Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birini bıçaklamak

Rüyada birini bıçaklamak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Ailevi sıkıntılar yaşıyoruz. Maddi olarak değil de daha çok manevi. Ben ailenin en küçük bireyeyim. 2 gün önce namazımdan sonra dua ettim. Allahım bu sıkıntıların kaynağı ben değilim. Bu sıkıntılar da bitmeyecek gibi görünüyor. Yapabileceğim bir şeyde yok ama bana bir şeyler nasip eyle nasıl kurtulurum bu sıkıntılardan diye dua ettim. Sonrasında 2 gündür kötü rüyalar gördüm. Birinci kötü rüyamda hepsini hatırlamasamda şunu gördüm. Böyle kötü olayların içinde kalmıştım. Ama olayları hatırlamıyorum. Bu olaylar sırasında benim geçen sene ciddi düşündüğüm fakat şuan ayrı olduğum kızı gördüm. Bana yardım etmek için çabalıyordu ama ben yüz vermiyordum. Rüyanın sonunda mezarda tanımadığım bir kişi sanki azap çekiyordu. Elini uzatıp beni yanına çekmeye çalışıyordu. Uyandığımda çok korkmuştum. Ertesi günde gördüğüm rüyada, aile içerisinde en sevdiğim abimi ve aileye sıkıntı veren abimi bıçakladım. Fakat sevdiğim abimi bıçakladığımda çok pişman olup ağladığımı gördüm. Rüya sonunda evimizin altına ambulans gelmiş branda açmıştı. Sevdiğim abimi 5. kattan aşağıya attık toprağa çakıldı. Sonra ambulanstakıler kaldırdılar ambulansa koydular. Diğer abimi de aşağıya attık. O sorunsuz bir şekilde brandaya geldi. Onu da ambulansa aldılar.
Bu iki rüyamı yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada bıçaklandığını görmek

Yorum: Rüyada birini bıçaklamak

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah sıkıntılarınızı gidersin. İlk görmüş olduğun rüya, gerçek hayatta karmaşıklığa ve bir çok sorunlarla boğuşmaya alamet eder. Diğer rüyan ise, tam tersi olarak yorumlanır. Bıçakladığın kişiyi sevmeye, ona yardım etmeye ve ondan yardım görmeye ve ayrıca sevinç ve mutluluğa işaret. Eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiracı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada birini bıçaklamak

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun. Dün gördüğüm rüyayı da yorumlatmak isterim. Ben üniversitede 2 yıl Rehberlik biriminde çalıştım. bu birimin başında iki tane memur abla var beni çok seviyorlar. Son yılda çalıştığım ama karakterini fazla sevemediğim bir kız vardı. Rüyamda bu kız benim taklidimi yapıyordu. Bende onu uyardım fakat devam etti. Sonrasında ona bir tokat attım. Bu olaydan sonra bu memur ablalar bu kızın tarafına geçti ve ben birimden istifa ettim. Fakat birazda beni çok sevdiklerini bildiğimden hayıflanmıştım. Rüyamın sonunda da böyle gökten melek diyebileceğim varlıkların yüzlercesi inmeye başladı. Hatta bir tane böyle diğerlerinden büyük, kanatları da çok olan melek hakkında bu galiba Cebrail yorumunu yaptım. Bu rüyamı da yorumlar mısınız.

Okudunuz mu?  İstiharede kar görmek

Yorum: Rüyada birini bıçaklamak

arifselim
Amin Allah senden de razı olsun. Bu gördüğün rüya ise karmaşıklığa ve sorunlara işaret eder. Bazen günlük hayattaki sıkıntıların rüyaya bir yansımasıdır. Meleklerin inişi ise saf, plansız, hesapsız ve çıkarsız olmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada engellenmek

Gmzknr
SelamunAleykum rüyamda annemin eski evinde annem,ben,eski eşim vardı. Eski eşim bıçakla üstüme geldi bikaç bıçak darbesi aldım. Sonrasında geçen sene vefat eden dayım belirdi. Kurtar beni dayı dedim oda eski eşimi tuttu. Eski eşimi tutunca bende bıçağı onun kalbine doğru sapladım defalarca. Sonra yere yığıldı. Kan gördüm. Öldü diye hatırlıyorum ama emin degilim. Bunun yorumu nedir. Ve bu rüyayı gündüz gördüm. Şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan tamamen eski eşinle ilgili olarak yaşadıklarına işarettir. Genel manada bu rüya çok sevdiği ve değer verdiği kişi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kına gecesi görmek

Kayıtsız Üye
SelamunAleyküm ben rüyamda eski esimin babası oldugunu düsündügüm cünkü sisman uzun boylu olması ondan baskasını anımsatmıyordu bana picakliyordum ve öluyordu ve bende zerrece pismanlik yoktu. Evlilik dönemimde çok sıkıntışar cektim kendisinden. Simdide bu rüyanın etkisinden cıkamıyorum. Nasıl yorumlamam gerekiyor? Allah razı olsun simdiden cevap için:)


Tohat
Ve aleyküm selam. Birini bıçaklamak çevrenizdekiler olsun yabancı kimseler olsun hiç kimseye güven hissi taşımadığına ve şüphe ile yaklaştığına işaret eder. Bıçaklayıp öldürdüğün kişi tanıdık olması ile ilerleyen zamanda herhangi bir nedenle daha yakın olacağınızı gösterir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada kızının düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, ben Rüyamda eşimi kalbinden ve kalbinin etrafını bıçakladığımı gördüm. Kalbinden bıçakladığım bıçağı çıkarıyorum, bıçak çok uzun. Diğer etrafındaki bıçaklar Normal bıçaklar. Kalbindeki bıçağı çıkarırken bıçak kanlı çıkıyor. Ve Eşim gözümün içine bakıyor Fakat Hiç bişey demiyor. Ve sunuda eklemek istiyorum kalbi solda değil sağ tarafında oluyor.
Çok Merak ediyorum, rüyam bana ne mesajı veriyor?

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an'ı yerden yüksek biryere kaldırmak

Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyanın tabiri hem senin yapacağın hem de sana yapılacak olanlar şekilde iki türlü tabir edilir. Senin eşine karşı olumsuz bir davranışın olabilir. Arkasından bir iş yapmak, onu üzecek bir durum yapabilirsin ya da sevdiklerinden birinin hayalini gerçekleştirme konusunda engel olacağı veya kandıracağı şeklinde tabir edilmektedir ki doğrusunu en iyi Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda dolaşıyordum bildiğim yerlerde yanımda bir arkadaşımla.Kardeşimde 8-10 kişi arkadaşlarıyla ilerde önümüzde yürüyordu.Polisler geliyormuş ,birden çocuklar kaçıştı gözden kayboldu.Arkasından bağırdım kimliğin bende gel kaçma diye.Peşinden yürürken köşeyi döndüm 3 kişilik bir grup bişeyler söyledi ve bıçak çekti.Eline sarıldım dur diye ama saplamaya çalışıyordu.Bıçağı aldım kaçmaya başladım elinde bir bıçak daha vardı,bıçağı saplamazsam öldürür beni dedim döndüm bıçağı fırlattım iki şakağının ortasına saplandı kan çıktı yerde dümdüz yığıldı kaldı ve uyandım.Hemen uykuya daldım bu seferde eski kız arkadaşımı gördüm telefonda mesajlar vardı görüntülü bağlantı oluştu yüzünü gördüm mesajları mahkemeye verecekmiş sanırım kötü bir görüntüydü telaş vardı ve üzgündüm.İki rüyamı yorumlarsanız sevinirim,uyumadan önce bol bol dua etmiştim yardım istemiştim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kepçe görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için maalesef iyi olarak kabul edilmez. Rüya sahibinin birine ihanet etmesine, kötülük yapmasına ve kuyusuna kazarak tuzak kurmasına işaret olarak açıklanır. İkinci gördüğün rüyan ise ancak bilinçaltı bir rüya olarak açıklanabilir ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek Saldırısı Görmek

Kayıtsız Üye
Babaannem bize çok beddua etti ve bunları annem duyup çok fazla kafaya taktı.İki gündür sabah annemi kabuslardan uyandırıyorum.Bu sabah da babannemin önce onun sol elini bıçakla çizdiğini daha sonra da sol tarafından bıçakladığını görmüş sonra da babannem kardeşime zarar vermeye çalışıyomuş.Anlamı nedir yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler


arifselim
Bu rüya sahibinin endişeli olduğu manasındadır. Endişe edecek bir şey yoktur rüya açısından. Eğer bir beddua veya bir hata varsa bunları gidermek gönüllerini almak gerekir. Her görülen rüyanın bir anlamı olmasına gerek yoktur. Hayırlısını dileyin ve Allah’a havale edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birisinin iğne vermesi

rüyada birini bıçaklamak, Birini bıçaklamak, Rüyada bıçaklamak

Bu kategoride yer alan Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birini bıçaklamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.