Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:39
sizden7-2
Abone

Vesvesenin şiddetiyle ağızdan kaçan söz bize günahı nedir ?

Vesvesenin şiddetiyle ağızdan kaçan söz bize günahı nedir ?

kral2a_1988
heyecanlı ve öfkeli bir anda akla gelen kötü vesveseyi ağzımızdan kendimize hakim olamadan kaçırsak bunun günahı aynı mı olur normalde söylemekle ?


Cevap: vesvesenin şiddetiyle ağızdan kaçan söz bize günahı nedir ?

onurs
Günah Olur kardes seytana uymus olursun.şeytanın dediğini yapmıs olursun zaten seytan kötü insana gelmez şeytan herzaman iyileri kötü yola sokmaya calısır dua et Allah’a sığın.

Okudunuz mu?  Aklıma kötü düşünceler geliyor bunlar vesvese olabilir mi? neden geliyor ne yapmalıyım

Yorum: Vesvesenin şiddetiyle ağızdan kaçan söz bize günahı nedir ?

Kayıtsız Üye
Ben namazdan snra oturup peygamberimizin adini soyleyip salavat getirecektim. O anda oncesinde bir yazi okumustum peygamberimze hakaret eden sahis vardi peygamberimizin adini soyleyince aklima o sahis geldi ve aklimdaki o sahsa kotu bir soz soyledim. Ama peygamberimizn adini soyledim duraksadim sonra aklima gelene soyledim. Bu beni Allah korusun dinden cikarir mi ? Yani sanki pespese gibi bis his oldu icimde çok kötü hissediyorum. Cevap verirmsnz

Okudunuz mu?  Kızımı namaza başlatmak istiyorum.

Yorum: Vesvesenin şiddetiyle ağızdan kaçan söz bize günahı nedir ?

ACİLSERVİS
Sen kendi niyetinin ne olduğunu biliyorsun. önemli olan niyetindir.

Bu kategoride yer alan Güsülde Göbek deliği başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvesenin şiddetiyle ağızdan kaçan söz bize günahı nedir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.