Anasayfa
31 Mayıs 2023, 0:20
missa5
Abone

Rüyada siyah zeytin almak

Rüyada siyah zeytin almak

Kayıtsız Üye
merhaba iyi günler birlikte olduğum insan benim için hayırlı mı değilmi diye arkadaşım benim için istihareye yattı ilk gece bir şey görmemeiş ama ikinci gece yanındaki çalışan arkadaşının pazardan siyah zeytin alıp geldiğini görmüş sonra onları biryerden bir yere doldururken görmüş sizce ne anlama gelmektedir?

Okudunuz mu?  Öfke ve kötü düşüncelerden kurtulmak içi okunulacak dualar varmı?

Yorum: Rüyada siyah zeytin almak

arifselim
Merhabalar iyi günler kardeşim. Bu görülen rüya istihare açısından elbette ki hayırlı ve olumludur. Ancak istiharede esas ve sünnet olan herkesin kendisi için istihareyi yapmasıdır. Sana tavsiyemiz senin kendin için istihareyi tekrar yapmandır.


rüyada siyah zeytin almak, Zeytin görmek

Bu kategoride yer alan Şefaat ilgili sahih arapça türkçe hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada siyah zeytin almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.