmak

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda eski nisanlimla barisiyorduk. Ailemin yanına gidiyorduk. Ama ailemin istemeyeceğini düşünüyorduk. Çünkü çok üzdü beni. Daha sonra bizim eve girmeden gidiyordu. Nasıl gittiğini hatırlamıyorum bir anda yok oluyordu


Yorum: Rüyada eski nişanlıyla barışmak

arifselim
Merhaba. Bu rüya bekar olan ve gönül ilişkisi olmayan kimseler için hayırlı olarak tabir edilmiştir. Yeni bir başlangıç yapmaya, mutlu olmaya ve sıkıntılı bir dönemi geride bırakmaya alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Çalgı aletleri çalmak günah mı?

rüyada eski nişanlıyla barışmak, Eski nisanlimöa barisiyorduk, rüyada ayrildigim nisanlimla barismak

Bu kategoride yer alan Rüyada siyah zeytin almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski nişanlıyla barışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.