Anasayfa
12 Ocak 2024, 14:08
Sohbet
Yönetici

Ölen birini rüyada neden göremeyiz?

Ölen birini rüyada neden göremeyiz?

melle
Rüyada ölmüş birisini görmek elimizde olan bir şey değildir Allah dilerse görürüz dilemese göremeyiz.
Görülüp görülememesini herhangi bir nedene bağlayamayız. Çünkü rüya istek dışı gerçekleşir.


Cevap: Ölen birini rüyada neden göremeyiz?

AYSEVEN
ölmüş birini rüyada görememe diye bir şey yok Allah isterse görürsün ama istemesse göremessin bazende bilinç altı düşüncelerde önemlidir aslında neyi ne kadar görmek istediğimizde bu konuda çok önemlidir

Okudunuz mu?  Hamza isminin anlamı nedir?

Ölen Birini Rüyada Görememek

fttaburr
Selamün aleyküm hocam.Öncelikle her şey için sizden Allah razı olsun.Bizler sizin gibi ilim sahibi hocalarımız sayesinde aydınlanıyoruz.Geçen hafta korona yüzünden babaannemi kaybettik.Ve onu çok özledim.Rüyamda görmek istiyorum göremiyorum acaba bunun için bir dua bir yöntem var mıdır? Varsa söyler misiniz? Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Tüm dünyaca kabul edilen temel insan hakları nelerdir?

Yorum: Ölen birini rüyada neden göremeyiz?

Ensar
Allah Babaannenize rahmet etsin makamını cennet eylesin. İslam dinimizin hiçbir rüknünde şu kişiyi rüyada görmek için bir şey yoktur ancak, kişi rüyada görmek istiyorsa vefat edeni çok özlemeli, iştiyak duymalı ve onun yani nenenizin istediği doğrultuda yürüyün size en azından ettiği nasihat ve ettiği dini nasihatleri yerine getirir se o zaman çok arzu ettiğinden o kişiyi Allah isterse rüyasında görebilir.
Kısa bir örnek; Bir alime biri şu şekilde bir soru yöneltiyor; Efendim ben Rasulullahı rüyamda görmek istiyorum diyor. Alim olan kişi, kendisine akşam tuzlu balık yemesini tavsiye ediyor. Balığı akşam yiyor ve ertesi gün yine alime giderek, rüyamda sabaha kadar, şelaleler, sular gördüm diyor. Âlimde elbette olacak olan buydu, çünkü sen sabaha kadar su arzusuyla yanıp durdun diyor ve kişi ödediğine böyle iştiyak duyarsa o halde Allah dilerse rüyalarına girer. Kalın selametle

Okudunuz mu?  Yaşanmış başarı hikayelerine örnekler

ölen birini rüyada neden göremeyiz, olen yakinimizi neden rüyada goremeyiz, ölen kişiyi rüyada görememek

Bu kategoride yer alan Dini soru sorma siteleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ölen birini rüyada neden göremeyiz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.