Anasayfa
23 Nisan 2023, 10:34
sizden7-2
Abone

Güsülde Göbek deliği

Güsülde Göbek deliği

burakqua
Selamun Aleyküm.

Benim Göbek Deliğimde Siyahımsı bişey var . Onu çıkarmaya uğraşıyorum Fakat olmuyor. İğne Sokuyorum gene çıkmıyor. Artık Azda olsa kan geldi çıkaramadım. Napmam Lazım Güsülüme Manimidr ?


Cevap: Güsülde Göbek deliği

Molla_Efdal
< Soru : Selamun Aleyküm.

Okudunuz mu?  İsrailogullarının özelligi nedir neden Allah onlara bu denli kıymet vermiş ve alemlere üstün tutmuş ?

Benim Göbek Deliğimde Siyahımsı bişey var . Onu çıkarmaya uğraşıyorum Fakat olmuyor. İğne Sokuyorum gene çıkmıyor. Artık Azda olsa kan geldi çıkaramadım. Napmam Lazım Güsülüme Manimidr ? >

Cevap : İlk olarak bahsedilen cismin ne olduğu anlaşılmalıdır. Eğer göbek deliğinde bulunan şey ben ise gusüle zararı yoktur. Şayet cismin necaset olduğu kanaatinde iseniz , cisim çıkarılmadan gusül geçerli olmaz.

Okudunuz mu?  Zinanın cezası evliler icin recm ise recmi kendimiz uygulayabirmiyiz?

Cevap: Güsülde Göbek deliği

AmiralBristol
Vucüdunun bir parçası ise gusle mani olmaz.


Cevap: Güsülde Göbek deliği

burakqua
Dışardan giren bişi değil hani böle göbek deliğinde olur ya küçük siyak katımsı şeyler Yani Ben elimden geleni yapıyorum çıkmıyor kan bile geldi Sağlıma zarar veriyor Allah Kabul eylesin o biliyor neler yaptığımı …

Okudunuz mu?  Seferilik ne zaman başlar? Nezaman biter?

unikaa
Ellinden geleni yapıyorsan ve su ile gidmiyorsa ,gusulun geçerlidir .

Bu kategoride yer alan İş Yerinde Namaz Kılmaya Müsaade Edilmiyor İse Ne Yapılmalı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güsülde Göbek deliği Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.