Anasayfa
26 Mart 2022, 19:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada engellenmek

Rüyada engellenmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda sevdiğim kişiyi aradım 2 kere sonra benim numaramı engelledi ve bende engellediğini arkadaşından öğrendim hatta arkadaşı alay ederek söyledi ve bende üzülüp ağlamaya başladım
Bunun tabiri nedir


Yorum: Rüyada engellenmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada engellenmek ancak tersi olarak yorumlanır. Ama telefon veya sanal şekilde engellenmek ise genellikle bilinçaltı bir rüya olarak kabul edilir ve özel bir şekilde yorumlanmaz. İnsanın zihninin meşgul olduğu şeyleri bir şekilde rüyasında görmesi normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş yakınımızı sinirli ve konuşmadan görmek?

Engellenmek

Kayıtsız Üye
rüyamda akrabalarımın kuzenim hakkında kötü bir haber aldıklarını ve ağladıklarını bu haberin benden saklandığını gördüm. Tanımadığım bir kıza soruyordum kız anlatmaya başlayınca bayan güvenlik görevlisi gelip engel oluyordu. Başka birine soruyordum polis gelip anlatmamasını söylüyordu. Zar zor uğraşarak olayı öğreniyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada kızını kaybetmek ve bulamamak

Yorum: Rüyada engellenmek

arifselim
Rüya sahibinin üzüleceği bir olay yaşaması manasındadır. Gerçek hayatta hoşlanmayacağı bir şeyle karşılaşacağına canının sıkılacağına veya özel hayatında bir sorun yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada engellendiğini görmek, rüyada telefondan engellenmek, rüyada engellenmek

Bu kategoride yer alan Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada engellenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.